Att vinna ikväll, MP, "Dublin crow" och satsa i tvåan...

Jag tycker att den här bilden är fin...

Den står lite för en avslappnad känsla..

 

Men till gårdagen lite kort.. Förlust med 1-0 för våra herrar. Givetvis så är det så att man inte vinner matcher om man inte gör mål och det kändes som att AIK hade lite svårt att få igång ett spel. Ett spel som skulle ge den där riktia chansen. Eller så är det så att det inte finns kvar någon spelare eller att någon spelare än har blommat för att göra det där lilla extra. Alla lag behöver spelare som gör det där lilla extra. Att man har spelare som arbetar hårt och sliter för laget i dubbel bemärkelse. Man ska kunna vara bra med bollen och även utan i ett vinnande lag. Det är väldigt få lag osm bara har bolltrollare och lyckas vinna mycket. Men AIK har bevisat att man även har kunnat prestera utan Banguraz.. men tyvärr inte igår. Men nya tag och en Europa league plats kan bli säkrad.. Ironskt att skriva det men.. Kämpa!

Det annars mest pinsammaste igår var MP.. MP, är inte det han som spelar gitarr i Gyllene Tider?!
Man ska inte kliva in och såga individer för hårt men MP gjorde bort sig igår. Jo men AIK spelade på en gräns som man stundtals klev över men att säga att vinnarna igår är Bäst i Sthlm var att ta i.. Jag har kanske ibland också lite för provocerande uttal och kanske ibland dumdristiga.. Men att säga att man är bäst i stan för 4 poäng på två matcher.. Tänk om nu.. Tanken med att provocera är genialisk men i det här fallet mest pinsamt..
Annars under gårdagen.. Skönt att komma tillbaks och träna efter en ledig helg. För min del så bjöds höstens elit-tränarkonferens inte på ett skit.. Kan vara det tråkigaste tränar-konferens genom tiderna. Känns som att det aldrig händer något och när ute kvällen på lördagen inte fick igång något tempo så var misslyckandet ett faktum. Men scandics-fika var trevligt.. Morotskakan får högsta betyg.. och Sunnanås tränare Martiis frisyr.. Episk!
Martii kändes dessutom uppgiven.. Det är ju långt ifrån slut.. Det kändes ialla fall som att Sundsvalls tränarduo valt att kämpa in i sista minut.. Den ena var för övrigt någon som antydde att vårt "offside" mål uppe i Sundsvall i våras blev helt rätt bortdömt.. Jag sa att det idag inte spelade så stor roll i och med att att vi vann hemma. Ni får den.. Men det är allt ni får för stunden.. Tjing Tjing


I övrigt så handlade mycket av träningen igår om Barcelona. Orientering och spelbarhet och förlösande rörelse i anfallspelet blev fokus. Flew, rytm och 1-2 touch blev upprepade gång på gång.. Marschen mot lördagen har påbörjats.. Med en återhämtande dag idag så bjuder onsdag och torsdag mycket på att lösa problem men återigen få ihop rytmen. Få pianot att spela rätt melodi och försöka få med alla att spela ihop. Vi spelar redan bra ihop men under dessa fyra veckor osm är kvar så måste vi spela lite bättre för att få vinna varje match men framförallt att vinna serien.. Jag hoppas att alla känner som jag inför det här tåget som börjar ta sig mot sin slutstation. Jag hoppas att jag köpte rätt biljett och hamnar i allsvenskan och inte enbart köpte en returbiljett för att få börja om resan nästa år.. Det återstår att se..


Jag kommer med en inför lördag lite senare i veckan.. Ni som har missat så är det mot IFK Gävle.. En otroligt viktig match på vägen. Vi kommer ju bara möta lag nu som spelar för att förbättra sin placeringar och sin poängskörd men framförallt lag osm vill slå oss för att jävlas.. Det skulle jag ha gjort.. Även om Gävle är ett lag som redan har åkt ur så vill dom avsluta snyggt. Dom kommer att vara ett gäng tjejer som tar ny sats i tvåan nästa år.. och med 3st nya amerikanskor så har dom spetsat till avslutningen för att lära sig och utvecklas för att göra ett bra 2012. Vi kan mest sänka deras självförtroende genom att vinna matchen.. Det är vårt jobb på lördag!


Det är vad ni får nu.. Ni som har kanalen.. Njut av derbyvinsten ikväll i hockeyn.. Det kommer jag att göra ialla fall..

ha en trevlig tisdag så ses vi imorgon.. Eller hörs i veckan..

Kram

PJ


  
   

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0