Shooo bree

Hej hej.

Vill börja med att säga att det är skönt att Patric har tagit beslut om att sluta blogga, nu har jag bloggen för mig själv i princip om ingen annan i laget vill blogga. Jag har ingen aning om varför han ska sluta, men han kanske känner att han har gjort "sitt" i bloggen. Han leker Mourinho,,,,,Enligt mig så har han inte gjort så mkt, jag har nog bloggat minst lika mkt om inte mer och kom med bättre blogg inlägg. Vi ska nog fotsätta ha bloggen där vi berättar vad som händer kring laget, matcher, träningar etc. Men frågan är om vi ska börja twittra nu, va sägs Patric?

Jag tänkte berätta lite om helgen som varit. Vi hade middag med hela AIK i fredags där det bjöds på mat, dryck, efterrätt etc. Vi va på råsunda resturangen för er som vill veta det, herrspelare till damspelare o styrelser o funktionärer fanns på plats. Jag vet inte om jag skulle kalla middagen för silver middag eftersom herrarna tog silver i allsvenskan, men jag skulle hellre vilja kalla det för guld middag eftersom vi vann norrettan och tog oss upp i allsvenskan. Man kan väl säga att det är lite kombinerat där. Men det har varit ett grymt AIK år iår iaf,,,nästa år kan det bara bli bättre då vi vinner SM-Guld 2lax12. Kör vi så kör vi,,,,,så enkelt är det!!

På söndag var det andra fesligheter, nämligen Syrianska lyckades vinna sin sista kvalmatch mot Ängelholm med 3-1 då man fick in 3-1 målet med 9 sekunder kvar att spela. Häftig känsla och kul upplevelse. Det är kul o ha ett lag i allsvenskan i Södertälje även om jag håller på Assyriska mer så känns det bra för min del. 
DE VI SOM E SURYOYE, DE VI SOM E SURYOYE!!! HEJA BROR.


* Nu kommer ett bildspel från guld/silver middan och kvalmatchen.

 

- Stjärnorna Alex o Daan :)- Kungen Lorentzson och jag.- Shamo o Victor- D12 , M9 o Mourinho.- Hej Damallsvenskan 2lax12, här kommer vi,,,,,,,- Klippa toung klippa toung,,,,- Kaoooooozzzzzz,,,,

Hoppas alla hade kult på resturangen, meen va hade ni för efterrätt? Hejdå mamma o pappa,,,,

The one and only

/ DC


Sista inlägget... Ingenting någonsin...
Tack & Förlåt...


PJ

Kör man så kör man, "alla gör som dom vill..."Hej.. Jag vet att det här kommer att spä på rykten och det är inte meningen. Det är därför jag förklarar mig..

Imorgon 29 oktober så kommer mitt sista blogginlägg någonsin skrivas. Jag har redan skrivit en årskrönika som kommer att
läggas upp i slutet av December, men morgondagens inlägg är det sista jag skriver på plats och live...

Det här har varit AIK Damfotboll anno 2011 års "grej".. För att utveckla verksamheten och fortsätta utveckla individen
så är detta ett måste. Vi måste utveckla varje vrå, för min del så börjar det här.. Det har varit många fina stunder på bloggen
och det har varit många roliga, tråkiga, arga, glada och hårda inlägg.. Morgondagens inlägg kommer att vara långt ifrån
mitt bästa inlägg men tyvärr det sista... Det kommer att läggas upp någon gång efter lunch..

Alla vi som ses ikväll.. Nu kör vi!

Damallsvenskan 2lax12...

"Tack"

PJ

 

Vrid upp volymen.. korka upp...
Mental istid... oktober är snart slut
Dra ett allvarligt skämt?!


När allvaret tar över så och mörkret är på sin plats så måste man lätta upp stämningen.
Det är inte långt kvar av oktober....


Jag behöver något att skriva om...


Efter mitt förra inlägg i lördags så var jag påväg till Malmoe för F17 slutspel. Jag skulle ha återkommit med en analys på vägen hem under söndagskvällen. Så blev dock inte fallet.. Jag hade inte tid och lust.. eller ork...

Men nu så sitter jag här och lyssnar på Peter LeMarcs "Evelina".. fin bit..

