Umeå "away" mål, firandet och lite andra tankar..


Efter Umeå Södra-AIK 0-7 (0-2) "The Masterplan"

Take the time to make some sense
Of what you want to say
And cast your words away upon the waves
Bring them back with Acquiesce
On a ship of hope today
And as they fall upon the shore
Tell them not to fear no more
Say it loud and sing it proud
And they...

We´re all a part of the Masterplan...

Dagen efter...

7-0.. Manchester United, Real Madrid och AIK dam.. Nej ni behöver inte se likheter spel eller kultur mässigt. Bara resultat mässigt. Vi alla gjorde en del mål igår. Då är det kult.. Men kul är inte alltid bra men igår så blev till slut bra även kul.

Min skönaste känsla när matchen började var givetvis hur coolt det såg ut med vår taktiska disposition. Vårt eget hopkok på offensiva positioner. Men även med en sinnesstämning som blev pulserande.

Visst Umeå hotade inte livet av oss till en start. Spelmässigt hotade dom oss endast två gånger (två hörnor) och rent fysiskt så hotade dom oss sista 20 min med överfall och slag. Men faan va starka vi är som klarar av det.. Vi står när vi behöver och är det för brutalt så gör det inget att falla. Klarar man inte av att hålla balansen när en nära 40 kilo tyngre människa slår in revbenen på en så är det okej.. I en match när det blev tillåtet att göra lite hur som helst så är det viktigt att hålla huvudet kallt och även om vi inte ska ta skit så gäller det att värdera.

Samma värdering som när man har lockat motståndet i 50 minuter att vi ska stå lågt och sen vända och tokpressa. Det är fotboll, taktik och känslor. Ha tålamod.. "The young one" och hans entourage har kontroll.. Spelarna.. Ni är fantastiska som har en kaxig ödmjukhet att både utföra och lära men även att kunna disskutera och hjälpa varandra.. Även om man inte är överns alltid. Ni gör allt så extremt roligt att jobba med. Så jävla roligt att man faktsikt kan bjuda till på ytterliggare en vecka av Sten-Frisk cup anno 2011 och även bra drag på träningarna. Det är det som kommer att göra att vi vinner.. Allt detta tillsammans..

 Gårdagens match handlade inte om att fortsätta att leda serien utan det gällde då och igår och Umeå Södra "away".. Det gjorde ni även bra.. Nu väntar Kvarnsveden och en match som troligtvis kommer att vara en av de "tuffa" under hösten. Acceptera att motstånder kommer att vara bra men respektera dom inte.. Kör över!

Nu fortsätter vi vår resa och känner att vägen mot målet kommer närmare. Nu ger vi varandra allt stöd och uppskattning för att få känna glädje när vi spelar våra sista matcher..

AIK 2lax11..

Det är vi som bestämmer..

PJ


Måndag 29/8 11:23

I met horatio five years ago
outside of munich on the way to rome
it was 45 degrees and i could barely breathe
He waved and said hey come sit by me
I was scared at first cos when he spoke it wasn't very soft
he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true oh i truly do

 

PS. Om ni undrar varför jag dök upp på flygplatsen istället för på Skytteholm igår så var jag på bröllop i Sigtuna.. Grattis Micke & Lollo. Det var vackert, svinkul och utvecklande.. Precis som söndagseftermiddagen.. Tjing


 

Håll i hatten...


PJ vs Kissie... "Bloggkriget har startat..."

Vem kommer att ha flest fans nästa vecka?!..


Inför Umeå Södra-AIK 28.8.11 "Pole Position..."

...

Petra Linnéa AnderssonVi tänker på dig och hoppas att vi får se dig på plan snart igen!

Hej alla goa!

http://www.youtube.com/watch?v=_1KZg6aMR1Y

Från oss till er!!
vi saknar er // MalinDiaz, Tb, jempa och petta

Besame mucho.. "Jag vill oxå spela.."

 

 

Hör ni ljudet?...

Publiken, regnet, lyckan, glädjen, sorgen på andra planhalvan och framförallt hörde ni skål?!...

Förlåt om det har tagit tid. Men imorse var man nykter. Skämt åsido.. Men det har tagit någon dag att hitta ord. Man har ju tittat några gånger på filmen nu.. Målen och känslorna efter slutsignalen. Fantastiskt..
Det här är en topp-prestation i AIK Dam mått mätta. Jag sa det efter matchen, om man klarar av att vända matcher, vinna när man inte alltid är på topp eller bara låta tålamodet ta över och vinna en match. Eller om man har tokiga ledare och spelare som just nu gör allt för att få vinna serien.. Ja då vinner man serien..

Men det var i lördags. Nu är det ny vecka och en ny match. Det behövs inte gå in så mycket mer på i lördags.. Vi som var där vet..

