Inför "el clasico 2.0" Del III - Motivation

http://www.youtube.com/user/AIKdamfotboll#p/a/u/0/dSXlbq1KMM4

Inför "el clasico 2.0" Del II - Puttes Hörna

ReklamFortsättningen...

Del II

http://www.youtube.com/watch?v=epc-wK1rkyw


Uppd. "el clasico 2.0" - 12:00


Hej alla mina fashionistas...

Kl.12:00 idag så kommer första avsnittet av "Puttes hörna".. Den innehåller Del II av "el clasico 2.0"...

Den sista delen av Inför el clasico kommer under kvällen.. Efter träningen givetvis..

Jag ville bara berätta det, så att ni inte tror att jag bara sitter här å röker cigarr..

kramar

PJ

Del 1 - "el clasico" 1.5.11 (6-1) el crosso

...

Onsdag, "el clasico", Svart och poeten


God morgon el faschionistas...

Hoppas dagen har startat bra och vi är på tå!
Själv är man på skyttan med en stor svart kaffe och en kanelbulle... Drar mig strax upp mot Solna G!

Vad är på gång?!

EL CLASICO 2.0.. lite bättre, lite mera och lite tuffare.. Det är vad som kommer att hända på lördag 13:00!

Kom å kolla!

Det blir i övrigt en lugn onsdag med träning. Man vill hålla i hästarna lite innan det eskalerar. Året har ju bjudit på många fina stunder hittills. Oavsett blogghets eller inte så har det varit en del fina stunder. Nu med 3 spelveckor kvar så hoppas jag på några sjukt inspirerande dagar. Att ligga i toppen och veta att "vi är bättre än grå" är magiskt... Det är mycket som är magiskt..

Svart..

Ni har ju alla sett Lukas "ihop-klippta" el clasico hets.. Det kommer att komma en lite snutt till på fredag. Men se det mer som än motivation till att spöa våra grannar och Skytteholms antagonister "Inter/Orhoy".. Onsdag, torsdag och fredag handlar om att förbereda, lördag handlar om leverera. Livet handlar just då om att leverera.. Taggad till tänderna och framförallt stå upp för varandra. Vi måste visa att vi är bättre n våra motståndare om vi ska vinna..

Jag avslutar dagens blogginlägg med hur jag kommer att starta morgondagen;"I´m a rebel, a writer, I´m a poet and a fighter..."

hahaha


Inför "el clasico".. 1.10.11


Målen... Nu börjar nedräkningen.. El clasico...

http://www.youtube.com/watch?v=ktIETLLFO2U

Gott nytt jul.

Hej hej alla fashion kids. ¨

Tänkte berätta lite om gårdagen då det bjöd på lite trevligheter,,,,först o främst vill jag säga att det va en skön 7-1 seger mot Gävle. Bjöd på snygga mål och fin lir då o då,,,,,,Nästa vecka vill jag se mer vilja och att alla krigar som fan mot våra lokalkonkurrenter. Det blir ett hett derby, det är större än AIK-DIFs herrar. Patric kallar det för El Clasico , jag vet inte om jag skulle se Vasalund som Real Madrid. Men dom kan få va det, för att dom är lika dåliga!!! För jag vill se vinst där oxå, så jag kan njuta resten av dagen med bröllop. Kuult kuult,,,,,

Egentligen så tänkte jag mest visa bilder och låta bilderna prata istället för att jag ska skriva med ord,,,,,jag tror eller vet att jag typ är världens skönaste människa. Jag kan känna att Patric blir lite avis på mig när jag säger så, för han tror nämligen att han är skönare än mig. Men han har en bit kvar att komma upp i min nivå.- Börjar med att tacka Rolle återigen för mitt fina paket som jag fick av honom. Ni ser själva vad jag fick. Tack Rolle, du är kung!!- Line up  .- Gävle fick oxå vara med. Hej hej,,,,- Petra back on track, med foten o kryckorna. Vi kommer bli biffigast i laget 2lax12 :) 

 

- Äntligen så fick vi bullarna av Sara. Hon fyllde år i slutet av juli och hämta fika den 24:e sept. Bättre sent än aldrig brukar man säga!! Tack.- Gamar,,,,,Jackie försöker leka fin. haha- O va har ni för efterrätt??- Det här e nog största gamen eller? Kul min Malin fick oxå,,,,,- Alla får vara med o fira segern o äta fika :)- Till o med Henke!!- Det va "trafik" på essingeleden,,,,,,- Bildades kö pga två idioter.

Tack för gårdagen, hoppas på vinst varje match så jag kan komma med bra grejer. Ni som älskar oss, älskar vi oxå er, ni som inte älskar oss , älskar vi ändå.

