Kärlekens dag.....

Hallå där kött o blåbär!

Idag är det kärlekens dag, alltså alla hjärtans dag!! Jaja alla tycker man ska visa extra kärlek hit o dit men alla dagar ser likadana ut egentligen. Man ska visa kärlek every day liksom! Man vill bara lura folk ute på gatorna så att dom köper massa rosor, choklad och godis och ge det till den man älskar eller tycker om. Men firar ni kärlekens dag så rekomenderar jag att ni köper 10 kg godis för kärlekens skull, allt annat e bara skit. Jag firar inget sånt bara så ni vet, tycker det e för mesar. Iaaaaaaaf, det va nog det jag hade o säga än så länge. Vet ni vad? Ähh skit samma, det va inget. Ha en fin fin alla hjärtans dag dåååååå!?!/ The 1 and only .


Cha cha bloggen.

Idag är det ingen vanlig dag för det är Danni´s födelsedag. Stort grattis på 23 års dagen och önskar dig en toppen dag med massa kärlek!!- Det här är Danni för er som inte visste det. RESPEKT!!

Mvh/ Nicky stooockhoooooooooolm .


Back on track,,,,,almost.

Hej hej allihopa.

Det va ett tag sen man va här o skrev!!

Idag är det 1:a februari, vilket innebär att vi är på en ny månad, med nya möjligheter. Månaden är rätt speciell eftersom det är skottår och 29 dagar. Vi har en extra dag i månaden om ni inte visste det. Men iaf, ville bara tala om det för er som inte visste det.

Tänkte bara säga att bloggen lever fortfarande och att den kommer uppdateras då o då när jag har tid. Jag är väldigt upptagen med mitt jobb.....not!! Än så länge så finns det egentligen inte mycket o skriva om riktigt eftersom jag inte är nere på skytteholm nånting och tränar med laget. Jag kör min rehab på annan hemlig ort, därför har det inte varit så mycket bloggande för min del. Jag kommer uppdatera den mer längre fram på säsongen då jag hoppas kunna vara nere lite mer på skytteholm och kan träna min rehab där nere. Men jag är inte där ännu, så ha tålamod så länge. Men det kan dröja ett tag till så ni vet,,,,som sagt ha tålamod med mig och bloggen. Tålamod. Okej, tålamod. Det är min nyckel till det mesta tror jag iaf.

Sen ville jag berätta att jag älskar o driva med våra nya spelare speciellt Sussie Nilsson (Dragan Ivanovich) , vår målvakt. Hon får träna extra så att hon kan rädda alla bollar nu, för när jag kommer tillbaka så kommer hon ha det rätt jobbigt på träningarna. Bara kärlek Dragan, det vet du!!

Jag måste även berätta att jag kollar på youtube klippen från förra året och njuter av hur kul det va o vinna i princip varje match och hela serien. Vill ni oxå få tillbaka lite roliga minnen så ta en titt på klippen som finns på youtube. Det roligaste va ju borta matchen mot Sunnanå innan sommar uppehållet då vi vann med 6-0 och fick en grym hemresa med typ 10 timmars tågresa. Det är oförglömligt!!

Det var det mesta än så länge....som jag sa tidigare. Ha tålamod!!!

Mvh/ The 1 and onlyRSS 2.0