Pixs från Nyköping-AIK av Fotograf: Bemir Brcic

 LINKISCH#16
 ROSA#01 DANI#12 #12 SULAN#21 ROSA igen!! FOLKISCH#17 SHAMO#11 SULAN igen! MALIN "Vito Corleone" DIAZ #8 SARAH #6 (Mauro Scocco)

Veckans ros!Om de är någon som är värd en ros den här veckan så är det allas vår Conta.
Idag fick vi våra nya kläder och dem låg snyggt och prydligt på våra platser när vi kom till omklädningsrummet. Sånt som gör att man blir lite extra glad en grå tisdag som denna.
Tur att vi har dig Conny som har full koll på vårt material, tror stenhårt på ditt nya system med kläderna!!
Kom & ta oss! Nu kööör vi!!!!!!!

Tema Skåne


Hej hallå bloggboken!

Kom nyss in från en skööön Solna G lektion.. Jag var bäst!

Blev något mystiskt skånetema i omklädningsrummet.

I högtalarna; Bob Hund, Timbuktu, Kal P Dal, Svenska akademin,Wizex (Sofia Almryd Andersson) och Peps...

Kliv in på http://www.skane.com/ och se att det går att ange "Svenska" som språk på hemsidan.. Så att man förstår..

/P-sthlm

Bra flew en mulen dag..http://www.youtube.com/watch?v=rQQGb9x0rQ8


Pumpa & kör!

 

/P-Sthlm


Heaven is a place on earth.. Nyköping ligger längre ner..

Tjena hej!


Måndag idag, ny vecka, nya möjligheter, nya förutsättningar och framförallt nya blogginlägg för folk att störa sig på... Eller tycka om..

Innan jag drar helgen så ville jag bara slå ett slag för folk med för stora kläder.. FÖR stora kläder.. Keep on going.. Jag hejar på er! Även er som bär cowboyhatt.. Kör ni så kör ni!


Nu till helgen..

Efter en grymt bra liveupdate av matchen på bloggen av Henkrich så ska väl jag gå lite mera djupgående på en analys för er läsare här på bloggen!

Jo men uppgång på lördags morgonen och nergång till Skytteholm. Conny var nere å packade och jag skulle hålla koll på fasta som låg å drällde med ett gäng kanelbullar på ledarbordet..

Nils, Henrik och Sven-Richard som var och hämtade minibussarna på Karlberg klev in vid 10:25 och då började även spelarna att ta sig in.. Till dagen i ära blev ingången till omklädningsrummet genom A-plan. tydligen så har ett stort jävla fönster dragit ner på läktaren. Läktaren är avstängd tills vidare. Ni som såg herrarnas genrep mot Mariehamn (5-1) förstod nog det då kortsidorna blev att föredra!!..

Nästa samtliga på plats vid 10:31. Hanna Folkesson skulle bli upphämtad på vägen och Södertälje finest hämtades vid Statoil/Scandic i tälje..

Vid ankomsten till Nyköping så var vi lite väl ambitiösa med tiden och var i så god tid att vi var först på plats. Motståndarnas lagledare kom efter 30 minuter. Medtagen matlåda blev till största fokus! Bra jobbat alla lirare.. Syrianbrödet var tydligen topp enligt Henke..

In omklädningsrummet, ombyte, genomgång och uppvärmning..

Matchen börjar.

Startelvan för dagen:

                        9 Therese Boström          21 Susan Varli         12 Daniella "Mannen" Chamoun

                        01 Naza Vasegpanah     17 Hanna Folkesson (C)   11 Shamiram Yakob  

                    16 Emma Lindqvist  5 Jennie Nordin  7 Petra Andersson  6 Sarah Fredriksson

                                                  30 Sofia Almryd Andersson

Bänskich: 22 Jenny De Agé, 8 Malin Diaz

Sjuka: 15 Alexandra Lindberg

Skador: 10 Emelie Karlsson-Wedin, 13 Sofia Simonsson, 18 Clara Markstedt, 20 Jackie Kisch Brunzell

Ej spelklara: 3 Stephanie Wroblevski, 4 Moa Mattsson


 
Stark vind i början av matchen.. Vi börjar första halvlek helt okej och har extremt mycket bollinnehav. Dock svårt att höja tempot. Det skapas en del målchanser men har även svårt att sätta bollen i mål. Bra kombinationsspel och många gånger bra djupledsspel på kanterna. Lite för hårda inlägg och lite för okvalitativa avslut gör att det ståt 0-0 i halvlek.


I andra så fanns egentligen bara en sak att göra. Höja tempot i passningarna, åka lite mera skridskor och framförallt göra mål.. Vi visar återigen upp många positiva saker i anfallsspelet men tyvärr för långsamt för att kunna straffa motståndarna ännu hårdare. Det var som Rolle beskrev det "Blåsvalla IP" och den extrema motvinden i andra fick oss med ett sådant överläge 2-3 gånger slappna av för mycket vilket gjorde att motståndet kunde skapa någon farlig chans. På en hörna så nickades en boll mot bortre stolpe men Petra Andersson stod väl placerad.


Det tog till den 79min om jag inte tar fel då målet kom.. Dani som bytte kant till vänster kommer in i straffområdet och sätter det vinnande målet. Bäst på plan; Nyköpings målvakt..


Det positiva att ta med; Det syntes vad vi har tränat på, dock med för lågt tempo.


Det mindre positiva; Vi gjorde inte fler mål.. Men det är att vinna som är det viktigaste!

 

Nu väntar en veckas träning och sen match på söndag kl.12:00 på Skytteholms IP C-plan mot Lidingö.. Välkomna!

 

Knickedickerna Therese Boström, Petra Andersson, Malin Diaz och nyförvärvet Moa Mattsson åker till Ukraina för att spela F19 landslag och Alexandra Lindberg till Ryssland för att spela med Finlands F19 landslag. Lycka till.. Nastaroijva!!

 

Här hemma så kommer fokus ligga på Fys, Blogg och Match.. Det är nog där det kommer att läggas ner mest tid på i år.. Nils ville även lägga in en del Råstajön under veckan. Kan bli kul.. INTE!

 

 

Annars.. Trevligt ni som har tänkt följa denna resa mot Damallsvenskan igen! Alla får va med!..

Lagfoto ikväll på Råsundaskolan kl.17.. Då det behövs få in en slant till lagkassan så kan man köpa en plats på lagfotot för 5000 spänn.. Hör av er till mig innan kl.16 så ska vi se vad vi kan göra..

Hörs senare i veckan!

/PJ

Ps. Allt går inte till Giins!!!