Ha en trevlig söndag!!

/ Hazzan Baba


AIK-IFK Gävle 7-1 (3-1)


Morgondagen får bjuda på klipp och lite annat... Nu är det Lars Winnerbäck på svt 1 och sedan Barcelona kl.22!!

Men tack alla för 3 poäng idag och en fortsatt jakt på serievinst.. Men först och främst, mot "el clasico"...

Hörs imorgon!

PJ

Hassan rules,,,,,,

Go kväll!!

Jag håller mitt ord och fortsätter med mitt bloggande, alltid lika kuuuult. Vill ni veta min dag, nää skit i den. Finns inte så mkt o säga idag, förutom att jag har varit på gymmet och pumpat som vanligt. Det är där jag håller mig mestadels,,,,,,,

Men det jag framför allt vill säga idag är att jag vill tacka Roland (Rolle) Nilsson för dom fina blommorna han skickade till mig idag. Jag uppskattar det som fan!!!

Ni som inte vet vem Rolle är kan jag berätta lite kort att han är vårt största fan och hejar på oss i vått o torrt. Han gör allt för att kunna åka på våra borta resor och stötta oss där oxå. Vi uppskattar det väldigt mkt. Tack Rolle för att du finns,,,,,,,vi spelar för dig och framför allt din tattoo för att den inte ska gå förgäves. Vi tänker vinna varje match, tyvärr kan jag inte göra mer än vad jag har  gjort. Men jag kommer stå där med dig och heja fram laget. Fixar du en högtalare till mig oxå så vi blir två numera???

Ladda järnet nu och se till o vinn matchen,,,,,,,,,,,,,,göööör måååål .- Återigen, tack för blommorna Rolle. Dom är hur fina som helst, och fin färg. Niiice!! :)- Det här är Rolle tillsammans med mig. Båda # 12 . Heja heja.


Tuta o kör, det är vi som e AIK.
Tjing tjing .

/ # 12

Inför AIK-IFK Gävle "Provocera, självbild och Babylon..."

Tjeeeenare....


Mitt namn är Oraklet..


Detta korta men inspirerande blogginlägg handlar om kärlek, höst och tv3s nya storsatsning..Vad är er bild av paradiset?

och vart ligger Babylon?...


Det är fredag idag och imorgon är det lördag.. visste ni det? Imorgon så smäller det kl.15:00 på Skytteholms IP. Seriens sämsta lag IFK Gävle kommer på besök. Inte laget med minst poäng utan det sämsta. Erkänn det alla vet sa Micke Stahre..


Jag har skrivit det förut det här med att visa karaktär och ha psyke och allt det jag brukar berätta om och om och om igen.. och det är tyvärr eller tyvärr.. det är ett sådant tillfälle imorgon. Första stationen av fyra som ska passeras och allt annat än vinst är att utgöra! Det finns ingen press när serieledarna ska spela match. Spela för poäng. man ska älska att gå ut på samma arena som vi gör på träningen idag. Spela med samma spelare som idag, spela med samma bollar, samma skor, höra samma aggressiva tonläge från sin tränare, höra samma tjat från sina medspelare och se allt det gröna/gula i växtlighet runt om planen.. Det är samma Rolle som står och hejar på oss och försöker provocera våra motståndare.. Allt det här har vi gjort förut.. Vi vet hur vi gör det nu!


Nu gör vi det igen...


Under våren så har jag oftast lagt in lite om våra motståndare men det är slut med det nu.. nu handlar allt om oss. Den tiden som är kvar av serien, hösten och året är helt upp till oss. Vill vi att det ska vara tråkigt och lönlöst så blir det så.. Vill vi att det ska vara sjukt kul och inspirerande då blir det så... Det är upp till oss!


Vi ses kl.15:50 idag fredag, ombytta och klara.. Så surrar vi oss igenom en matchgenomgång för att imorgon spela till oss 3 nya poäng i jakten på damallsvenskan.. Fan va kul..t och skön...t!!


Ps.
Jag håller fortfarande stenhårt på att Västerås är en jävla skitstad och alla som bor där är Galna människor..
Ds.


P*** off...

 
Hälsningar från SlovakienCha cha bloggen

Hallå i huset.

Now i am back on track again,,,,,I told u,  so trust me then!!
Älskar att blanda in lite engelska när jag pratar, det är lite små kul. Plus att jag är hur grym som helst på engelska, för er som inte visste det!! Om nån vill prata me mig så äre bara o göra det,,,,,leets go.