AIK blev 3a och enligt mitt tycke så borde det ha varit en första plats. Vi hade givetvis behövt sätta våra straffar men över 120 minuter så skapade vi något fler målchanser än Malmo. Men lotteri får ibland avgöra och det blev så i det här fallet.. Det vackra med fotboll.. Det viktigaste var att vinna mot Bye, Bye Bajen i en tredjepris match under söndagen.. samt att City slog United..

Jag har fått lite kritik för att göra allt för långa blogginlägg så jag stoppar här och hoppas att fler är nöjda.. Men mest så ville jag bara skriva av mig något och givetvis sätta in en bild på mig själv ni alla får njuta av!.. kram


PJ
Lille Karl, Lilla Torg och Lilla Berg & -Dalbanan... 111022


11:03 Började jag skriva...


"Det är som att sätta sig i bilen med U2 i högtalarna och lille Karl i baksätet."


Jag tänker tillbaka till i början av året. Någon gång i början av januari. Jag befann mig på ett tåg. Ett tåg som tog en lite annan rikting en vad det gör just nu. Nu ser jag bara åkrar och träd, fåglar och mulet väder.. Men det fanns en ganska liknande känsla. En känsla om att det blir som man bestämmer. Har du tillräckligt med kraft så kommer det att hända. Jag har alltid gillat tåg..

Nu med någon timme kvar innan vi anländer till Malmoe och F17 semifinal mot Nord-Tysklands representant "LdB".. En vecka efter seger i Norrettan så vill man ju ha lite mer. Att ge energi till spelarna och vara Johannes Wiklunds "bitch" passar mig perfekt den här helgen. Mot flickallsvensk seger!Men denna lille Karl... Charlie Brown... Jag skulle ha velat heta Charlie Brown om jag själv hade fått välja.. Magiskt namn.Jag väljer ju lite att dyka upp med känslor och svar lite här och där nu förtiden. Jag vet fortfarande inte hur jag ska samla allt på en och samma plats. Det får bli i mina memoarer.. Eller ett ihop-plock av alla blogginlägg. "PJ´s finest"..


HATTEN!...


Något som är säkert ialla fall är att detta vakuum man just nu befinner sig i så finns det ett hål någonstans. Det får tyvärr inte hittas än.. Oktober får gärna hålla på ett litet tag till. Jag vill vara glad en stund till. Sen börjar vi om.. Men som tips för helgen! "FIRA LITE TILL".. Vi firar nästa vecka med.. Kanske lite mera samlat då eller?!

Nu blir det lite Grotesco innan vi anländer så hörs vi imorgon på hemresan. Matchrapporter och lite sköna ord..

Hatten!..

PJ

...

...

Just nu: Tvätten är nu klar från i lördags!

I detta tillfälle blev just nu Conta klar med hela fucking tvätten från i lördags. "- Det brukar inte lukta hallon direkt, men detta var en seger lukt om något..." säger Conta som nu tar en paus från tvättsugan och siktar på att andas i det fria i någon vecka innan det är dags igen.

I helgen bär det av till malmoe...

Klipp min tuuung!

/ don Anderzone

Glädjebilder,,,,,,se o njut.

Hallå fashionkidsen.

Nu vet alla att vi vann årets serie i norrettan och kommit upp i damallsvenskan. Här kan ni se lite bilder från årets sista match. Det va blandade känslor, men det är sjukt när man tänker efter att vi klarade det!! Heja AIK 2lax11.

KÄRLEK & RESPEKT!!


Nu kan ni njuta lite av våra härliga bilder, o håll utkik för plötsligt kan det dyka upp något nytt. Häng med oss vidare,,,snart är det dags för 2LAX12 . Ha det så kuult så länge, hej hej.

/ DC # 99


Slutsignal Gustafs "away" del II

....

A fool on the hill... "The end of the beginning"

Hej...

Nu är jag här..

Det tog dock 3 dagar.. Dock med två magiska dagar bakom oss!

Ni har sett nån bild här och där och något klipp där och här.. Det kommer mera. Men min magiskt fantastiska dator går i lod fart. Nu befinner jag mig hos min far och här funkar internet ialla fall!