Det är sju matcher kvar och även om Sundsvall var ett stort hinder på vägen så är nästa hinder ett lag som slog Sunnanå med 3-1. Det är inte kattpiss. Nu gäller det att samla krafter. En nödvändig vila efter många trötta buggar så pulserar vi upp idag onsdag. Träning fram till söndag och sedan upp till Norrland för Umeå Södra. En match på gräs förresten.. Så hela veckan så tränas det i parken! Vi ska vara förberedda..

Mer om kommande helg senare i veckan!

Övrigt:

- Pettan, Malindiaz, TB och Jempa är och spelar för Sverige mot Norge.. Torsk första fighten?! Kom igen nu..

- Contas "JAAAAA" efter 2-1 i lördags var magiskt..

- AIK Dam! spelare på planen, utanför och ledare som visade energi och kraft i lördags. Varje match kan inte vara final men visst är det kul att vinna?!..

- Jöns verkar överladdad inför en ny Fifa match.. Det sägs att han har tränat natt & dag nu i några veckor.. Som om det skulle hjälpa.. sopa! Du e sämst..

- Jag brukar skriva glada saker här men måste lägga in nått neggo: La liga och Serie As försening av premiär.. Sluta tramsa å kör nu..

- Men med all fotboll på TV just nu så är dagarna lite ljusare i den stundande för-hösten..

- Mot 3 poäng mot Umeå Södra så kan nästa vecka vara rolig även den!Ja jag håller mig där.. Jag fick ju en liten tillsägelse förra veckan om att inte hetsa för mycket och i mitt ledarskap så tar jag ju hänsyn till alla i min grupp oavsett vad min första tanke var eller inte. Sen om jag hålle rmed varje gång är en helt annan femma.. Men ni visade ju för den här gången att det var rätt. Tro inte att ni kommer att få ha det för ofta bara!

Vi får se vad veckan bjuder på.. Häng me!


Avslutningsvis så bjuder jag på¨ett bildspel...


Jag vill också spela!
och reagera på planen med...


 

men ibland så är det skönt att titta på tavlan och se att det är lite tid kvar för att kvittera!!


Mot nya poäng, nya segrar och fortsatt serieledning av Norrettan 2011..


Ses i eftermiddag.. 16:20 ombytta och klara..


/PJ


AIK-Sundsvall 2-1 (0-1)"Vi leder serien"


Efterspelet AIK-SDFF 2-1 (0-1) "Tålamod, tålamod, tålamod.."


Tyvärr så kommer inte klippet up till kl.21 så ni får nog komma tillbaka för att se Glädje, Glädje och åter Glädje när vi gör 1-1, 2-1 och givetvis när matchen tog slut... Det var många känslor när jag satt och klippte ihop målen.. Jag jobbar allt för att det ska komma upp så fort som möjligt..

Jag återkommer dessutom någon gång imorgon med min reflektion över dagen.

Jag fick ju tydliga order i veckan om att inte hetsa inför matchen.. Så jag får väl hetsa så här i efterhand.

Det enda jag känner nu är att det här är så jävla fantastiskt!

Vi måste givetvis veta att det är 7st matcher kvar och dom måste också vinnas. Men dom två viktigaste matcherna i år, Sunnanå away och Sundsvall at home.. FY FAN VA SKÖNT ATT VINNA!!!!

Nu kämpar jag på med bredbandet så får ni läsa mer tankar under morgondagen.. Ni är alla med i min "bok" ni är alla värda att vinna idag och ni är alla värda att få vinna Norrettan 2011.. Nu jävlar så kör vi vidare!Sparka först!


PJ

GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE!!

Hej hej hej hej.

Jag vill bara att alla våra läsare ska uppdateras:

VI VANN IDAG MOT SUNDSVALL MED 2-1 , det va så jäklaaaaaa skööööönt och vinna mot dom att jag inte kan beskriva med ord. DET MÅSTE UPPLEVAS och det va exakt det vi fick göra idag och alla som va på skytteholm och stötta oss.
STORT TACK TILL ALLA, UNDERBART!! Vi är fotfarande serieledare och det ska vi fortsätta vara, men vilken kämparinsats vi gjorde idag. Hela laget tillsammans, fyfan vad vi är starka. Det ska vi ha med oss framöver. För nu jävlar kör vi fullt fart framåt och håller tätt bakåt. Jag blev tårögd vid 2-1 målet, men vilken jävla känsla det va, den kommer aldrig försvinna tror jag. Hoppas alla kände så!! Jag va bara tvungen o skriva till alla som följer oss på våran blogg, vi älskar er o hoppas ni älskar oss.

NU jävlar ska jag fixa mig iordning för att åka till bröllopet ikväll. Nu mår man bra och kommer kunna sova HUR GOTT SOM HELST INATT. Till er alla som hatar oss, vi älskar er ändå!!!!! Vi ses o hörs sen.