Övrigt då, en helt vanlig dag där jag sov lite halv dåligt sådär. Vaknade sedan lagom till våra bästa år, den är grym eftersom den aldrig tar slut,,,,,man hänger alltid med i serien oavsett om man inte har sett den på flera månader, riktigt bra säger jag bara. Sedan vare dags att dra sig vidare mot gymet och pumpa lite, jag visar bilder sen hur stor (anabola) och stark jag har blivit. Håll ut, det kommer. Räkna med några månader bara så jag känner mig fit..........ta det lugnt, det kommer,,,,,,hetsa inte!!!!! De kommer sa jag,,,,,,,,,,,,,

Sen vare dags för en trevligare kväll, lite allsvensk fotboll o bra käk efter det,,,,,,,det är alltid lika kuult. Sen att man får träffa lite människor är oxå kuuult,,,,,,,,Södertälje fotbollsarena = Jallavallen
 - Syrianska - Örebro 3-1 vinst,,,,,,(Till alla som inte vet så håller jag på Assyriska i första hand, bra då vet ni det oxå).Lite god mat,,,,,kolla röken. Mmmm,,,,,Lite trevligheter oxå med bra o god mat på Crazy Town (stället heter så).

Det va lite om dagen, det kommer mera och fler dagar,,,,,,,,håll i er då.

Ha det så kult på resturangen, hej hej!!

/ DC


News from Slovakia!!Hej alla goa där hemma! Vi tänkte ta och berätta lite om vår vecka här i det vackra landet Slovakien. Vi kan väl börja med att berätta att vi har vunnit alla två matcher, 7-0 mot Serbien(Tessimessi gjorde även mål denna match) & 1-0 mot Slovakien. Imorgon står Ukraina för motståndet och vinst innebär gruppseger, kötta och kör!!

Hotellet vi bor på är jävligt soft, hööögt över förväntningarna! Riktigt Sture P!!

Vädret här är väldigt konstigt, bländande sol och ibland är det bara riktigt jävla lökigt! Bruna blir vi iallafall... INTE!!

Förutom att spela fotboll, sova, äta, äta och återigen äta(Jempas mage mår jävligt bra här) så har vi även varit och tittat på hockey. Kosice(där vi bor) mötte Slovana Bratislava(huvudstaden) i VM-arenan Steel. Kosice krossade Bratti med 5-1. Mallan D tycker det är jäääätte roligt med hockey.. Eller?? Norpan och TB fick sitta bredvid en livs levande stinkbomb(öl & ryskvodka) som tydligen jobbade på det svenska företaget Husqvarna. SWEDEN RULES!!

Nu tänkte vi bjuda på lite vackra bilder: Se och njut!


Vinst mot serberna


Utanför Steel arena

Taggat!


Slovak kross

Då får man faktiskt unna sig lite...

Chirren gjorde tessi lite dålig i magen

Dagens träning var den sista, nu återstår det bara en match!

Se till å kör hårt i veckan så ses vi på lördag då det ska bli vinst mot Gävle.
KÄRLEK!


Cha cha bloggen .

Hallå tjena hej hej.

Det va ett tag sen jag var här, men numera kommer ni hitta mig här ganska ofta om inte hela tiden. Jag hoppas ni ser framemot mitt bloggande,,,,,,,,,,,

Jag har lovat att jag ska börja blogga på heltid nästan, jag får lön för det av Patric så vad gör man inte då liksom. Jag älskar ju o blogga. Va uppmärksamma på att uppdatera bloggen då o då, för nu kör jag på riktigt. Det blir väl spännande eller,,,,,Jag tänkte mer blogga om vad jag gör om dagarna och om mig själv, och sen kommer det även något om laget och matcherna. Kuult kuult.

Först tänkte jag berätta att jag är långtidsskadad, skada mig eller någon Gideonsbergs spelare skada mig och det va så illa att korsbandet på höger knä gick av, tyvärr. Snart väntar operation och lång rehablitering för att kunna komma tillbaka starkare än någonsin. Fuck Gideonsberg iaf!!!

Åkte ambulans till Västerås akut, fick morfin på vägen och Jennies mamma följde med mig, Marina. Visste inte vem det va förän vi kom fram till akuten, men det va kult iaf. Hon va så gullig o trevlig och hjälpte mig hela tiden. Stort taack!! Väl på akuten så hade vi faktiskt ganska trevligt ändå jag o min nya best friend Marina såklart. Vi stötte på en sjuksköterska (en kille) som heter Boris, han va blatte från Bulgarien. Skön kill me skön humor o rätt charmig faktiskt. Boris lovade att han skulle komma o kolla på mig nästa år, så jag ska ringa Västerås akut och be han komma o kolla när jag är helt återställd igen. Haha.  Efteråt kom Jennie och hennes pappa Krister oxå. Hela familjen för min skull liksom, tusen tack för all hjälp och skjuts. Jag hoppas jag kan gottgöra er med något som tack.