Jag vet lixom inte vart jag ska börja. Det är svårt att skriva för mycket när man inte vill bli för nostalgisk, sentimental eller årskrönikör. Men vilken lördag!

Jag sa under fredagen förra veckan, det kommer att bli en lång dag. Det blev det.. Från avresa upp till Borlänge till hemgång från Skyttan tidigt söndag morgon. Inte för att vara sådan men fan va roligare det var att festa och fira när man vinner något än när man bara festar för att ha kul i höstmörkret. Vi som satt på bussen från Borlänge vet.. Jag hade kunnat åka buss i flera timmar till. Det är nog fler som hade kunnat göra det..

Med en italiensk buffé hemma på resturangen och en galen efterfest på Skytteholm så hade det firats till viss del. Det är så skönt det här med rutin. Har man rutin så vet man vart det är roligast.. Det är alltid roligast där man får vara sig själv och njuta av seger.. Eftersom det här är min egna analys så tar jag inte hänsyn till andra åsikter. Jag hoppas att alla kunde njuta av segern.

Nu är det en nostalgi-tripp imorgon med fika och en blick på matchen. Det jag längtar mest efter förutom fikat är nog målen, firandet men även "There´s only one Steph Wroblewskis" gula karte.. Magiskt.. Du gjorde mig stolt!

I övrigt så var det väl ett städat kort tal jag gjorde på resturangen?!

Tyvärr så var jag lite för glad och i alla lyriska utlägg så glömde jag några saker.. Dom kommer här!


- Henrik Jurelius.. Du är guld värd.. Vad du än gör i framtiden så kommer det bli magiskt!

- Jöns... you´re my man-whore...

- Nils, Conny och Stefan.. Bra jobbat!

- Jenny De Agé.. Som assisterande tränare, målvakt och Sla*p-Jenny så får du årets moraliska pris!
Det kanske låter skittråkigt, men med smarta one-liners och goda råd så bjuder jag på kaffe på Bianchi-fiket någon gång nästa vecka! Det är du värd..

- Rolle... Du är och kommer alltid att vara Skytteholms ikon.. Du är Kung!

- Dalagnagarna... Tack för inramningen!


Det var de första.. Det kommer att komma en längre lista vid årskrönikan.. Jag brukar skriva ingen nämnd, ingen glömd.. men den här gången så ska alla nämnas! Det är ni värda.. Ni vet vilka ni är där ute!


Jag kan fortfarande inte beskriva känslorna efter Gustafs "away" men jag ska försöka beskriva dom den närmsta tiden.. Det kommer att bli blogginlägg oktober ut.. Sen påbörjas ett nytt kapitel och nya träningar.. Men nu firar vi oktober ut!


High five!

PJ

 

Damallsvenskan 2lax12

...

"Ni är mina tjejer..."


Kusens "fem i 3-ragg"!!!AIK i Damallsvenskan 2012 - Satan i Gatan

...

Chilenarna börjar ta över!

Jag (Steph) och Malin sitter på bussen påväg till Dalarna tillsammans med dom andra mupparna i laget. Nu ska jag göra mitt första inlägg i den här bloggen. Hade tänkt berätta lite grejer Men först.. Lite fakta om Chile ! och varför vi ska skriva om de är för att vi båda är chilenare!

Chile (spanska: República de Chile, officiellt Republiken Chile) är ett land i Sydamerika, beläget mellan Stilla havet och Anderna. Landet gränsar till Peru i norr, Bolivia i nordost samt Argentina i öster och söder om Drakes sund. Även ögrupperna i Stilla Havet, som Desventuradasöarna, Juan Fernández-öarna, Sala y Gómezön och Påskön, tillhör Chile, ett område som är totalt 755 839 km².

Chile gör anspråk på en del av Antarktis kallad Territorio Chileno Antártico med en area på 1 250 000 km². Landets största stad är huvudstaden Santiago de Chile. Chilenare är vanligtvis en benämning på medborgare i Chile.

Bästa landet!

Hur som helst sitter vi nu här på bussen . Petra fick till det med kusen så hon är redan rätt nöjd! Vi andra laddar inför säsongens sista match. Som kommer leda oss till seriesegrare och damallsvenskan 2012!
Det var allt för oss!
Vi bjuder på en fantastisk chilenar bild :)
Nos vemos en la reunión!