Ps. Grattis Klara på födelsedagen och ha en toppen födelsedag, det förtjänar man efter en sån här vinst!!!
ÄLSKA AIK 2LAX11 , HEJA OSS!!!

Ha det så kuuuuuult allihopa, hej hej.

/ DCNJUT AV BILDEN. HEJ SÅ LÄNGE.

El Classico .

Istället för att Patric ska skriva om el classico och dom heta känslorna som fanns på plan och utanför där han beskriver fotbollen så dåligt tänkte jag göra det istället den här gången. Det va mycket kamp, tacklingar, enkla misstag och fin lir (speciellt av Barcelona). Det va så jävla härligt och se Dani Alves stoppa Ronaldo gång på gång, där han nästan aldrig kom förbi honom och varje gång så lägger sig Rolando ner och viftar på armarna, stå upp istället din tönt. Till slut va han tvungen och byta kant och se om det skulle gå bättre för honom på andra sidan där han mötte Eric Abidal, tyvärr gick det inte så mycket bättre för honom där heller. Kul o se Abidal tillbaka efter hans sjukdom, och var grym matchen igenom med sitt lugna spel o fina bollteknik. Det va härliga mål av se framför allt Barcelonas mål, real hade tur på 1-1 målet men vilken passning av Messi och vilken chipp av Iniesta på 1-0 målet. Oj oj oj, det kallas för fotboll. Även 2-1 målet av Messi som fick tillbaka av Pique med en klack i straffområdet, riktigt nice o se av en mittback göra så. Fotbollsutveckling kanske i Sverige oxå snart eller? Det kommer det kommer,,,,tror jag iaf,,,,eller inte. Matchens stora spelare som vanligt va Leo Messi, vilken jävla lirare han är, hans 3-2 mål va av världsklass. Så jääääävlaaa skööööööööööööööööööööönt o VINNNAAA, nu kan real gå o tänka vad dom ska göra när dem möts i serien sen för att dom ska kunna vinna mot Barca. Kul o reta alla real fansen där ute,,,,kärlek o respekt!!! Kul för Fabregas att få komma in o uppleva det här som han har drömt om i flera år, välkommen till klubben mannen. Det finns mycket man kan skriva om Barcelona, vilket lag, vilka spelare,,,,man kan bara njuta.

En coach som får många minus på min lista är:- Hur dum och idiot kan man vara Mourinho? Han måste va knäpp.- Planens gigant utan tvekan!!! Finns bara en Messi .- AIK 2LAX11 , nu kööör viiiiiiiiii.


PEACE AND LOVE

/ DC


En helt vanlig dag 17/8 - 2011

Heej heej.

Dagen började som vanligt, vakna och sedan åka till jobbet. Sitta där o göra ingenting är tråkigt, men skönt ibland som fan,,,,efter jobbet var det dags för träning. Lite teknik och kvadde och sen stort spel efter det. Lite ovanligt o spela så stort när vi inte gjort det så ofta, men det va kult,,,jävligt kult. Mitt lag vann som vanligt!! :)) . Efteråt var det några som skulle åka o komma på Hammarby - Kristianstad på Kanalplan, matchen började 19.00. Jag tippade 2-0 till Hammarby (det blev 1-0) jag va nära iaf. Innan det så åkte vi förbi fåtöljen (bästa café stället) och köpte med oss (Jag, Naza, Shamo, Malin, Petra) kycklingsallad och tog med oss till matchen. Det va kul, heja bajen. Vi satt där och käkade som djur (alla förutom jag dåra). haha. Det va gott iaf,,,,Rolig match o kolla på, kollade typ 1/3 av matchen, det va spännande som fan och många chanser åt bägge håll eller? Ähh jag vet inte, det va kul och vara tillbaka på kanalplan iaf o se match. Man har ju lirat där i 6 år trots allt,,,,,Kärlek o respekt!!! Det va nog det jag kunde komma med än så länge, håll ut . Det kommer mera,,,,,- I bilen på väg till matchen, oo hur seer ni ut raa?!?!?!- Vår chaufför helt inne i musiken o sjunger hööögt som faaaan,,,,,,ziiigeeenaareee eller vaad ?? hähä- Självklart ska jag oxå vara med på kort, som vanligt. Ingen tar kort på mig så jag får själv ta på mig själv,,,,,det e kuuuuuult!!! Hej hej .- Malins hemma arena nästa år, där hon drömt om att få spela hela sitt liv. Det som att jag drömmer om att få spela på Camp Nou!!- De tre muskutörerna,,,,ha de så kult på matchen hej hej :)- Äntligen har vi kommit fram till att dom här är bellena i laget, dom erkände för en gång skull,,,,,,Dom hörde hemma där på kp,,,,,trefliiik deen.- Malins öga tjing tjong? Oo huuur måådde nii raa?!?!