Nu är det bara fyra matcher kvar och vi har allt i egna händer, tyvärr kan jag inte vara med o avsluta dom matcherna men jag kommer till SKIP och hejar som fan tillsammans med Rolle. Vi kommer inte ha någon röst kvar efter matchen, men va fan gör det så länge vi vinner?!?!?! Vi börjar på lördag mot Gävle hemma och avslutar mot Gustafs borta. Det kan inte bli något annat än roligt nu hoppas jag. Vi tar en match i taget och ser till o vinna varje fucking match!!! 

Kriga in i det sista så lovar jag att jag ska kriga med min fucking rehab och komma tillbaka starkare än vad jag kände att jag va iår. Jag hoppas att det blir en bra avslutning på denna säsong,,,,kör vi så kör vi, så enkelt är det?!?!?! 

- Alla hatar oss o vill se oss förlora, men,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Om Gud är med oss vem kan då vara emot oss??

- Kör hårt på träningarna och matcherna så ser vi till att det kan bli riktigt kul på slutet.

- Jag laddar för beachen 2lax12 på gymmet bara så ni vet, det är där ni hittar mig.  

- Sara vart tog fikan vägen? Kommer tjata på dig ett bra tag tills du tar me dig den men kommer ändå inte äta tyvärr. haha. Kul o retas bara.- Såhär kul hade vi på sjukhuset, lördagskvällen i Västerås en dag att minnas resten av livet. Jag och Jennie alltid glada :))- Sen vill jag bara visa hur det är på gymet hos mig i Hovsjö. Det är nämligen såhär vi jobbar!! Alla är välkomna, ni andra som tycker något annat kan dra,,,,,,,,,,,,,,,,


Ha det så bra så länge, håll utkik på bloggen. Kan uppdateras när som helst.

AIK 2lax11 ----------- snart 2lax12 kör järnet.

/ DC

Att vinna ikväll, MP, "Dublin crow" och satsa i tvåan...

Jag tycker att den här bilden är fin...

Den står lite för en avslappnad känsla..

 

Men till gårdagen lite kort.. Förlust med 1-0 för våra herrar. Givetvis så är det så att man inte vinner matcher om man inte gör mål och det kändes som att AIK hade lite svårt att få igång ett spel. Ett spel som skulle ge den där riktia chansen. Eller så är det så att det inte finns kvar någon spelare eller att någon spelare än har blommat för att göra det där lilla extra. Alla lag behöver spelare som gör det där lilla extra. Att man har spelare som arbetar hårt och sliter för laget i dubbel bemärkelse. Man ska kunna vara bra med bollen och även utan i ett vinnande lag. Det är väldigt få lag osm bara har bolltrollare och lyckas vinna mycket. Men AIK har bevisat att man även har kunnat prestera utan Banguraz.. men tyvärr inte igår. Men nya tag och en Europa league plats kan bli säkrad.. Ironskt att skriva det men.. Kämpa!

Det annars mest pinsammaste igår var MP.. MP, är inte det han som spelar gitarr i Gyllene Tider?!
Man ska inte kliva in och såga individer för hårt men MP gjorde bort sig igår. Jo men AIK spelade på en gräns som man stundtals klev över men att säga att vinnarna igår är Bäst i Sthlm var att ta i.. Jag har kanske ibland också lite för provocerande uttal och kanske ibland dumdristiga.. Men att säga att man är bäst i stan för 4 poäng på två matcher.. Tänk om nu.. Tanken med att provocera är genialisk men i det här fallet mest pinsamt..
Annars under gårdagen.. Skönt att komma tillbaks och träna efter en ledig helg. För min del så bjöds höstens elit-tränarkonferens inte på ett skit.. Kan vara det tråkigaste tränar-konferens genom tiderna. Känns som att det aldrig händer något och när ute kvällen på lördagen inte fick igång något tempo så var misslyckandet ett faktum. Men scandics-fika var trevligt.. Morotskakan får högsta betyg.. och Sunnanås tränare Martiis frisyr.. Episk!
Martii kändes dessutom uppgiven.. Det är ju långt ifrån slut.. Det kändes ialla fall som att Sundsvalls tränarduo valt att kämpa in i sista minut.. Den ena var för övrigt någon som antydde att vårt "offside" mål uppe i Sundsvall i våras blev helt rätt bortdömt.. Jag sa att det idag inte spelade så stor roll i och med att att vi vann hemma. Ni får den.. Men det är allt ni får för stunden.. Tjing Tjing