Inför Gustafs GoIF "away" Del II - Mot 3 poäng och serieseger...

...

Inför Gustafs GoIF "away" Del I - Sonen av anarki, bajare och lite om "slutgrejen"Anarkisten är här...


Det här är den första delen av två inför morgondagen. Klippet igår blev mer som en avslutning av den magiskt sköna segern mot Bollstanäs förra helgen. Det är viktigt med avslut..

Nu går vi vidare mot den sista matchen för året och även den viktigaste. Det slår mig även att det är det näst sista inlägget inför en match här på bloggen för min del. Det sista kommer ikväll och efter imorgon så vet ingen hur det kommer att gå. Det största vore att köra en silenzio efter morgondagen men tyvärr så får ni inte det nöjet. Man kanske ska börja med twitter istället?!

"Den som inte hoppar han är bajare.."

Det är en fin avslutning som Norrettan 2011 får skåda. Sundsvall uppe i norr ska vinna mot Rågsved och vi i Borlänge måste vinna mot Gustafs. Jag vill se det som en final, som en match som avgör vårt öde till 2012. Om man ska fortsätta behöva åka runt i norra Sverige och möta de värdiga motståndarna eller om vi även ska få se Skåne nästa år. Eller Nord-Tyskland som vi säger..

"Ni är mina tjejer..."

Gustafs GoIF är ett lag som likt oss inte har kryssat i årets serie. Jag hoppas att ingen får nöja sig med det efter imorgon heller. Ett lag ska vinna och jag tror att om vi vill så är det vi. är det vi så vet vi att det kommer att flippa, blir det inte så har jag för-beställt cyklar uppe i Borlänge till samtliga spelare. Vi andra åker buss...

"Får jag följa med på eh... slut-grejen.."


Jag slänger med en hyllning till ni som kommer att vara uppe i Borlänge imorgon.. Främst Rolle och även entouraget "Dalagnagarna"... Ni kommer att höras och jag hoppas att det inte förekommer pyroteknik eller bangers innan matchen är slut! Mot seger i Norrettan 2011 och framförallt mot en lördag utan sitt like...

Nu jävlar...


Jag vill tacka Marcus Bühlund för bilderna och även tacka Owe Fröberg.. Owe, Tack!


Alla andra som har hjälpt till i år runt matcher och runt laget. Tack.


Del II väntas in runt kl.21:00!

Håll i hatten...

MVH

/PJ "Son of anarchy" Älska striden...


Cha cha bloggen

Hallå alla mina fashionkids.

Största frågan är: Ooo huur måår jaag raaa?!?!?!


Nedräkningen till årets sista match i norrettan har börjat, det är 2 dagar och ca 4,5 timmar kvar till matchstart. Matchen spelas i Dalarna mot Gustafs. Tufft motstånd väntar, eller? Vi vann ju hemma premiären hemma med 5-0, jag hoppas ni minns den matchen. För jag gör det, det  va kuult måste jag säga. Men nu kan det bli roligare, ja ni vet,,,,,,,,,,
Jag måste bara säga att jag är sjukt laddad inför matchen, även om jag sitter på läktaren och kollar. Min trumma ska med och kusen ska oxå med. Vi ska höras, och JAG ska oxå höras!! Det är nästan att jag bara vill att de ska bli kväll för att jag ska sova så att det blir en ny dag, bara för att det ska bli lördag liksom. Jag vet att Patric är sjukt nervös inför matchen, även om han leker att han inte är det. Men han är ju trots allt Mourinho?!?! Då kan man inte va nervös, han har tillräckligt bra psyke för detta enligt honom. Jag har svårt o tro!! Jag älskar o hetsa honom så som han älskar o hetsa med annat.

Sen måste jag även säga stort tack för Dala-Gnagarna som har anordnat med resor och får dit så många som möjligt för att stötta och heja på oss på lördag. Taack återigen!! Det ska bli kul o få träffa er igen och jag hoppas på mycket folk. Ta med släkt och vänner och kom o kolla på matchen mot Gustafs på lördag kl 15.00. NUU KÖÖÖR VII!!!