Välkommen!

http://www.aikfotboll.se/Article.aspx?contentID=3891


Nyförvärv från Danmarks IF AIK värvar 18-åriga mittfältaren Moa Mattsson från seriekonkurrenten och Uppsalaklubben Danmarks IF som nyligen lagt ner sitt damlag.
 
Moa Mattsson, född 1992, har spelat två säsonger i Danmarks IF och tidigare i Bälinge IF. Hennes moderkubb är Börje SK. Danmarks IF la ner damverksamheten i veckan och drog sig därmed ur årets seriespel i Norrettan.

 Vi har följt Moa under två säsonger, hon var bland annat med på vårt läger i Spanien förra året.
Att Moa redan nu spelar i AIK är en bonus då jag inte hade förväntat mig det p g a av gymnasieskola uppe i Uppsala, men i och med Danmarks nedläggning av verksamhet i Norrettan så är det ett val som Moa har gjort. Att Danmarks IF inte har valt att fortsätta i Norrettan är trist då det var tänkt att vi skulle kunna samarbeta på sikt, säger AIK:s chefstränare Patric Jildefalk.

 Moa har spelat åtta U19-landskamper och tre U17-landskamper. Hon är – tillsammans med bland andra Petra Andersson, Therése Boström och Malin Diaz – även uttagen till den svenska trupp som spelar EM-kval 2 det kommande månadsskiftet.

 - Att en så pass duktig spelare som Moa vill fortsätta sin utveckling i AIK är fantastiskt kul. En fysisk kraft med bra tillslag och bra speluppfattning i sitt försvarsspel gör oss mycket starkare inför säsongen 2011 i Norrettan. En personlighet som ger allt i vad hon än ger sig in i och framförallt en kraft i vårt redan unga men skickliga fotbollslag, avslutar Patric.

Text: Stefan Mellerborg

Vinna cupen, vinna cupen AIK

Vinst med uddamålet, nu blire styrdans i omklädningsrummet.

0-1 Daniela Chamoun

Äntligen... Hyfsat välförtjänt, ett par skott i ribban precis innan.

73 spelade

Fortfarande 0-0, Nyköping faller om Möjligt längre och längre ner i banan. AIK trummar på, nu ringer det snart! Ledningsmålet är på g, inte ledningsåket. Kom igen Gnaget! Tipset nu är att inbytta Malin Diaz avgör.

63 min spelade

Skott i ribban och en vass räddning i situationen efter. Lednings åket hänger i luften, matchens lirare är nyköpings målvakt. Nu har vi värmt upp henne, nu kan vi börja skjuta. Vi skänker en tanke till Boysen i Karlstad. Kom igen Gnaget!

0-0 i halvtid

I andra blir det fullt ös! Dani har en bra chans men målvakten gör en mycket bra räddning precis i slutet av 1:a. Födelsedagsbarnet har inte haft ngt att göra!. Hoppas det blir så även i andra. Nu kör vi Gnaget!!!

38 min spelade

80-20 i svartgul favör när det gäller innehav av den runda selectbollen. Men fortfarande inga mål. Ett högre tempo och mer distinkta i sista tredjedelen så kommer tipset gå in. Kom igen Gnaget!

15 minuter spelade

Svartgult har mycket boll, stundtals mycket fina kombinationer. AIK trycker på för ett ledningsmål. Närmast var Naza med en frispark som tog i ribbkrysset. Det vitklädda laget knackar långt i hopp om att eventuellt kunna skapa ngt! Tips 0-4 Kom igen Gnaget!

På plats i nyköping

Solen skiner över Rosvalla IP, men det blåser nåt djävulskt. Transport till Nyköping gjordes i AIK Fotbolls minibussar som Daniel Berglund varit med och designa. Cred till honom! Supportrar finns på plats - avdelning: Vi är överallt!! Nu kör vi!!!

Hipp hipp hurra!!


Stort grattis till vår kära skåning!
Nu tar vi och firar din dag med en skön jävla seger...

TJENARE MANNEN

Kära Läsare låt mig presentera Naza.

http://www.youtube.com/watch?v=6mfUO7zSIjA


Allt för ikväll kära läsare!


This is your boy Putte sthlm
Yoo yoo yooo... Ey motherfathers...

Läget på Bloggisch..

Nej men sluta.. (säger jag till mig själv)

Jo men jag mår bra.. Här sitter jag och förbereder inför morgondagens kamp i Svenska cupen. Första tävlingsmatchen för i år.. Svenska cupen är oftast något som ingen bryr sig om. Vi bryr oss som faan.. Visst?!..
Vinna cupen, vinna cupen AIK. Jag vill försöka få cupen att liknas F.A cupen. Sverige-England.. njae.. men vi kan ju försöka..

Vart ska vi börja.. Jo ATTITYD.. Imorgon så ska Attityd visas från avtramp i Nyköping till avgång av planen efter 45x2 min plus tillägg.. 3-0... Daniella "mannen" Chamoun, tre mål?!.. njae...

Hur som.. Första tävlingsmatchen.. Nu ska vi börja med att visa Ambition, Passion och Attityd.. Vi måste börja någonstans. Spelidé till all ära, spelstil och hur vi löser alla problemen på planen. Målen står ju fortfarande på kortsidorna.. å dom kommer inte att förflytta sig. Nu visar vi AMBITION.. Visa PASSION.. Älska fotboll.. älska kampen.. älska matchen.. älska Svenska cupen.. här kommer vi!!!  Bra hatt!!

 

Okej men det var lite om morgondagen..


Kan meddela alla att kläderna har hittat hem. tryckta med sponsorer och hela skiten. Ser riktigt bra ut.. Ledarkläderna ialla fall.. men det är ju det som räknas.. Lite innan kl 16 idag så blev en ny spelare klar.. Vill inte släppa något förens det står på hemsidan.. Men bloggen uppdateras direkt efter nedsläppet..


Ni som bor i Nyköping och läser det här.. Kom & Ta oss!!


Börjar bli klar med förberedelserna till imorgon men fastnar alltid framför dessa youtube klipp som läggs upp på bloggen. Dom är skittråkiga.. I övrigt när Henke skickade trupplistan till imorgon som ska lämnas till domarna så dök det upp en intressant sak. Här och med nu så benämns tärnare Richard för Sven-Richard.. han heter Sven-Richard.. och har giins... tyvärr inge mer då som sagt ledarkläderna är här.. inge mera giiiins...


Till lunch blev det mycket pasta och kyckling.. (pizza, vesuvio)


Till middag blir det nog ris och nå typ av kött, mycket sallad.. (McDonalds..)


Gäller att vara ett föredöme.. Kör man så kör man!!