I övrigt så handlade mycket av träningen igår om Barcelona. Orientering och spelbarhet och förlösande rörelse i anfallspelet blev fokus. Flew, rytm och 1-2 touch blev upprepade gång på gång.. Marschen mot lördagen har påbörjats.. Med en återhämtande dag idag så bjuder onsdag och torsdag mycket på att lösa problem men återigen få ihop rytmen. Få pianot att spela rätt melodi och försöka få med alla att spela ihop. Vi spelar redan bra ihop men under dessa fyra veckor osm är kvar så måste vi spela lite bättre för att få vinna varje match men framförallt att vinna serien.. Jag hoppas att alla känner som jag inför det här tåget som börjar ta sig mot sin slutstation. Jag hoppas att jag köpte rätt biljett och hamnar i allsvenskan och inte enbart köpte en returbiljett för att få börja om resan nästa år.. Det återstår att se..


Jag kommer med en inför lördag lite senare i veckan.. Ni som har missat så är det mot IFK Gävle.. En otroligt viktig match på vägen. Vi kommer ju bara möta lag nu som spelar för att förbättra sin placeringar och sin poängskörd men framförallt lag osm vill slå oss för att jävlas.. Det skulle jag ha gjort.. Även om Gävle är ett lag som redan har åkt ur så vill dom avsluta snyggt. Dom kommer att vara ett gäng tjejer som tar ny sats i tvåan nästa år.. och med 3st nya amerikanskor så har dom spetsat till avslutningen för att lära sig och utvecklas för att göra ett bra 2012. Vi kan mest sänka deras självförtroende genom att vinna matchen.. Det är vårt jobb på lördag!


Det är vad ni får nu.. Ni som har kanalen.. Njut av derbyvinsten ikväll i hockeyn.. Det kommer jag att göra ialla fall..

ha en trevlig tisdag så ses vi imorgon.. Eller hörs i veckan..

Kram

PJ


  
   

 


3-6-1 eller 3-4-3... "Det är vackert ibland.."

...

Ikväll: AIK-Djurgården... "Vinn matchen..."

 

 

 

 


15 september 2011

"En hummer slutar aldrig växa och blir bara större med åldern.
Den största hummern fångad vägde nästan 20 kilo.
Estimerad ålder på den rackaren?
100 år."


There´s only one Joey Barton

Jo men visst... Dagens inlägg startar med en hyllning.. Hyllningen är inte AIK dams värdering utan helt min egna. Som det mesta när jag väl skriver på bloggisch.. Men såhär två dagar efter så måste jag..

Jöns tyckte dessutom att det är mycket svordomar när jag skriver. Ibland är jag ju irriterad å då kan det slinka ur ett å annat ord. Dessutom så var ju omröstningen i bussen för att jag var roligare som "irriterad" så jag går in på det spåret.. man vill ju vara rolig..

Hyllningen går till mannen på bilden! Joey F***ing Barton... Äntligen... Som Sunderland supporter så är det ju svårt att tycka om någon som spelar i ens värsta antogist gäng.. Därför blev flytten från Newcastle till QPR en räddning.. Mannen i fråga har gjort en del dumma saker, släkt som gjort dumma saker, känner folk som gjort dumma saker eller bara han själv som gjort ännu flera dumma saker.. Men han är värd en hyllning för hans fotbollsspelande.. Han sa det ju själv i sommras.. Jag kan spela i landslaget nu! AGERA Capello!!

 

 

så.. Min hyllning till Joey... There´s only one Joey Barton..---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nu vidare mot den dagliga verksamheten..


Idag onsdag så bjuds det på uppvärmning med Nils, 3-zon och lite inlägg/avslut.. Kommer dessutom ett avslutande spel 5v5 där det blir lite Sten Frisk regler.. Dock inga poäng. Veckans Sten Frisk cup är flyttad pga stökigheter.. Veckans derby Orange vs Gult har upprört så många bloggläsare att vi från förbundet valt att flytta veckans omgång till nästa vecka. Är man i förbundet så kan man ju göra lite som man vill. Så vi gjorde det.. Dessutom så kommer vi i slutet av den här veckan disskutera och hantera alla anmälningar som gjordes efter förra veckans Sten Frisk cup. Det lutar åt mycket böter som går oavkortat till Swedbank arena.. Alla hanteringar görs på Sturehofs "O-baren" på lördag kväll. Mötet startar 22:00 och avslutas på Bistro Jarl vid 03:00. Alla memoreras med handskrivet papper med tusch.. Kul ord.. Tusch...