* Till er andra som hatar oss, fortsätt med det,,,,vi gillar det!! Ni som älskar oss, vi älskar oxå er bara så ni vet!!!

* Skip, det är där vi finns. Kom å ta oss!!

* AIK 2LAX11, KÄRLEK & RESPEKT!!

Häng med oss vidare i framtiden o håll utkik på bloggen,,,,,det är här det händer. Håll i ratten,,,,,

/ Inget är klääärrt än.- VACKER BILD!!!!


Prolog - Omgång 22, Norrettan 2011

"När sommaren tar slut så kommer hösten. Under årets vackraste dag så börjar vi om.
Tankar små, men ack så stora. Innan vintern vinner och näsor snora.
Lagom är bäst sa han som går under namnet Kusen och är en bruten häst.
När allting börjar kännas som myke.. Ja då gäller det att ha psyke..
När man bara vill kunna njuta så gäller det att hålla i hatten och sluta.
För än så är det inte klart. Men på lördag så kan det gå med en väldans fart.
Inget är så kul som att vinna. Men glädjen kan snabbt försvinna.
Om man inte tar ansvar så kan man få börja på BOB. Så det gäller verkligen att ta sitt jobb.
För nu när allt är så nära, så skulle jag fan i helvete kunna svära.
Att oavsett om vi är klädda i svart, så är det fan inte klarrt..."
Tisdagar är det bästa jag vet...
/Patric the poet

KSS KSS KSS

Idag är ingen vanlig dag för det är Stephanie "Darius" Wroblewskis födelsedag,,,,,,wooop woooop. 

Jak må hon lefa, jak må hon lefa, jak må hon lefa uti hundra de or, ett fufal lefa for Darius,,,,Eee kraattis deen. 
 - Discoturken Darius- Stephanie Wroblewski

Glöm inte tårta ikväll, vi ses!!

Jeeflaaa oooraaa , kss kss kss,,,,,20 kr 40 kr, halfa priset.

/ Daan # 12

Glädje,,,,

Heello my fashionkids.

Ska berätta lite om lördagen den 8:e Oktober, vilken dag!!
Dagen började med att jag vakna käkade grym frukost och sedan gick jag till gymet för att rehab träna som vanligt. Börjar bli rätt tråkigt måste jag säga, men samtidigt vill jag ju bli bra igen så jag kan vara med på fotbollsplanen snart. NU KÖR JAG!!
Efter det kom jag hem och tog en dusch och fixade mig iordning, sen vare dags och åka till Skytteholm för kanske årets viktigaste match, nämligen Bollstanäs SK på besök. Välkomna, hej hej.

Kl 14.58 hedrade vi Richard Holmlund med en tyst minut, vila i frid!!
Kl 15.00 var det dags för matchstart och dags att heja från läktarn, jag blev hes till slut. Då vet man att jag skrek en hel del,,,,Jag va jävligt nervös ska ni veta, jag kunde inte sitta still. Sen gjorde vi 1-0 och då blev jag överlycklig, så jävla skönt!! Jag ville att matchen bara skulle ta slut, men det fanns ju en andra halvlek oxå, tyvärr. Sista 10 minuterna av matchen, fick jag en deja vu känsla som när vi mötte Sundsvall hemma när vi hade press på oss. Men vi är så pass starka att vi klarar av allt, och som vi klarade det. Kl blev 93.40 på tavlan (tror jag) sen blåste domaren av matchen och vi VANNNN!!! Vilken glädje, vilken känsla.
Går knappt o beskriva med ord, måste upplevas. Skön jävla vinst. Med en match kvar borta mot Gustafs så kan det bli riktigt kul, vi tar inte ut nåt i förskott. Det va kult och se Bollstanäs tjejerna sitta på en trappa o gråta, man ba WTF?!?!?! haha .