 
Vad ska Nicky sthlm göra nu??!! Perform? Har ju sitt trademark ialla fall..
"HELLO HERE´S YOUR BOY NICKY STHLM!!!" WAZZ UUUP"I övrigt lika som bär.. Naaz biografi!

http://www.bigbrother.se/1.2033601/2011/02/27/roza_kahi#


 

37 dagar kvar...


Skriver om matchen på söndag.. Tjing tjing.. Hare godis!


/Putte sthlm      Peace & love..    Puss & kram drick varm chocklad...


Yoo yoo yoo.. Riverside... MMMMM***************


ojoj, vad händer här??

Undrar vem som är i farten och vad kan det vara som bakas? Extra belöning till den som listar ut vad det är!!Cha cha bloggen

Säger bara ladda inför matchen imooooooon med den här låten:

http://www.youtube.com/watch?v=V775PPuBc7Y


Riiiiiiveer,,,,riiiveer,,,riiiveersiiiiideeee motheeeeeeeer*....
Faaaaaaaaaaaaccckkkkkaaaaa uuuuuuur.

Ajde ciao!!

KÄRLEK & RESPEKT.

/ skönaste syrianen som finns i universum.


haaalååååååå

http://blogg.expressen.se/traningsbloggen/
http://www.expressen.se/sport/sanktan/stockholm/1.2375840/malin-diaz-tror-pa-ett-roligt-ar-for-aikMalin Diaz tror på ett roligt år för AIK

STOCKHOLM.
 Malin Diaz hjärta slår för AIK.
Hon skrev på sitt första kontrakt med klubben som 15-åring, gjorde allsvenska debut samma år och hjälpte i höstas AIK att ta hem sin fjärde Sanktantitel.
- Klubben har alltid låtit mig vara den jag är och fått mig att inse att det är okej att misslyckas, säger Malin Diaz. 
 
Malin Diaz är på väg mot en blomstrande karriär och hon har fruktansvärt kul på vägen. Idag stortrivs hon på planen med fotbollen framför hennes fötter.
Det är där hon hör hemma.
Men Diaz skulle aldrig fortsätta spela fotboll om hon inte tyckte det var roligt.
– Det viktigaste är glädjen. Om man inte tycker något är roligt så tror inte jag heller man utvecklas. Den dagen som fotboll inte är roligt längre, den dagen kommer jag nog sluta, säger Malin Diaz till Sanktan.se.

"Kommer att bli ett roligt år"
Men det finns inte på världskartan idag. I AIK:s damlag finns allt som Malin behöver.
– Vi har en riktigt bra sammanhållning och det finns utrymme för alla här. Även om vi åkte ut ur allsvenskan, så ser jag inget negativt med det. Att spela i division 1 när man är 17 år är nog mångas dröm, säger Malin.
AIK får i år möta lag som Rågsveds IF och Själevads IK i Norrettan. Malin tror att de svartgula har goda chanser att ta sig tillbaka till finrummet i allsvenskan.
– Självklart kan vi göra det, ingenting är omöjligt. Det kommer att bli ett roligt år, med många nya utmaningar. Inget gemensamt mål är uppsatt ännu, men vi strävar såklart alltid efter att vinna.
A-landslaget - en dröm

På längre sikt finns också andra mål. Som A-landslaget, till exempel.
När spelar du där?
– Jag kommer alltid att göra mitt bästa och prestera så bra jag kan, sen får man se hur långt det räcker. Att spela i A-landslaget är en dröm jag har.
Till sist: Vad är bäst, Sanktan eller allsvenskan?
– Det går inte riktigt att jämföra. I Sanktan handlar det om så mycket mer än själva matchen, det är allting runt omkring som gör att man skaffar sig minnen för livet.

 

Av Sofia Base
sanktan@expressen.se

 

Publicerat 23 mar 2011 09:55
Uppdaterad 23 mar 2011 10:04

Projekt på väg till träning

Live från blåalinjen. Jag o Naaz har gått av alla stationer för att vänta på hjärndöda Shamo. Först väntar vi på henne i rådhuset och pratar med Naaz o säger att hon ska ta t-banan frå än centralen och vi skulle hoppa på i rådhuset. Men det roliga är att vi hoppar på tåget från rådhuset och Shamo kliver av!?!? Wtf?? Sen ringer vi Sham o kollar vart hon e, så säger hon att hon har klivit av i rådhuset? Man va Vrf? Haha jag dör av skratt medan jag skriver. Då klev vi av i fridhemsplan och Shamo sitter i rådhuset och tar inte nästa tåg för hon måste ta Akalla tåget, asså jäääärn,,,,,,haha. Men till slut så fann vi varandra, de va ju tur det iaf!! Det va dagens höjdpunkt!! Käärlek till dig mitt blomma den. / Daan & Naaz

Cha cha bloggen

Hallå där kött o blåbär!!

Solen skiner idag och det känns som att sommarn är snart här. Jag hatar äckliga vinter och älskar sommar. Vet att jag inte är ensam om det. Men jag ville bara säga att det va jävligt tråkigt att Niiiiiicky Stooooooooooooockhååålm åkte ut från BB. Och sen måste jag säga att Roza är psykisk sjuk, hon är fan inte normal och inte Katarina heller. Aja jag ville bara uppdatera folket som inte följer BB,,,,,,,,,,,,,,,

Kolla detta klipp,,,,rapparen: http://www.youtube.com/watch?v=Z00BNIEgn38&feature=aso

AIK 2lax11 som gäller , kör vi så kör vi. Så enkelt är det!!


Theeen,,,,,Fuuuuuuuuuuuck yyyyyyyyyyyy all.

Peace and love.

/ Dään

Se och lär

http://www.youtube.com/watch?v=B-VMbs0dVEg&feature=relatedVeckans bild!Lika som bär?

Det smäller i AIK 2011!

Hej gott folk!
Då var det väl min tur att göra första blogginlägget da, de som känner mig vet att jag e emot det här med bloggar för jag har inte riktigt förstått det här me att läsa om andras liv varje dag o att folk tjänar pengar på att skriva vad de gör, hmmm har folk inte bättre för sig??!! O inte nog med det har Sverige verkligen så få kändisar att BLOGGARE blir kändisar. Aja nog om det, jag gör detta endast för laget.
 
Annars da, jag måste börja med att säga det här fotbollsåret har börjat riktigt bra, det var längesen fotboll va så kul. Man kan va hur trött som helst o haft en riktig skit dag men på nått sätt så försvinner detta när man tar sig till skytteholm. Som min kära dvärg vän Daan, hon e helt död på väg till träningen o det enda hon säger e att hon vill sova men varje gång hon sätter sin fot in i omklädningsrumet så känns det som att hon går på nått, musiken sätts i gång,hon börjar dansa o hon tappar kontrollen totalt, kärlek till dig min vän du gör folk glada me din dans:)
 
I AIK kan alla verkligen vara sig själva o det e ok att tycka olika som vår egen José Jildefalk säger, BARA MAN E TYDLIG MED VAD MAN MENAR.
 