Annars ra..


- 3st U-19 spelare drar iväg.. TeBe, Norpan och malindiaz.. hej hej, hare godis därborta...

- Tränarkonferens i helgen.. Svinkul... t... eller.. int...e.. mmmm

- Dani frånfall.. Lugn å ro nu men när du kan börja köra så ska vi se till att det är allsvenskan du kommer igen i!!

- Detsamma gäller för Petski!!

- Nils håller uppvärmningen idag.. Han skulle bjuda på något nytt och kul..t

- Barca är slut..

- Jöns är slut..Träning ikväll och styrka imorgon. Se till att helgen blir återhämtande så att uppladdningen inför Gävle "at home" blir bra och motiverande.. Nu har vi 4st matcher kvar.. Faan va kul det kommer att bli. Som Nils sa för två veckor sen. Tänk på allt slit Jan-Juli... Nu jävlar..


Ska försöka mig på ett blogginlägg i helgen men annars så får ni invänta domarna för era handlingar i SF cup..


Njut av musiken, njut av Joey Barton och njut av livet.. Det är vi som kan påverka våra dagar.. Det är vi som kan påverka Norrettan 2011 och det är vi som kan påverka varandra.. Älska striden!


PJ

Gideonsberg-AIK 1-3 (0-2)


Gideonsberg-AIK 1-3 (0-2) "Teambuilding"


Hej hallå..

Nu var det en vecka sen.. Tänkte komma med lite ris, ros och allmänt skit om Sveriges skitigaste jävla håla..

Jo men jag vet man måste föregå med gott exempel och man ska inte snacka skit.. Men jag kan ju faktiskt göra det.. Inte ni utan bara jag.. Jag tar skiten.. För det som hände idag var en skam för Västerås.. Vilket jävla beteende.. Jävla idioter.. Enda plus för att åka till Sveriges tråkigaste jävla skitstad var fikat, deras keeper stundtals, ass tränaren och kanske, bara kanskefunktionären som var trevlig.. ibland.. Annars i övrigt.. vilket skämt.. Domarna var horribelt dåliga (som vanligt) och den filosofi och ideologi som utövas i Gideonsberg.. HERREGUD.. men lycka till.. stora starka och sjukt jävla dåliga.. Att anpassa sitt spel efter vad man klarar av var en underdrift. Dom gjorde ju inte ens det.. Om fotboll är kul så gör något.. snälla gör något..

så jag behövde bara skriva det..Annars... Fan va skönt med vinst.. en välbehövlig vinst inför ett miniuppehåll nästa helg.. Även jävligt skönt att vi spelade underhållande, kontrollerande och modigt.. Vi hanterade matchen och spelade efter det jag ville att vi skulle göra. Stor cred "flickor".. Kom igen nu flickor...

Men ta ingen skit... *fniss*Annars så var matchens sorgligaste punkt att #12, vår skyttedrottning och vår Daani (Hamzo) blev skadad. Vi hoppas att det inte är för jävligt och att du repar dig.. Hade jag kunnat så hade jag tagit din smärta du kände..

Nu har vi fyra matcher kvar och även om skador och sjukdomar har drabbat oss så är det nu serieledare och vinnare står för varandra, kliver fram när det behövs och skapar en mentalitet, vi mot dom.. har vi klarat det hittills så klarar vi 5 veckor till.. Nu är det några stationer kvar och faan vad jag vill vinna.. Jag hoppas att alla kände bra energi idag och jag hoppas att vi fortsätter ge varandra energi.. ge, ge, ge...

Jag hade gärna suttit och skrivit hela natten men nu börjar andra halvlek av Real.. Jag skriver mer imorgon..

Fira tills på måndag.. Ny vecka, nya dagar, nya träningar och nya utmaningar..

Innan vi går in till match så vet vi vad vi säger högt i vår ring.. Nu visar vi det.. Kram alla Faschinistas..


Älska oss Hata oss.. PJ


Inför Gideonsberg-AIK "Människor i V-ås är Galna människor..."

Ett klämchekt - Guuuudmorgon !!


Igentligen har ja inte tid för det här eftersom ja har möte med mina gukki-sponsorer snart. 