Efteråt skulle en del åka hem till Sara och bara mingla o chilla, så det blev en rätt trevlig kväll där men det var inte slut för mig efter det,,,Jag skulle träffa några kompisar den kvällen men jag dissade dem under en tid för att gå hem till Sara. Nu laddar vi för en grym och rolig träningsvecka för att sen åka till Dalarna och spela sista matchen. Där väntar Dala-gnagarna, det blir en riktig Aikfest hoppas jag...Mig hittar ni bland dom på lördag!!! Men juste vi kan ju inte ha roligt tillsammans sista matchveckan, vi har ju dålig stämning i laget. Hoppas alla kommer ner med sura miner och är bittra, för det kommer jag vara!! PUNKT OCH SLUT.- Min grymma frukost i lördags,,,mmmmm.- Match mot Bollstanäs,,,,,- Vi är dom svarta prickarna och dom är dom senapsgula prickarna, för er som inte visste det.- Glider hela dan , bitch. Äger heela stan , bitch! Prins darius !! Kung.- Sara bjöd på lite smått o gott, taack!!- Det va jävligt snyggt hemma hos Sara, för er som inte  visste det. Nästa gång blir det en fet grillkväll med mycket KÖTT!!!- Ha det så kuult på resturangen, hej hej.- Ooo va har ni för efterrätt?!?!?!- Choklad med massa frukter,,,mmmmmmmm- Guld limousinen väntar på oss förhoppningsvis på lördag,,,,,NU KÖR VI!!!

Tack för en trevlig kväll!!

Bye my fashionkids.

/ # 12


Det här är Gustafs GoIF... "Vi är AIK..."

...

Änglar & Demoner... "Det är FAAN inte klärrt..."


Hej alla glada...

DET ÄR FAAN INTE KLART!

Det har florerat i media i någon dag nu att AIK ska vara klart för damallsvenskan 2012.. Det stämmer inte..
Det saknas minst 1 poäng. 1 poäng är ALLTID 1 poäng.. Livet handlar om att leverera, annars kan man gå i kommunal skola.

Efter en fantastiskt vinst igår mot Bollstanäs så finns det många känslor, många ord och många tankar. Men den kommande veckan ska se precis likadan ut som alla andra veckor. Me ddet menar jag att det ska inte göras något annorlunda än hur vi har förberett oss tidigare. Det kanske kan komma in någon ny övning men samma tider, samma kanal och samma intensitet. Man ska erkänna det alla vet och det är ju idag att vi leder serien. Vi har den gula ledar tröjan som Jenny De Agé hade sagt!

Jag lovade en del aktivitet här på bloggen vid eventuell vinst igår. Nu blev det vinst, och jag håller det jag lovar.. Formerna för mina aktiviteter kommer att vara blandade. Min dator kraschade tyvärr rejält igår efter en olycka i omklädningsrummet. men jag löser allt på något sätt. Som sagt, aktiviteterna kommer att variera. OBS! Det är ingen hets. Bara kärlek...

Om gårdagens prestation tänkte jag inte skriva så mycket om, det blir i mitt über långa inlägg i slutet av oktober. Jag kommer däremot bjuda på några bilder av Marcus Bühlund från matchen. Tack Marcus!Vad hände egentligen efter matchen:

Jo, klockan var runt 17:38 då ett litet sällskap innehållandes Patric "The Jilf" Jildefalk, Nils "Nippy" Lindgren, Henrik "Henkrich" Jurelius, Jens "Jöns"Matsgård, Lukas "Luckie" Arndt och även Gol-Conny.. Hängde..

För att citera Gol-Conny i fredags:
- Jag har faan inte tjallat om något på länge nu...

Det blev en lugn tillställning med en gemensam dusch och en kopp kaffe på Skytteholms läktare med många djupa samtal. Det handlade om livet, passionen och kärleken till AIK Fotboll. Luckie pratade om konst och Nippy var inte långt efter med några reflektioner angående Platons verkliga uttalande om hur Vatten egentligen bara är en illusion. Vi kollade alla upp mot himlen och förstod hur lyckligt lottade vi var att vi hade varandra.

Henkrich kom på en bra idé, vi skulle skulle kära catering på maten och bara hänga på Skyttteholm för att umgås. Idéen var bra men tyvärr inte genomförbar. Vi fick dessutom ett kort sällskap av "Kusen" som var ute med sina konstnärspolare. Dem skulle senare dra in mot Stures. Långt långt bort ifrån där vi skulle befinna oss under kvällen. Vi ville som sagt bara umgås.. Killar med killar..