Det har pratats om krig på sistonde o jag kan bara hålla med om att folk kommer få igen, ni vet själva vilka ni är så inga namn behövs.
 
Sifferleken som vi kör har fler o fler har börjat vara med i... kul,  det innebär oxå att det e fler o fler smällar man får ta, måste bara säga JENNIE NORDIN DÖDADE MIN ARM IGÅR, men som sagt det smäller i AIK 2011 o det är nått man får ta, köööör bara. Det här gör oss starka för den 16 April börjar det o då e det ni på andra sidan som kommer få ta smällarna, det blir VI mot ER. Längtar!
 
Petra- hur mår du idag min vän? blöt eller torr? haha tänk inte på nått annat nu....
Malin- din orm, tyst på sistonde?? vad har du i tankarna?
Jackie- snart "vuxen"... du e så körd.
Tessan- aldrig vart me om mesigare boxar.
Jennie- vilket år vad det du va född nu igen?
Alex- hur mår fötterna:)
Sara- dags för riktig kebab snart?
Shaam- vår egen Oria.
Suuzz- vad fan har hänt me din svenska syrran? håll dig till engelska... NOT
Daan- finner inga ord, ja svär.... riktig SYRIAN
Folke- vår egen capitano, älskar när hon får sina ryck.
Steph- tack för alla stämplingar igår;)
Jenny- hur många handskar fick du egentligen?
Fia- du måste börja prata svenska, vi förstår inte annars.
KW- vart e du?
Linkan- årets fullträff! när kommer reprisen?
Clara- när får vi se din dans?
Patrik- byt aldrig håll på övningarna mer!
Rikard - sluta skrik på grabbarna, spara rösten till oss:)
Nisse- finns inget mer irriterande än ordet, ABSOLUT...
Conny- ryck upp dig
Stefan- släcker du eld fortf? 
Simonsson- när kommer du?
 
japp där har ni oss, ses på plan!!
 
//// 01
 

TJJAAA MAN

De här blir min debut på bloggen såå ha tålamod jag kommer snart upp i varv.. Lite segt i början MEN iallafall.. Vad har hänt då? Förutom att båda mina armar är sönder slagna och att DAANNIII kasta vatten på mig med kläder på såå är väl allt som vanligt? ELLER?
Jag säger bara en sak innan jag bänkar mig framför big brother.. Kriget är öppet för allmänheten..
Naza detta klipp är till dig min bror..

http://www.youtube.com/watch?v=-Pv88nuUeIs


/ JAAAAACKIIIIEE


Cha cha bloggen,,,,

Tycker det är dåligt att ingen tar ansvar o uppdaterar bloggen, så därför gör jag det (vem annars).
Lite mer ansvar av alla och lite bättre fart på plan och på bloggen,,,,,det va rätt jobbigt me löpningen igår men va fan man överlever ju dagen liksom. 


- Jag räknar ner dagarna till seriepremiären (30 dagar kvar).

- Jackie räknar ner dagarna tills hon fyller år och blir 18 "stor flicka" enligt henne själv.

- Kul att Jackie är med på sifferleken, hon har ju redan fått många boxar och kommer få ännu fler,,,,men va gör man inte för laget, eller hur Jackie? Kör vi så kör vi liksom, så enkelt är det!!

- Shamo säger att det är krig nu, enligt henne så är det hon och Petra mot mig (Chefen) och Naza. Vi får se vem som vinner, jag tror på oss såklart!

- Gillar att Sara har börjat käka mera kebab, hon hade käkat 2 ggr i hela sitt liv (sjukt). Kompis kebab är livet. Lär dig av Gurkan,,,,han älskar kebab. Jag ska ta dig till bästa kebabställena som finns. Skjutsar du hem mig så bjuder jag på kebab??

- Klara, hur är det me hjärnskakningen? Dags att sluta festa på sture tror jag,,,skoja bara!! Hoppas du är tillbaka snart.

- PJ.s citat gillar jag starkt - Niiiickyyy stoooooockhååååååååååååålm, fuck y`all. Kom o ta oss!!

Ps. AIK 2LAX11 = STOR FAMILJ, bara KÄÄRLEEK!!

Kolla på detta klipp, hon är ju hur skön som helst,,,,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=x6ANJno8QbA

Peace and love
/ # 12


Kvällens hunk!

Kör nu för helvete!


Tjaaaaaaa!

Dags för skåne igen!

Känner mig duktig idag, därför lägger jag in en hyllning till mig och alla mina vänner i söder! Lyssna speciellt på det han sjunger efter ca 25 sek!!

http://www.youtube.com/watch?v=BlRSrEpcrDM

(Larsson, denna kan jag sjunga för dig på skånska om du vill!!)

Vill också slänga in ett stort tack till Nisse som har satt igång alla skåne-kommentarer. Löööööönt!

#30

Söndag.. Tankar & Rutiner, röda ögon som svider..

 

Tjena hej..

Tänkte dra lite reflektioner från helgen..

Nu har vi tränat och spelat i nio veckor.. 9 veckor går ganska snabbt.
Det har varit kalla å lite mindre kalla dagar, det har varit hårt det har varit lätt det har varit svårt det har varit bra.. & ibland lite dåligt.. Men annars är allt bra.. Vi har spelat tre matcher.

AIK-Bele/Barkarby 5-0
Tyresö-AIK 3-1
AIK-Bollstanäs SK 1-3

Måste erkänna att lördagens drabbning med Tyresö bjöd på en riktigt fin första halvlek. Det kändes att vi bjöd upp till fight då Tyresö verkade lite frustrerade över halvtidsresultatet 1-1. Vi kändes starka i 70 minuter för att sen släppa in motståndet lite för lätt och då släppa in två mål. Det är ju aldrig bra att förlora. Men vid 0-1 till oss så var det ju bra.

Dagens drabbning med Bollstanäs kändes lite som "dagen efter"... All cred till BSK för deras hårda jobb men vi kan bättre va?!..
Tur att det bara var träningsmatch resultatmässigt. Prestationen var ju lite bättre i andra halvlek trots att vi faktiskt några gånger i första bjöd upp till några fina chanser. Avslut strax utanför samt en ribba.
Men men.. Gör först & snacka sen.. Bollstanäs kommer nog få känna på aggressivitet i mitten av april!


Jaha annars ra..


Har väl inte hänt så sjukt mycket annat än sist men jag kan klämma in några korta!


- Vi är ju nästan alla nöjda med att Luleå slog Djurgårn igår i hockeyn!

- och att AIK Hockey rör sig mot en semifinal!