Efter matchen åkte man hem och längtade efter att El Classico skulle börja,,,,,och som den började.
Ha de så kult så länge, vi ses. Hej hej.

/ Messi


Tjeeenaaree Mannen!!

Hallå tjena hej hej.

Idag kan man inget annat än att må bra (även om man är knäpp i huvet). Man vaknar på morgonen och vet att det är en ny arbetsvecka o det är måndag. Äntligen!! Det kan inte bli bättre. Vi är serieledare och tänker fortfarande vara det den här veckan, finns inget annat. Skönt me Sunnanå torsk i lördags, man mådde bättre då än vår 3-0 vinst mot Själevad. Skönt , jävligt skönt. Dags o ladda om batterierna inför höstens viktigaste vecka och match på lördag. Då ska det fajtas, krigas o slåss i 95 minuter!!! Kör vi så kör vi, så enkelt är det. Fram med viljan, inställningen och vinnarskallarna!!  Nu jävlar blir det tuta o köra, vi behöver inte kolla i backspegeln utan bara rakt fram. Vi tar med oss de fina spelet vi hade mot Rågsved i måndags vilket vi inte hade riktigt mot Själevad, men det viktigaste var att vi vann och som vi vann. Kuult, jävligt kuult. Nu räknar vi ner dagarna till den stora matchen, apropå stora matcher så vare en grym match igår nämligen "el classico". Patric nämde det förut,,,,Älska vacker fotboll!!


* Ett citat jag fastnade för igår:- Om man inte kan läsa vad det står så står det såhär:
    If winning isn´t everything, why do they keep score?* Oo hur kuuult har inte jaag raa?!?!!

Vi ses ikväll, pigga o glad. Älska AIK 2lax11 the big family!!

Kärlek & Respekt.

/ Messi


Inför: AIK-Sundsvall 20.8.11


HEJSAN BLOGGEN

Hej bloggen. Jag har en fråga.

När ska man vara klar idag till träningen?

Tacksam för snabbt svar!


Hejdå bloggen!


Kunskap är makt.. (V.33 är årets vecka, igen..)

 

Seriefinal i Norrettan 2011.. Igen...


Vilken kamp.. Vilken match.. Vilka spelare.. Vilken tränare.. Vilken stämning och framförallt vilket jävla tempo...


Jag pratar givetvis om kvällens "el clasiso".. Inte AIK-Vasalund och inte heller AIK-Råggan.. Utan Real Madrid-Barcelona och höstens och säsongen 11/12s första "el clasico".. 2-2 kändes väl rättvist så här efter men till Reals favör. Barca hade sina två chanser och sina två guldägg i David Villa och Messinho.. Det som fascinerar mig är Reals styrka. Viljan att tacklas och springa. Det är fantastiskt att se när Pepe kommer flygande mot Dani Alves för femte gången.. Jag är givetvis ett fan av Barcelonas offensiv men idag så ger jag min röst till Real och Mourinho. Även om Pep snodde min kortärmade busschaufförs skjorta som jag hade mot Sundsvall "away".. ok..

 Barca-Real blev min femte match för dagen.. Super-söndag! Heja..


Men till lördagens spektakel..

Skönt med seger, fortsatt serieledning och givetvis att Sunnanå tappade poäng i jakten på toppen. Tack till Fiona O´Sullivan och Kvarnsveden för det. Men vi måste tyvärr slå er så vi kommer inte bli allt för snälla.

Att vi går igenom matchen efter matchplan och följer den var återigen det viktigaste. Jag kan tänka mig att publiken på Skytteholm kanske inte alltid tyckte att matchen var det bästa dom hade sett. Men det är inte vad det här handlar om.. Det handlar om att vinna. Visst det är jättebra med ambition om att göra saker på planen eller snacket utanför. men tyvärr så kommer ingen komma ihåg det där lilla extra. Alla kommer att komma ihåg vilka som vann serien. Om AIK har legat nr 1 hela året utan att vinna serien så kommer ingen komma ihåg årets el clasico 6-1 mot Vasa, 8-0 mot umeå Södra eller 6-0 mot Sunnanå. Man kommer ihåg vem som vann och givetvis vilka som gjorde det... 

Vem har sagt att vinna en serie skulle bli enkelt?!..

Det svåra idag kanske inte alltid är motståndet utan kanske mera oss själva. Man arbetar hårt dag till dag och ibland kanske lite för mycket.. Ibland kanske man har en ambition att göra vissa saker lite för ofta eller lite för svårt. Vi hade 30 skott mot mål mot Själevad. Vi satte 3.. Men det som är det viktigaste för mig är att vi gjorde 3 och givetvis inte släppte in något.