Men bloggishen har ja iaf hunnit läsa o kände att de va min tur för en kontring.
DANIELLA CHAMOUN! - Dina anklagelser tog mig hårt, hade faktist svårt att somna igår kände att ja gjort laget besvikna o så får de inte va , Ni e värda alla goda bullar i väääärlden men dando allvarligt det där nummret jag fick i ditt förra blogginlägg ledde till itea.se och dom säljer bläckpatroner o kunde inte hjälpa mig med ett endaste problem ..
  1. har jag inte styrt upp grillning ? - Jo jag tog upp det med er i laget men ni banga ur- KUL! (danni var föresten den som INTE kunde de eller de datumet såå viktig o upptagen brud de där) ;)
  2. Baka bullar har ja inte gjort men jag säger det NU att om ni inte fått bullar innan nästa hemma match då e det jag som ska straffas o jag väljer helt otippat ut att DANIELLA CHAMOUN ska få äran att välja ut mitt straff ifall jag inte håller vad jag lovar från o med nu du.
  3. att jag skulle blogga var ju eftersom jag tagit bilder på er (bara danni & tess) i umeå , men ja hitta inte sladden till telefonen så när jag gör det kommer det ett inlägg om vår totalkross mot UMÄ borta.

Nu kanske det verkar här som att jag nästan hatar att danni nämnt mitt namn i bloggen men så är det inte! Jag gillar det danni det vet du o jag ska säga en sak till jag diggar. Det är just om danni. våran egna, en av AIK´s clowner i laget som ger mkt glädje många ggr . bl.a. 
  • Dina falska toner i omklädningsrummet till "ett liv utan dig" som clara igentligen tycker är ruggit bra!
  • Dina mål bidrar alltid med mycket glädje
  • Men jag vart jävligt glad just mot umeå södra, nån i deras lag som för mig påminner om farmen-christina, alltså nåra storlekar större boxar mig i ryggen & där kom danni 2 pannkakor hög o ska försvara mig, det är skönt att känna att du backar upp, med dig i laget behöver man aldrig vara ensam om att ta fighten haha!
    Så .. nästa vecka ska jag prata om någon annan i laget , funderar på min käre vän Miss stifflert .. eller tessan har rätt sköna bilder på båda er som kan vara värda ett blogginlägg men tack för den här veckan daan ., det är bra att du håller bloggen vid liv!

ladda för träning ikväll o sen är det äntligen match imorn o de e 3 poäng som gäller.!


Älska AIK!
PEACE
//Sarah Mathilda Kajsa Fredriksson Larsson....

Hej alla söta!!

Det  va ett tag sen jag va här o skrev, känner att jag behövde ta en paus och komma med något nytt o roligt kanske. Fast grejen är den att jag inte har något nytt att berätta, eftersom det inte har hänt något speciellt. Men hur som helst så ville jag bara skriva lite och berätta att jag lever iaf,,,,,,,,,,,det är väl kuult?!?!

På lördag har vi en ny match och då är det vår tur att åka mot Västerås och spela mot Gideonsberg som ligger näst sist i tabellen. Lite oväntad tycker jag, eftersom jag  tyckte de va ett bra lag när vi möttes på Skytteholm tidigt på säsong. Det blev 1-0 vinst för oss då.....Men det har gått upp och ner för Gideonsberg under säsong, men för deras del är det viktigt att plocka poäng men det behöver dom inte göra mot oss men annars skiter jag i dom. Jag ville bara påpeka att det är ett bra lag vi möter och krävs att vi kommer upp i våran högsta nivå som vi brukar för att kunna ta hem 3 pinnar till skip. Kör vi så kör vi, så enkelt är det.................Men först innan lördag så är det 2 träningar kvar, en redan ikväll och en imorn. Bra fart på träningen och bra kvalité så kommer det här bli grymt till på lördag. LADDA LADDA LADDA, för nu kööör vi!!!!

Apropå ingenting så kommer inte Mourinho kunna vara med på fredagsträningen, men vem fan bryr sig om honom???
- Vi har ju Nisse (Nils) som kan hjälpa oss och få en bra träning. Jag tror vi kommer få avsluta ganska mycket, om inte hela träningen består av avslutsövningar. Men det är väl kuuult, fotboll består ju av att man ska göra mycket mål. Det gillar jag!!

Några andra punkter:

* Sara lovade att baka bullar och hämta till träningen eftersom hon aldrig tog med sig födelsedagsfika, men ingen har sett nåt eller? (Hon fyllde år 25e Juli).

* Sara skulle blogga efter Umeå Södra matchen, men ingen har sett nåt där heller eller?

* Sara skulle fixa nån grill/fest, men ingen har hört nåt där heller eller?

(Sara, allt detta är en påminnelse även om jag vet att du sliter mkt på jobbet). Men ring 08 702 00 90 så får du hjälp med det du vill!! Eller ringer du 0*3 *22 54** där kan du få bättre hjälp med det du vill. Vi ses ikväll, pigga o glada. PUSS!!