- Alla är hemma i truppen nu.. Kan dessa lands/stadslag samlingar bara vara i november?

- Nicky sthlm åker i Big Brother ikväll!.. Trist..

-  Vad hände med Brolle igår? Eric Saade? manboy?

- Petter Kom Kom Kom
Bra linje i frisyren!


/P-wee "naturalborn"


AIK-Bollstanäs 1-3 (0-3)


AIK föll mot Bollstanäs


AIK:s damlag förlorade med 1-3 mot Bollstanäs SK på Skytteholms IP och det var en svag första halvlek som förstörde dagen för det svartgula hemmalaget.


>FULLSTÄNDIG MATCHFAKTA FINNS LÄNGRE NER PÅ SIDAN<


Gnaget hamnade i underläge redan i den andra minuten, men kunde ha kvitterat i den 18:e minuten då Petra Andersson frispelade Clara Markstedt, men avslutet gick utanför den högra stolpen. Några minuter senare fick AIK:s nummer 18 avbryta matchen.


I den 27:e minuten fick AIK inte bort bollen ur eget straffområde och Bollstanäs fick flera möjlighetet till avslut innan Josefin Jonsson kunde slå in 0-2 efter en målvaktsretur. Therése Boström var tre minuter senare nära att reducera, men skottet träffade i ribban och gick över mål. Några minuter senare vände BSK spelet snabbt och Josefin Jonsson frispelades och satte 0-3.


AIK förde den andra halvleken totalt och bortalaget hade inte ett enda avslut under de avslutande 55 minuterna. AIK:s stora bollinnehav räckte dock endast till en reducering då Malin Diaz slog ut en bra boll på högerkanten till Sarah Fredriksson som hittade Susan Varli i straffområdet och 1-3 var ett faktum. AIK kunde ha gjort ytterligare mål, närmast var Daniella Chamoun som under sina 35 minuter på plan hade nio avslut mot mål.

Text: Stefan Mellerborg

***

Matchfakta
Träningsmatch 3
Söndag 13 mars 2011, kl 12:00
AIK-Bollstanäs SK 1-3 (0-3)
1:a halvlek
01:48 0-1 Jennifer Meier – spelmål
26:28 0-2 Josefin Jonsson (Mikaela Gustafsson) – retur
29:30 Ribbskott av AIK (Therése Boström)
34:20 0-3 Josefin Jonsson (Jennifer Meier) – spelmål
45:44 Slut på första halvlek
2:a halvlek
61:09 1-3 Susan Varli (Sarah Fredriksson) – spelmål
90:05 Slut på andra halvlek
Publik: Ca 50 åskådare på Skytteholms IP (c-plan), Solna

Lagsuppställningar
AIK (4-3-3): 22 Jenny Nauwelaerts de Agé (ht) – 6 Sarah Fredriksson, 5 Jennie Nordin, 4 Andrea Hansson, 16 Emma Lindqvist – 11 Shamiram Yakob, 17 Hanna Folkesson (K, ht), 7 Petra Andersson – 23 Sofia Wallin, 18 Clara Markstedt (26*), 9 Therése Boström.
Avbytare: 21 Susan Varli (31*), 30 Sofia Almryd Andersson (ht), 8 Malin Diaz (ht), 12 Daniella Chamoun (55), 25 Elin Bragnum (56), 15 Alexandra Lindberg (69), 26 Veronika Steen (71), 3 Stephanie Wroblewski, 10 Nazanin Vaseghpanah, 24 Eldina Ahmic, 27 Linda Augustsson.

BSK (4-1-4-1): 1 Linnea Ericsson – 3 Sofie De Besche (54), 5 Malin Engdahl (K), 10 Emma Widström, 4 Evelina Björklund – 2 Emilia Lundquist (50) – 20 Heléne Holmgren (43, ht, 76), 12 Mikaela Gustafsson, 9 Ida Hedstad, 11 Josefin Jonsson – 15 Jennifer Meier.
Avbytare: 7 Frida Kemppainen (43, ht, 50), 6 Ulrica Löv (55), 18 Mariama Jammeh (76), 22 Pernilla Ebberyd (mv).

Statistik
Skott mot mål: 21-9 (4-9)
- på mål: 10-6 (0-6)
- utanför: 7-0 (2-0)
- i målställningen: 1-0 (1-0)
- täckta skott: 3-3 (1-3)
Frisparkar: 8-10 (3-6)
Hörnor: 4-2 (2-1)
Offside: 5-1 (2-0)

Domare
HD: Annika Andric, Västerhaninge
AD: Sasa Andric, Handen
AD: Nikola Andric, Handen

Matchdräkt
AIK: Svart tröja, vita byxor, svartgulrandiga strumpor
BSK: Gul tröja, gröna byxor, gröna strumpor

Väder
Mulet, +3, SO 3 m/s.

Övrigt
AIK gjorde avspark och började spela mot Solnahallen. Till matchens lirare utsåg aikfotboll.se Malin Diaz (AIK) och Sofie De Besche (BSK). AIK saknade Sofia Simonsson (opererad), Emelie Karlsson-Wedin (opererad) och Jackie Kisch Brunzell (lår). Emma Lindqvist tog över lagkaptensbindeln när Hanna Folkesson byttes ut. Malin Diaz tog över lagkaptensbindeln när Emma Lindqvist byttes ut. AIK spelade med nio utespelare under nästan fem minuter (25:42-30:28) i den första halvleken då Clara Markstedt skadad klev av planen. Spelet var avblåst mellan 41:09 och 43:34 då Heléne Holmgren (BSK) låg skadad på planen efter en kollision.

Statistik: Stefan Mellerborg


SKANDAL, SKANDAL, EN DOMAR SKANDAL!!!
Liveuppdatering från melodifestivalen:
Direkt från Rotebro!


Att den här mannen inte ligger i toppen när den internationella juryn har gett ut sina poäng är en skam!!!

Dom kan dra åt helvete!
/Nicky sthlm

En torsdagskväll i gymmet...

Bra insats idag tjejer. Trots förlust:(
Sitter hemma i soffan och kollar på tv med mina blåslagna ben efter träningsmatch nr 2 mot Tyresö. Det blev tyvärr förlust med 3-1 men tycker dock att vi spelade en bra match över lag. Jag tänkte därför pigga upp er med att lägga in några trevliga bilder från torsdagsträningen som bestod av löpning runt Råstasjön på tid, intervaller och styrketräning.
Hanna Folkesson vet minsann hur man ska svanka... (Lite dålig aktivitet på Sus där kan jag tycka)
Folke vet minsann hur man svankar! Snygga tofflor med:) (Lite dålig aktivitet på Sus där i bakgrunden...)
Det här ser riktigt jobbigt ut!...(?)
Det där ser inte lätt ut Dani...
Ser fortfarande ut att vara lite dålig aktivitet där borta hos Sus...
Fortfarande lite dålig aktivitet borta vid Sus...
Känner av lite dålig stämning här tycker jag...
Är det bara jag eller är det lite dålig stämning här i utförandet av "liggande hunden"?
Det var allt för mig idag!
Ladda ordentligt nu inför matchen imorgon mot Bollstanäs!:)
XOXO #18

Stora fötter = Snygga skor

Tja tja bloggen!
Har förekommit en hel del gliringar mot stora fötter i laget.
Men säger bara payback's a bitch.....