Veckan som kommer ska vara glödhet. Morgondagen får vara en liten uppvärmning men sen hoppas jag att oavsett konkurrens, alla vill spela och alla vill vara på planen samtidigt så hoppas jag att laget visar att oavsett om man är på planen eller inte så vinner man en serie tillsammans. Man klarar sig inte utan en trupp.. En trupp spelar matcherna, vinner matcherna, vinner serien och givetvis flippar efter.. Man vinner tillsammans och man förlorar tillsammans.. Kolla på Real Madrid.. Dom vinner Champions League i vår..


André Villas-Boas

"Fotboll handlar om underhållning och kreativitet, men också organisation, bra val och effektivitet. Oranisation är inte samma sak som tråkigt utan betyder disciplin, intelligens, tanke och kunskap. jag vill att mina lag ska spela anfallsglad fotboll som fansen gillar. Du behöver inte många ord för att definera anfallsglad fotboll: Organisation, kreativitet, bollinnehav och bredd på spelet.."Bra surr...


Jag börjar veckan såhär.. Lite om el clasico, lite om AIK-Själevad och lite från Villas-Boas..
Veckan kommer att gå över till motiverande bilder och ord inför en extremt laddad seriefinal mellan Norrettans två bästa fotbollslag, AIK och Sundsvall.. En match det faktiskt inte behövs så mycket nervositet till utan mer en jävla vilja att spela en lika bra fotboll som den senaste veckan och givetvis Pepes "svarta" blick när motståndet har bollen.. Krossa allt..


/Anarkisten

AIK-Själevad 3-0 (2-0)


Inför AIK-Själevad "Alla vill till Damallsvenskan men ingen vill dö..."

Jag vill ha det som dom rika har...


The Strokes - Trying your luck..


Vinna ettan vinna ettan AIK...


AIK-Själevad 13/8-11 (Grattis Farmor, du fyller 68 idag!)


Ja nu var det dags.. AIK-Själevad.. Senast vi möttes så blev det 2-0.. till oss.. Själevad är ett lag som slåss för att hänga kvar i serien och vi vet ju vad vi slåss emot.. eller för.. eller åt.. eller ja.. men lite så.


Veckan som har varit har känns kul..t.. Sköna träningar med lite varierande fysisk känsla. Men i övrigt så tycker jag att veckan har kännts som att vi är på gång. Efter 8-0 mot Rågsved, ni har säkert sett filmen, så har ju atmosfären varit vinnande. Vi vet att vi leder och vi vill fortsätta göra det i eftermiddag. Vi måste göra många saker lika bra som i måndags och vi måste göra dagen till unik. Man är aldrig bättre än gårdagen. Det är det enda vi kan mäta...


Dagens startelva..


Jenny De Agé - Sarah Fredriksson, Alexandra Lindberg, Petra Andersson, Emma Lindqvist - Shamiram Yakob, Hanna Folkesson (c), Therese Boström - Clara Markstedt, Danialle Chamoun, Nazanin Vasegpanah.


Avbytare..


Sofia Almryd Andersson - Stephanie Wroblewski - Emelie Karlsson-Wedin, Malin Diaz - Jackie Kisch Brunzell, Susan Varli.


 

Nu samlar vi oss för att gå mot 3 poäng och fortsatt serieledning.. Ingen skit!

 

Men det finns roligare saker...


Som det här t.ex...

 

Bra hatt!!Sen annars.. jo det har tydligen varit inbrott nere på Skytteholm.. Nu är inte vi drabbade men våra grannar är. Vet någon vem eller vilka den/dom skyldiga är?!

Det var inte vi ialla fall.. Men om man ska lära dom drabbade att inte glömma saker så kan man göra så här..

Dom har nog ialla fall lärt sig en läxa nu.. natten till fredag och lördag.. Då kan det hända saker! 


Fotbollsfilosofi...
och det här troll-görat!!
Så nu har jag bjudit på lite fotbollsfilosofi, inför matchen, tomtar och troll och "burglur-mössa"...

Ps. Glöm inte att stänga fönstret på natten..

"Beware of the elf.."

PJ


Tack Hej!


Glest uppstyrt

Tjennaa.. Ah Åkej det är fotboll vi spelar och det är jättekuligt ibland , men det är ALLTID kuliGT i AIK dam.. nu blir många förvirrade eftersom det inte är så. Pisstråkigt!! ge mig ett rep, en kniv..cry me a river. MEN eftersom det just är så tråkigt tänkte ja lätta på stämningen lite efter en oerhöört tung match i måndags.. benen darrar! 8-0 . punkt. Såå att Ä ah det var ju bra att danI satte mig på att dra det tunga lasset o försöka få laget o ha lite KUL tillsammans , (hur fan ska ja lyckas med det..? ) *MAT!! det vill alla ha och varför inte satsa på nästa lördag , alltså efter matchen mot sundsvall..? det tycker jag iaf, alla e välkomna att joina förutom alla från sundsvall! Grilla eller Kräftskiva..? vad känner ni för?!.. om ingen av er nu verkar vara sugna får väl jag va ensam då på läktaren med min trogne vän , Min Ponny , min sven-hugo! (bild kommer upp inom kort.) Jag vill passa på att tacka Rolle! du e faan BÄST! Puss & Kram på er o Glöm inte att det är match imorn o de e 3 friska pinnar som behövs , jag tänker faan inte va 2a i serien igen!!