Jöns berättade att han hade bokat bord på en av de finare resturangerna i Stan och vi alla bara njöt av kaffet och hwila-vattnet för att sedan bestämma oss för att göra resan in mot staden. "Kusen" med entourage hade dock inte påbörjat sin resa då. Gol-Conny satt i taxin med sitt vanliga beteende, att "Gola"... Nya floskler skrevs och vi alla fnittrade tillsammans och bara njöt av varandras sällskap. Nippy var glad..

När vi kom in till staden så var alla elegant klädda. Nikotin och alkohol var långt långt borta i sikt. Det fanns ingen tanke att använda sig av den förbjudna sorten. Med förbjudet så menar jag inte knark... (Det är ju säsong)
In på resturangen för att tillsammans skåla i ett glas hallonsaft så påbörjades kvällen. Klockan var 19:58.

Varför kvällen som denna valdes att göras var givetvis för att gårdagen bjöd på årets sista hemma match. Många tårar och skratt delades ut under kvällen. Det var mysigt.
Det fanns fortfarande inga tankar om något annat än bara "umgås".. och "golning"..

Nippy var glad...

Efter maten så blev det en dubbel espresso och många filosofiska tankar om fotboll, kärlek och politik. Det blev många djupa samtal och intressanta infallsvinklar på hurvidare man kan göra världen till en bättre plats. Det var som sagt väldigt trevligt. Vi ringde alla taxi och var hemma runt 22:14.. Inte försent och inte för tidigt.. Det var perfekt.. tack killar.. Det var fantastiskt mysigt att få umgås efter årets sista hemma match.. Det kommer att vara ett minne för livet.. Kram på er från mig.. "Ni är mina tjejer..."


INTE!

Här är några bilder...Nya inlägg, nya tankar och framförallt nya tokiga saker i veckan!!

Kram på er...

"Inget kalas utan knas..."

/The Jilf
,,,,

Skön jävla vinst idag, vilken glädje. Nästa vecka kör vi järnet,,,,, Säger bara en sak : Fuuuuuuuckkkkk y' aaaaall by Nickyyyy Sthlm :)))

Magiskt kväll....men 1 poäng väntar!

Må vi glada Må vi va nöjda, men en poäng återstår att säkra. Allsvensk plats är nära... Borlänge SKA bli stökigt!!! /Conta

Inför AIK-Bollstanäs SK - "Violet hill..."

...

Inför AIK-Bollstanäs SK "Allt vi gör, gör vi tillsammans..."

 

Jag tänkte byta ut pappen mot plåt?!

 

En inför Bollstanäs "at home" väntar.

Efterspelet på "el clasico" har varit återhållsamt och den riktiga smällen blir nog efter säsongen. Jag hoppas att det var det sista derbyt mot Vasalund på väldigt länge. Man kan ju alltid hoppas. Mer om det senare..

Det kommer tyvärr inte bjudas på någon "Puttes hörna" denna vecka men med en vinst på lördag så kan det bjudas på ett och annat.. Kusen hälsar för övrigt!

Ps. Kusen sågs senast igår på Bistro Jarl nere på Stureplan. Då med sällskap med tre fagra damer! Han kan han kusen!..

Vad väntar annars.. jo torsdag idag och full fart på träningen. Fredagen bjuder på sista förberedelse inför matchen på lördag! Årets sista Sthlms derby. Årets sista hemmamatch. Årets sista chans att visa Solna vad vi går för.
Jag kommer inte behöva säga det men om man behöver hjälp med motivationen så ska man räcka upp handen idag!

Det är inte dags att göra en årskrönika men det är ganska skönt att faktiskt sätta sig ner och tänka på hur året har varit. Allt som har varit bra, dåligt, mellan och stundtals fantastiskt. Från uppstart, till Lidingö matchen, Gustafs hemma, årets första el clasico, Sunnanå-resan, Rågsved borta eller bara Sundsvall hemma där vi visade karaktär att vända och vinna en match som blev en nyckel för fortsatt serieledning! Att framförallt under dessa veckor som är kvar leva för att få ha jävligt kul. Ge energi. när folk är nere, hjälpa dom upp! Vi har fått höra i snart ett jävla år att det är så dålig stämning.. Nu går vi ut och visar att oavsett vad folk tror som kommer något som en vinst få alla att se hur jävla glad man kan bli. Känslan att få fira som att det är VM guld man vinner. Alla uppmannas på lördag att fira skiten ur sig själva vid mål, vinst och förhoppningsvis en serievinst.