Fast de kan ju vara snyggt med lila skor & gulsvarta strumpor också... Eller??


OBS!! OBS!! OBS!! OBS!! Nytt blogginlägg av Nicky Sthlm
Några funderingar!!!!:

Ja nytt blogginläggisch här!!


Skrev ju igår att det skulle komma lite info från matchen å så.. Här kommer det!


Matchen var helt klart en godkänd första match. Resultatet var okej, prestationen sådär och tempo ganska dåligt. Men vi vann. Kul.


Att vi lyckades ändra på det dåliga från första halvlek till något bra i andra var definitivt godkänt. Det var skönt.


Det var spännande att se hur ett nytt lag formas feter många träningar och får ut en del av det i match. Nu väntar en tuff helg med matcher och efter det fortsatt träning.


Det var allt om matchen. Skittråkigt ja vet men som Nicky sthlm säger; Fuck you all..
Lite annat smått å gott... Förlåt..

- Hockey, hockey, hockey... Conny verkar nöjd över AIKs framfart i slutspelet i elitserien. INTE!!

- Dom glada minerna nere vid Råstasjön idag när vi skulle springa två varv runt sjön.. Givetvis på tid! Dom som inte klarade tiden röstades ut och får nu leva på den lilla fågelön som ligger mitt på sjön.. I hela två veckor.

- Vi kommer fr.om vecka 12 börja göra nomineringar om vilka som ska lämna laget. Vi har nu skickat iväg tre hunkar till Thailand som sen ska röstas in i laget nästa vecka. Spännande..

- Fick kritik att jag inte har några mode tips; Skägg & klänning? Annars dom här byxorna med fickor på sidorna.. Eller varför inte ett par snygga Giins.. Inte jeans.. Utan Giins.. Eller Kistas svar på Uggs... MUGGS.. 12kr paret!!

- Råttor i förrådet igen.. "Gnagare"

- Jag har alltid städat på min plats!

- Vad hände med alla skor som skulle vara orange?

- Jag har ofta fått höra att jag är Guds bästa barn. Nu har jag inte hört nått på länge så jag undrar mest hur jag ligger till?...Jo men jag glömde en grej...Jag har ju tydligt gjort klart för laget att ingen skriver om gamla spelare, gamla ledare, gamla lag, gamla flick & pojkvänner, gamla föräldrar eller gamla husdjur på bloggen!! MEN.. Jag som faktiskt har en titel som gör att jag är Kungen här inne får ju göra lite som jag vill.. och därför..

Har fått höra lite olika rykten om vårt kära sällskap här i vår fina fotbollsförening..

Jag vill mest bara säga att ni som har åsikter eller tycker saker om oss.. Varsågoda.. Kör på.. Kom & Ta oss.. Hälsa inte på oss.. Snacka skit.. säg vad ni vill..

Inne hos oss på Skytteholm så är det sjukt högt i tak.. Vi älskar att driva med varandra, skratta med och åt varandra, spela med höga insatser i kortspel och ibland även börja veva i omklädningsrummet.. Dani fick en smocka.. Här inne så GÖR vi först & snackar SEN...

Några har skrivit det förut men det här året har börjat sjukt bra.. å det kommer garanterat att sluta sjukt bra..


och så att alla hänger med.. Laget har klara regler om vad som gäller..

JAG däremot, jag pratar mycket hellre OM än TILL någon som inte spelar i AIK Fotboll...  HAHA (Han i Simpsons)


å till slut.. Hur kul har vi egentligen???..

Så kul har vi...

52 dagar... Tack

 

//Nicky "Fuck you all" Sthlm


Ass Coach,,,Merhaba,,,,,

Vi har varit lite dåliga på att välkomna Rikard till klubben på bloggen så därför hälsar VI honom välkommen till AIK 2lax11. Kul att du ville vara med oss på tåget, för nu kööööör vi!!
Jag hoppas att du trivs bra än så länge, jag lovar dig att det kommer bli ett grymt år med många minnen och mycket skratt. Självklart så kommer vi bjuda på bra fotboll oxå. 

Vaa gööör vii,,,,,,,NUU KÖÖÖÖÖR VIII!!!!

Välkommen mannen.

KÄRLEK & RESPEKT!!

/ #12

LA MANGA!

Tja bloggen!

Trojkorna här, sista dagen i Spanien. Även om det har varit en händelserik och rolig vecka ska det bli riktigt skönt att komma hem till laget igen faktiskt. Lite depp har det varit nu så ska bli skönt att komma hem till Skyttan och få lite ny energi och få spela lite träningsmatcher!
Grattis till 5-0 vinsten riktigt, riktigt bra! Vi är så stolta över er :D
Annars är det inte så mycket nytt här borta.
Det har varit ganska blandade känslor här borta och vi har lärt oss mycket. Men det har varit skönt att vi har haft varandra.
Det är verkligen som jag sagt tidigare, AIK har internskämt så det tar ett tag innan dom andra förstår våra skämt och vissa förstår dom inte alls..

HÄR KOMMER BILDER FRÅN VECKAN SWEET! :D
puss på er alla ses imorgon!!
 
inga kommentarer tack jag(malin) vet att jag är längst...

Tess steker :D
Lägenheterna var döpta efter djur! FLAMINGO


Havet dåra...


pingisbordet- det va här vi hängde...


Moa med vår egna favvo-gubbepingvin...
Gul bil

Tapas baren nere i stanSå kan de gå om man är me i sifferleken...


 Tessan var dålig i magen...


Därför behövdes denna...Men jag älskar henne endå :)


:D


Räknar med full pott!

//trojkarna

INSTÄLLT IMORGON (9.3) MOT DJURGÅRDENS IFHEJ HEJ


Ingen match imorgon mot Djurgården.. Så jag lägger in en längre text imorgon om bl.a Bele/Barkarby matchen..


å givetvis lite annat smått & gott!!


Tjing Tjing


//The PJLA MANGA!

TJENA!

SISTA DAGEN HÄR I SPAINEN... TRÅKIIGT...
vill varna er där hemma, tess är väldigt dålig i magen! Värre avgaser än e4!
riktigt vidrigt, jag tror nills får ta en titt när vi kommer hem...