Cha cha bloggen

Heey mina fashionkids.

Känner att jag inte har mkt o säga egentligen men vill dela med mig lite av det roliga eller tråkiga vi har i laget.
Hoppas alla mår bra, jag mår prima sådär några dagar efter vinsten mot Rågsved. Skönt me storvinst oxå, me tanke på att vi bara vann me 2-1 på hemmaplan. Fast dem va nog värda o vinna i måndags oxå enligt dom eller?!?! Men de va kul, jävligt kul. Nu blickar vi framåt och ser framemot matchen mot Själevad hemma på lördag kl 15.00. Välkomna till Skytteholms IP!!
Viktigt med bra träningar innan matchen, och med rätt inställning och vilja så tror jag att det kan gå hela vägen. Kör vi så kör vi, så enkelt är det. Kom kom kom å ta oss!!!

* Klara bjuder på nästa käk då hon fick pasta o grejer från Rågsvedsmatchen ,  tack till AXA!!

* När ska vi ha grilldag med laget? Det måste väl ske snart om vi ska ha något. Vem tar ansvar? Jag bestämmer att Sara tar den biten punkt!

* Kul med mkt mål, på lördag kanske vi får se fler?!?!

* Pep låten: Sak Noel - Loca People WTF!?!?! Årets låt.

* Nisse glömde att han tog Patrics påse i lördags? Va det verkligen du Nisse? Ingen snitch vettjaa,,,,

*Vi behöver klorin o kanske lite nya o fräscha borstar o moppar? Balsam på den skulle va okej oxå!!

* Vi ses på skip alla mina fashionkids,,,,,Peace and love / Messi


8-0, respekt, ansvar, Troll och små små Kaniner...
Gonatt alla rymdgrisar... eller Godmorgon kanske för den delen..


8-0 i "lilla el clasico" gav ju verkligen återigen en liten smocka till alla tvivlare.. till alla cyniska muppar men framförallt till alla idioter..
Det är alltid lika kul när folk tvivlar och så står man där med skägget i brevlådan. 8-0.. Det var ganska tyst efter det.. Några tyckte att det var vackert från minut 1 och några sa att det var det bästa i år.. andra gick hem..


Allt som gjordes innan matchen och under matchen var nödvändigt. Jag står för det.. Det borde ni också göra.. Alla som var där.. Ingen kan säga att något var fel. Den 1 augusti mot Sunnanå så var något fel. Matchen mot Rågsved var inte bara en fröjd för ögat det var även ett kvitto på att vi återigen kan ta en taktisk plan till nya höjder. Med små medel, enkla korrigeringar och en enormt stor portion vilja & passion göra så rätt så rätt...


Vi ska njuta varje gång vi lurar våra motståndare.. Är det i positionsspel, triangelpassningar eller en hörnvariant så ska vi glädjas något enormt när det lyckas.. Det ska ge energi, det ska få oss att springa och det ska ge oss respekt. Men med respekt så kommer även ansvar. Vill man ha respekt i mitt hus så tar man ansvar.. Det kommer att visa sig ganska snabbt om man klarar av det eller inte. Om tendenser har visat sig under våren så vet vi i höst vilka som är värda att bära oss vidare.. Inte bara i mål utan även i hamn för en ny för-säsong, nya matcher och ett nytt år. Men först.. Så måste vi vinna nästa match.. Själevad "at home".. Mot 3 nya poäng..


Häng me...


Jo men sörru...


En liten grej som hände i morse.. Fick inte upp bilden nu men lovar att sätta in den i veckan.. När man har en Mp3 eller Ipod eller vad man nu har för nått.. Min är från 73.. Oavsett så har man ju hörlurar till.. Det sjukaste är när man vaknar, klär på sig och ska gå ifrån sitt hem.. Då har nån jävel trasslat ihop hörlurarna.. Alltså slagit knut på sladden.. Man tror ju inte på Spöken eller troll.. men faan ibland undrar man.. Sjukt kul med troll i så fall..Så länge så bjuder jag på mitt recept av "Dajmkluttar"... Fantastiska små kluttar.. lycka till..


Tjing Tjing

Från en liten.. ¥

 

PJ


Tjeeeeeeeeenaaaaareee mannen!!