Kärlek och Respekt!/ DC


KuLt


Efter AIK-KIK.. "Nova Lee..."HejJag tänkte inte.. Men jag måste..Ibland behöver man någonting.. Ibland går det över och ibland går det aldrig över...Ibland är tankarna stora och ibland är dom små...Men en jävla sak är jävligt säker.. Jag hoppas att ingen sitter hemma och tycker synd om sig själv!?..!?!

Vi har faan inte tid med det... Vi leder serien och även om glappet är lite mindre så handlar det bara om att vinna. Framförallt att vinna nästa match. Jag kan visa känslor, jag kan bli lätt retlig och jag kan framförallt bli förbannad i min strävan att prestera.. Det är fucking fotboll inte någon jävla raketforskning eller nått förbannat jävla sjukmedel vi utvecklar. De tär fotboll.. De tkan inte vara så jävla svårt.. När man ska försvara så ska man försvara och när man ska anfalla så ska man anfalla.. Förhindra mål och skjuta mål?!..

Vi har inte tid med att tycka att allt är skit.. För det är det inte.. Den här hösten kan bli fantastisk.. men vill vi inte det så får man räcka upp handen.. För då är man faan inte välkommen.. Publik som funktionärer som spelare.. Det är faan inte tillåtet.. och för helvete AGERA!!!..

Jag hoppas att måndagen blir energirik.. Inte som efter Sunnanå matchen då stämningen var dödsdömd.. Jag tål det inte.. och jag kan inte gör alla glada så ni får fan hjälpa till själva med att visa att fotboll är så fantastiskt att man bara vill ha mer och mer och mer..

Även om man någon gång kan göra fel eller kanske allt för ofta gör fel.. Gör bara rätt.. Låt inte världen gå under för ett, två eller tre misstag.. Gör bara rätt.. Gör bara.. Nu vill jag känna att nästa helg och helgerna efter det blir vackra, roliga och utvecklande. Det är upp till oss.. Alla behöver ge energi... ALLA.. Hjälp till nu..

Ge energi och pusha på nu.. Vi är just nu en bebis-Elefant som behöver en putt ut i vildmarken.. För alla hatar oss och vi får tyvärr klara oss själva.. Men fan va starka vi kan vara då!


Alla matcher är final nu! Alla matcher måste tas på samma sätt som Sundsvall "at home"... ALLA... snälla..


Det va vad jag har tänkt på den senaste timmen.. Ni är inte värda att se målen ikväll så ni får vänta till kl.16:00 på måndag!

23:27 - Rotebro

Efter dagens bravad att kunna förlora så måste man gå vidare. Man måste se ljus i slutet av tunneln och man måste framförallt ta sig mot slutdestinationen oavsett hur det kommer att se ut. Med ordet kärlek så talar man om det på absolut bästa sätt.. Ge allt men ta ingenting...


Ord blir till handling och mod blir till lust..  /PJ


kontringen.

Godkväll alla läsare och Patric och Nils och Conny!

Onsdagen den 31/8 2011 spelades Sten Frisk cup!

Jag gjorde mål..................................................!
Både Daniella Chamoun och Jenny (förlåt kan inte stava ditt efternamn) såg att HELA bollen va inne i mål.
Säger de något annat så ljuger dom. DEN VA INNE PATRIC JAG LOVAR! Målet kan ha stor betydelse inför nästa omgång för att jag satsar på att vinna skytteligan (igen).
Eftersom "domarn" "inte såg" att den var inne så tyckte jag att det var värt att sparka bort bollen och hetsa alla. Det funkade ju för VI VANN! jippiiiii


Glöm ej: SVT2 22.00 ikväll! Blattarna - steff

Vinn matchen! / #11

Cha cha bloggen

Tjena hallå hej hej.

Jag vill lämna in en anmälan om det som hände på Sten Frisk cup, där det (gula laget) sköt iväg bollen (Shamo) och aldrig hämtade den. Reglerna i Sten Frisk säger att skjuter man utanför eller så, så måste man hämta bollen och lägga in den i nått av målen. Ska vi köra så, så ska det vara rättvist och därför ska reglerna gälla alla och inte bara en eller två. 
Just därför så tycker jag att detta borde tas på allvar. PUNKT OCH SLUT!!?!.


Ladda ladda ladda,,,,,för nu kööör vi mot slutet och det finns inget annat än att vinna på både träning o match. Kör vi så kör vi, så enkelt är det.

- Vilja , inställning , mål........tack o hej leverpastej...............ha det så kuuuuul,,,,,,,,kuuuuult. Hej hej.


Tack för mig!!Peace and Love / # 12

RSS 2.0