CIAO


Solen skiner

Hallå i värmen,,,,

Idag är det den 8:e Mars och det menas med att det är den Internationella Kvinnodagen. Grattis till alla kvinnor, nu visar vi att det är  vi som bestämmer.

Och sen är det oxå semeldagen idag, men se till och inte äta för många eftersom det är match imorn. Så vi laddar för fullt inför morgondagens match och kör så det ryker. 

Lyssna på den underbara "låten" melodin, man kan nästan gråta till den eftersom den är så grym.

http://www.youtube.com/watch?v=qepG_pb_ZJ4&feature=related

Tackhejgonattvihörs!!

/ Gurkan, Sonia

APACI DANSI - HASAN BABA

Enligt PJ, vid mål och dans som Hasan Baba fick jag 10 poäng. Och som jag lyckades!!!

 

Lägg märke till att Naza kör oxå!! hahaSen fick man igång hela laget , plus 10 poäng till kanske?Köör vi så köör vi,,,,,,Kärlek & Respekt!!!

/ 12


AIK-Bele/Barkarby 6.3 2011 5-0 (1-0)


Storseger för damlagetAIK:s damlag inledde matchandet inför säsongen 2011 då man tog emot Bele Barkarby IF på Skytteholms IP. Efter en jämn första halvtimme dominerade AIK resten av matchen totalt och 5-0-segern kunde ha varit större. Komplett matchfakta finns längre ner på sidan.


Text: Stefan MellerborgMatchfakta
Träningsmatch 1
Söndag 6 mars 2011, kl 12:00
AIK-Bele Barkarby IF 5-0 (1-0)
1:a halvlek
32:07 1-0 Nazanin Vaseghpanah (Daniella Chamoun) – fast situation
45:30 Slut på första halvlek
2:a halvlek
53:26 Varning till Nazanin Vaseghpanah, AIK (protest)
56:40 2-0 Daniella Chamoun (Hanna Folkesson) – spelmål
70:59 3-0 Daniella Chamoun (Susan Varli) – spelmål
73:35 4-0 Jennie Nordin (Hanna Folkesson) – retur
82:06 5-0 Emma Lindqvist (Daniella Chamoun) – spelmål
Publik: Ca 50 åskådare på Skytteholms IP (c-plan), SolnaAIK:s lagsuppställning
Startelva (4-3-3): 22 Jenny Nauwelaerts de Agé – 6 Sarah Fredriksson, 5 Jennie Nordin, 3 Stephanie Wroblewski, 16 Emma Lindqvist – 11 Shamiram Yakob, 17 Hanna Folkesson (K), 21 Susan Varli – 18 Clara Markstedt, 20 Jackie Kisch Brunzell (16), 12 Daniella Chamoun (87).
Avbytare: 10 Nazanin Vaseghpanah (16, 77), 23 Sofia Wallin (77), 24 Eldina Ahmic (87), 25 Frida Farstad, 30 Sofia Almryd Andersson (mv).Statistik

Skott mot mål: 30-2 (7-2)
- på mål: 13-0 (2-0)
- utanför: 14-1 (4-1)
- i målställningen: 0-0 (0-0)
- täckta skott: 3-1 (1-1)
Frisparkar: 5-5 (2-3)
Hörnor: 9-1 (2-1)
Offside: 3-3 (1-2)Domare

HD: Pierre Sjöblom, Danderyd
AD: Jonas Hosni, Stockholm
AD: Simon Ferreira Sjöström, SundbybergMatchdräkt

AIK: Vit tröja, vita byxor, svartgulrandiga strumpor
Bele Barkarby IF: Svart tröja, svarta byxor, svarta strumporVäder

Sol, +1, NV 4 m/s.Övrigt

AIK gjorde avspark och började spela mot Solna centrum. Till matchens lirare utsåg aikfotboll.se Sarah Fredriksson (AIK) och Malin Eriksson (Bele Barkarby IF). AIK saknade Petra Andersson, Malin Diaz och Therése Boström på grund av landslagsuppdrag med F19-landslaget i La Manga samt Sofia Simonsson (opererad), Emelie Karlsson-Wedin (opererad) och Alexandra Lindberg (sjuk).Statistik: Stefan Mellerborg


Cha cha bloggenPJ är på herrarnas match och spionerar,,,,,,blir även intervjuad,,,,vilken stjäärna!!

Keep it real,,,,,,,,,,,

Upplagt för första träningsmatchen!
/Conny

LA MANGA!

Tjena igen!
Dags för inlägg igen då, det börja bli en vana nu....
Hur som helst så har vädret varit helt okej idag. Det va lite molnigt men solen fanns där, kan gissa på att det iaf var betydligt varmare än i sverige.
Idag hade vi bara en träning sedan var det mest ledig tid. Jag och Petra tittade på big brother avsnitten som vi missat medans Tessan var iväg och handlade godis (schhhh)!!!
Imorgon är det match mot Frankrike, Tess och Petra startar på varsin kant! Matchen börjar 18.00 så det blir en lång dag.
Annars är det inte så mycket nytt här borta...
AJUSTE LYCKA TILL IMORGON KÖR HÅRT! Ni får inte glömma bort att blogga om matchen sen, håller tummarna för er där hemma!

Återigen Lycka till och kör hårt nu!

//Numero Ocho


LA MANGA!

Tjeeena dudes!!

Idag har vädret inte varit lika fint, det regnade åskade och blixtrade, pga av vädret fick matchen mot USA avbrytas efter 44 minuters spel. Det blev 0-0 och matchen kommer inte spelas om eller så... surt.
Annars något nytt? Näe förutom att Tessan var rädd att hennes medicin mot acnen skulle vara dopingklassad händer inget nytt här i spanien. Tessan är inte alls lika röd idag, petra är dock lika blek men hennes tid kommer tror jag, hon behöver bara lite mer tid.
Vi tänker mycket på laget där hemma och har även infört "sifferleken" här borta! Den är väldigt populär men det har inte blivit några riktiga köttar slag än. (*host* Shaaam)
Hur som haver jag önskar verkligen er där hemma all lycka, kör hårt och se till och vinn första träningsmatchen!! KÖTTA o KÖR!
Imorgon blir det träning och sedan GOLF! På samlingen kom en viss NAZA upp, hon är tydligen känd för sin golf (hon var dålig alltså för dom som inte förstod de).


Vill även meddela PJ att vi håller på och letar efter bilderna och vi satsar på full pott, men kan tyvärr inte lägga ut de idag utan vi behöver mer tid...
Här kommer lite andra bilder titta och njut!

Hasta luego!

// Numero Ocho

  
 

Bilder från träning!LA MANGA!