Njut,,,,,KÄRLEK O RESPEKT!!


,,,,,,,,,,,,,,,

3 punkter som jag tycker är viktiga idag.

* Hjälp varandra, snack etc.

* Göra mål

* Sluta aldrig springa

DET ÄR VI SOM ÄR AIK, NU KÖR VI!!Rågsved "away"


Jag är trött på alla som inte tycker att jag är en idiot"You might think I´m crazy... Maybe you are too.."Det finns inga ord på det här jävla språket....Fredagkväll 5 augusti... "Sushi-fredag..."


Jo men visst... matbloggen lever.. Blev dock dåliga bilder från i onsdags! Jag var ute med "Jens" och åt mig en middag. Onsdagen blev som förra fredagen med lisapåtorget och Gambas. Förrätten ändrades dock till en "liten" skagen toast.. Jens tog enbart räkor. Mina Gambas till varmrätt var fantastiska och "Jens" skaldjursgryta var "sådär"... Laphroigh var fantastiskt.. Det mesta var bra.. då hände det.. Ett gäng "el mariachis" dök upp.. och dom ville inte lämna.. Vi bjöds på en del sköna spanska och mexikanska bitar.. bland annat "el pistolero".. riktigt kul..t.. men det räckte med en låt då.. japp... jo men visst..


Men dålig kvalité på filmen med "el mariachis" och bilderna på maten.. Jag skriver om något annat..


Ikväll blir det sushi.. världens bästa sushi.. Ni kan läsa mellan raderna att allt är så fantastiskt va?!.. "Don´t worry, be happy.."


Jag vill vara så här positiv för alla där hemma eller ute på gården som inte har psyke.. Ni vet vilka ni är.. Rymdgrisar.. Om du nu tog åt dig så är du just en rymdgris.. Kom & Ta mig.. Om det inte passar så vet ni vart dörren är.. Två klapp.. Håll käften..


Ville bara påminna om min blogg-tourettes...


Ja annars så tyckte jag att efter matchen mot Sunnanå att jag kände mig ganska samlad.. Jag hoppas att jag inte
behöver se samma sak igen bara.. Men det har vi ju sagt att det inte ska bli.. Kul..

 

 

Rågsved-AIK "lilla el clasico" måndag 8.8.11 19:30

Jo men visst.. "Lilla el clasico" på måndag. Ett derby är alltid ett derby och om jag går på hörsägen så sägs det att Rågsved tyckte att dom var värda att vinna förra matchen mot oss (2-1 AIK).. De tär helt okej att dom tycker det.. Absolut... men det är tyvärr "FFFEEEEELLLL" (Yago i lejonkungen)...

 Jag tycker att Rågsved bjöd upp till kamp.. Ni var jätteduktiga.. å så puttinuttigt.. jo men ni e jätte gulliga.. Men tyvärr vi måste köra över er.. eller JAG måste för om ingen annan jävel kommer att agera så får jag gå ut å spela själv. Känns som det enda rätta.. För jag vill verkligen spela.. "Put me in gaffer"..

Jag tycker att många har många funderingar om saker och ting.. Om fotboll är det absolut roligaste man vet, om tiden man ändå lagt ner under flera år och om man ska göra rätt för sig i.o.m att man tjänar pengar (oavsett hur mycket) så ska man nog ta en sväng till. Om det inte är värt att lägga ner all kraft och energi på att bli bättre, jobba hårdare, springa mera (det är en löp-idrott), försöka vinna som ett kollektivt oftare.. ja då bör man veta vart dörren är.. å glöm inte skorna.. inte i mitt hem..

Alla uppfostras olika, i olika kulturer, religioner, värderingar och familjer.. Det här är inget livs-värderings jobb eller hobby för den delen. Det här är Fucking fotboll.. Se till att spela den jävligt bra så är vi nog alla ganska nöjda. "Don´t worry, be happy.."

Fuck happy ibland men gör jobbet..

Sundsvall fick bara et tpoäng mot Själevad.. Det känns som att vi ska dra nu.. Efter en vinst mot Rågsved.. Men sen kommer Själevad.. Dom har plockat poäng av Sundsvall efter att ha legat under med 3-0.. Det är respekt.. Men gör man det man ska så ska det ordna sig..

På måndag så hoppas jag på några borta supportrar.. Eller ialla fall Rolle.. 

Det jag hoppas absolut mest på är att vi vinner.. Vi ska vinna, vi ska sjunga och sen ses på onsdag för träning igen.. Men först.. Lördag kl.9 och sedan Rågsved "away" på måndag.. Vi som går mot 3 poäng kör en två klapp och svär på sitt fotbollsspelande att man kommer att göra sitt bästa.. Alla andra kan stanna hemma..