Sundsvall har inget psyke!


å hur mår ni ra?


Ta vara på varje dag.. Ta vara på varje sekund för att känna glädje och kärlek... Nu kör vi!

Bollstanäs startuppställning på lördag!

Pernilla Ebberyd

Ulrika Löv - Sofie De Besche, Evelina Björklund, Sarah Klebark

Jennifer Meier, Linda Fagerström, Kimberly Boulos, Helené Holmgren

Malin Engdahl, Ida Hedstad 


eller?!Det här gången blev lite fåordig men vid eventuell vinst så lovar jag att komma tillbaka om än starkare! Vi är starkast tillsammans... Nu visar vi världen..
Jag slänger med en mening för min vän Richard Holmlund som omkom i en bilolycka i tisdagskväll. Att Damallsvenskan, Norrettan och Söderettan har en tyst minut för dig i helgen är det minsta vi kan göra. Du finns i mina tankar och min energi till matchen kommer från dig. Tack för allt.
Det enda jag vill säga nu är att alla AIK:re som läser detta bidrar på lördag kl.15:00 på Skytteholms IP. Mot seger men framförallt mot en enad front och ett AIK som är mer än bara en klubb.
Nu kör vi!


Patric Jildefalk
Chefstränare AIK Damfotboll
Jens ville så gärna att vi skulle annordna en tävling på bloggen!

Priset är inte riktigt påtänkt än men hur tävlingen går till är enkelt. Ni ska helt enkelt skicka in ert svar om vad denna bild föreställer! Gissa vad bilden föreställer och fina priser kan delas ut.

Skicka ert svar till Jens.Matsgard@aik.seEl classico,,,,,

Hallå tjena hej hej allihopa.

Länge sen jag skrev här, men jag ville låta Mourinho skriva lite och lägga in klipp inför matchen. Han älskar ju o hetsa, även om han själv blir nervös av det men inte erkänner det. Leker att han har värsta psyket haha....lite kult faktiskt.

Hoppas helgen har varit bra, för mig har den  varit grym!! Började lördagen med att se "el classico" och sedan bröllop på kvällen. El classico bjöd på en hel del men allt kom i andra halvlek. Jag är lite kritisk till första halvlek, tyvärr!! Första halvlek va sämsta på länge som jag sett, vi va passiva, gjorde för många misstag, hade dålig rörelse och allt detta berodde kanske på nervositeten. Vad vet jag,,,,jag satt på sidan o bet sönder mina naglar (dom jag hade kvar) av nervositet och fick panik. Jag slog Petra nästan hela tiden för att inget hände i första halvlek. Men jag kände på mig att det skulle bli en bättre andra halvlek och målen skulle trilla in förr eller senare....och när ettan kom va jag helt hysterisk, glad som fan. Och då kunde jag andas ut och slappna av för jag kände att Real Madrid aldrig skulle kunna vända det här mot Barca. Vi är för bra för dom helt enkelt. Sen kom tvåan och trean och det va så jävla sköönt med en skön seger,,,,,Hoppas på att ni gör en bra träningsvecka med bra kvalité och hög intensitet på träningarna för att sedan komma ut på lördagen och vinna mot Bollstanäs. Skulle sitta så jävla fint. Nu jävlar ger vi järnet sista två veckorna för att sen njuta av detta fotbollsår som varit en av dom bästa på länge..........Efter matchen var det express fart hem för att fixa o dona inför bröllopet och firade även el classico segern på bröllopet.- Bra väder, mindre bra bild,,,,,,- Försökte få med ansiktena på bild, men lyckades inte pga de fina  vädret. Men ni kan se lite iaf...- Va även tvungen o ta kort på världens finaste tröja o namn på vår egna Rolle. Du är kung!!!- Limousinen körde in i lokalen, häftigt va?- Hörde jag skååååååååååååååååååååååååååål?!?!!!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!


Ha en bra dag mina fashion kids.

PEACE AND LOVE

/ # 12RSS 2.0