Tjenare mannen!

Sitter i sängen och är helt död efter dagen som varit. Vi har haft två träningar,mycket sol och det gillas.
Jag och Tess ser ut som tomater och petra ser ut som ehm ja... Hon längtar lite hem eftersom när hon kommer hem så ska hon se the tourist. Hon kan inte sluta prata om de *suckÄ
Iaf så möter vi USA imorgon klockan ett och det ska bli .... spännande...!
Mer info och bilder kommer imorgon!
Hoppas laget tränar på som dom ska även fast inte vi är hemma, hoppas conny fyller på saften och Patric hetsar alla som han brukar!!

Kör hårt nu laget, vi hörs!!

FORZAAA AIK!!


// numero ocho


Big Brother Kanalen

Hahaha jag såg precis i kanallistan att jag faktiskt har den !!! Kvällen är räddad.


/folke

Cha cha bloggen

Kolla på dom här 2 klippen, asså jag döööööööööööör av skratt varje gång. Det är mina favoriter!!

hahahahahahahhaha assså hahahahahahha vänta hahahahahahhahahahah

http://www.youtube.com/watch?v=SWfhgUAXL54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Z4d9YlMTRkE&feature=related

Vi ses om några timmar,,,,kööör vi så kööör vi!!
Ajde / Daan


Gnäll, kalas puffar, ärtsoppa & pannkakaTjena hej..Innan jag skriver ner lite tankar och svar så vill jag bara belysa #18s enkät "Naza - Biff eller babe?!".. Rösta!Ja nu var kvällen kommen. Dagen började med möten och övergick till ytterliggare en dag med lunch och forsatt arbete nere på Skytteholm. Har nu installerat mig i omklädningsrum 7 med säng, tv och kok-vrå.. Fantastiskt!


17.00 började träningen. Blev lite Agility i Tobias frånvaro (medicinska tester!!), 6 mot 6 med kon mål, 3-zon med mål och målvakter samt 11 mot 11. Enda 11 mot 11 som vi spelat inför söndagens drabbning med Bele/Barkarby.


Vill belysa återigen att det är inte imorgon som finalen ska spelas, bara så att vi har koll. Allt måste sjunka in, vi måste klara av varandras närvaro, läsa av varandras stilar och beteenden.
Hur ska vi bemöta varandra, hur ska vi spela tillsammans. I första hand så ska var och en göra sitt absoluta yttersta för att göra det bra. Om alla gör det dom är bra på så kommer det att hjälpa till slut.
Vår spelstil ska prägla vår idé och vår idé ska hjälpa oss att vinna matcher. Sen kommer vi ju givetvis till varje match hamna med nya händelser och en ny taktik att hantera. Alla kommer att göra det jättebra, tålamod flickor, TÅLAMOD.. ACCEPTERA!!


Det här kommer bli ett sjukt bra år.. Det får alla ni andra som inte spelar i AIK ACCEPTERA!!!.. Kom & ta oss...


Ja inför söndagen så är vi enbart 11 utespelare och 2 målvakter att disponera. Kommer att tilllkomma spelare från DFF. En match som jag i första hand kommer att se som en start på 2011. Stor plan, motståndare, domare och kanske lite publik. Skön start...


varför 11+2?


 - Petra Andersson, Therese Boström och Malindiaz är i La Mongo och spelar landslagfotboll.. Fantastiskt! Varför fick inte vi följa med?


 - EKW är sakta men säkert snart tillbaks!


 - Alexandra Lindberg nyss hemkommen från Portugal efter landskamp med Finlands U19. Dock sjuk.. verkar ha roligare hemma!


Annars, sköna grejjer i övrigt...


 - Håller på att spana in månadskostnad på Big Brother kanalen. Har någon koll? la en femma på Christian som vinnare men börjar ångra mig nu när faktiskt Gurkan har blivit en favorit...


 - Co(o)nys halvtids saft utvecklas från gång till gång.. Bra blandat!


 - 44 dagar kvar till premiären!


 - Är det bara jag eller blev det dålig stämning på Skytteholm mellan Vasalund och AIK?


 - Augustana med "Fire"


 - Stor tummen upp till herrarnas Tetteh Bangura som i övrigt alltid öppnar sina meningar med "Yaa maan"


 - Lägret i Södertälje har helt plötsligt hamnat i Turkiet.. Vad hände? Det finns inga pengar!!


 - Har nån sett Henrik?


 - 59 dagar kvar till El clasico!!!


 - 16 timmar till träning!


 - 21 timmar till Big Brother!


 PUNKT OCH SLUT!


/PJ


Senaste nytt från media!!! Den stora frågan är: BIFF eller BABE? Kommentera:)

Tjabba tjena bloggen!!!
Jag är lite ny på det här men kände att eftersom PJ's mobil är från 1800-talet och inte tar bilder så tar jag på mig ansvaret att lägga upp senaste nytt från MEDIA, Wohoo:)
Alla som vill får rösta tycker jag. Biff eller babe? Kommentera!
(Dani, du är ju också mediakändis! Tycker jag kan skymta din panna nere i vänsterhörnet:-D)
XOXO... #18

Inte för att jag har storhetsvansinne...Tänkte skriva något längre under kvällen men innan dess så ville jag bara infoga den här fina bilden..


PUNKT OCH SLUT! /Gurkan
Cha cha bloggen igen....

Glömde säga berätta,,,,

Igår när jag kom hem med min fina blåtira så lura jag och min bror min mamma om att en man försökte rycka i min väska och att jag gjorde motstånd och sen att han knocka mig. Mamma blev helt hysterisk och ba,,,,waweeejlee, tyyp huuur kunde de gå till och typ höll på o gråta. Och sen fortsatte jag o min bror med att krydda på lite och säga typ att polisen kom till platsen osv, mamma blev typ galen. Sen skratta jag och berätta vad som hade hänt på riktigt och då blev hon lite lugn men tyckte ändå synd om mig. Hon ba tur att de inte kom i ditt öga, du hade blivit enögd hahahahhaha :D sköön morsa bree!!

aja de va det iaaf,,,,

Ps. Trodde vi va bröder Shamo , men fick reda på allt igår!! Tack för den hahaha.
PUUUSSS min bror älskar dig oxå.

/ 12.

Hjärndöööd,,,,,Cha cha bloggen,,,,,,

vill bara säga att jag tror jag har fått hjärnskakning efter gårdagens knockning, kändes som att det va slutet för mig. Men men, shiiit happens and life goes on.
Jag är döööööööd fisk idag iaaf,,,,,hoppas alla mår bra iaf!!
Vi ses nog ikväll ändå,,,,,puss o kraaaaaaaaam.

/ 12än.

RSS 2.0