Ps.
Alla som tycker att jag ibland pratar för mycket om mig själv.. Fortsätt tycka det för jag älskar mig själv så pass mycket att det t.om. provocerar mig själv.. Nu blev jag snurrig.. Hej Hej.. hare godis..

Ds.
Vi kämpar på imorgon så kan vi sen stå i en ring och sjunga glädjesånger och rulla apelsin.. Kram kram

Jag vill gråta glädjetårar...

 

Hitta Waldo!Idag, imorgon, ikväll, i år...


"But my heart keeps calling me backwards as I get on the 707, ridin´ high, I got tears in my eyes, you know I got to go through hell before you get to heaven..." 

Timmarna efter: AIK-Sunnanå 7-4 (6-0) "Förlåt, men vi vann"

Så kan man faktiskt också se på det...Ja.. det ska ge ångest... Håll kvar vid den känslan tills imorgon..Smärtan vid Skytteholms IP 21:17 Måndag 1 augusti

Det gör ont...

Det ska kännas att förlora. Vem fan vill förlora med 1-0 när man lika gärna kan förlora stort.. Behöver jag skriva att det är ironi?!

Jag hade hellre velat säga det här till någon/några men väljer ikväll att skriva det. Jag kanske kommer att säga något på onsdag. Men som jag skrev innan matchen, Ikväll, Idag och Imorgon så leder vi serien. Det är skit tråkigt att behöva inför mycket folk och många förväntansfulla känslor gå av planen som förlorare. Men livet går vidare. För mig går livet vidare om några timmar. Tänkte nämligen ta mig igenom matchen igen.. På film.. Det får bli som terapi..

Vi visste att Sunnanå skulle vara taggade.. Vi var också taggade men höll tyvärr inte hela vägen när vi kanske några för många gånger blir hårt straffade för våra misstag. Sunnanå gör 4 mål och det ska dom ha credd för. Vi har aldrig släppt in så många mål tidigare. Men om det är det som gör att dom vinner serien.. njae.. det tror inte jag.. Det laget som står upp i viktiga matcher som Sundsvall, Kvarnsveden, Umeå Södra och Gustafs GoIF.. Ja dom vinner..

Faan det är 10 matcher kvar.. Nu får vi se till att göra dom jävligt bra. Jag är mest ledsen att en av mina viktigaste punkter var att inte förlora en jävla match på Skytteholm gick i kras. Men det får jag ta på mig som Rikard Norling hade sagt..

Vi har många viktiga matcher och framförallt många viktiga träningsveckor framför oss. Det kommer att behövas tempo, attityd och mycket kvalité på dom träningarna. Jag tror att vi är bättre än de flesta lagen i serien, vi är serieledare och nu måste vi visa att vi är just serieledare. Vi sitter i en Pole Position. Vi är nu jagade.. Älska striden och fortsätt vinna. Imorgon så ses vi inte men jag hoppas att alla går vidare imorgon. Vi kommer få lite ångest av att se våra misstag innan träningen på onsdag men fr.om då så ligger allt fokus på nästa träning och nästa match. Nu väntar Rågsved om en vecka. Jag hoppas att får känna att dom ska bli straffade. Straffade hårt! Dom får ta skiten!

Vi kan bara spela bättre..

Jag vet redan nu att jag tycker att våran start av matchen var bra.. Tyvärr räckte den inte men jag håller kvar vid en känsla. En känsla som var att jag kallade dom här matcherna mot Sunnanå som vår egna lilla Champions League Semifinal. Går vi efter CL regler så vann vi med fler borta mål... AIK-Sunnanå 7-4... Man tackar.. Finalen mot de andra 10 lagen lär bli avgörande! Nu Kör vi... Mot nya matcher och nya poäng. Dom som är med mig visar det på onsdag.. Tack..Om ni inte känner att ni hittar något att spela för förutom AIK, mig, er själva, er familj eller vänner.. Så spela för Mannen som har gjort den här tatueringen. Han är Gud och kommer alltid att vara vår nr 1! Rolle.. Du e kung.. Jag spelar för dig!

/PJBild från jojjesplejs.se


Ikväll... Idag... Imorgon... Vi leder serien..Ja nu jävlar..

Det är inte allt för många timmar kvar nu.
Det känns som att det som bör sägas har sagts...

Med några inspirerande youtube klipp så känns det som att biffen är klar. Taktiken är klar, träningarna gjorda, motivationsorden inpräntade och givetvis ett stort JÄVLA självförtroende som måste kännas på Skytteholms IP ikväll. Vi leder serien och fortsätter göra det ikväll. Ni som vill känna hur det känns genomför 90min+tillägg med oss i AIK dam 19:30 ikväll..

Nu kör vi!


Vinn matchen..

PJ

Nu jävlar...

...

RSS 2.0