Heaven is a place on earth.. Nyköping ligger längre ner..





Tjena hej!


Måndag idag, ny vecka, nya möjligheter, nya förutsättningar och framförallt nya blogginlägg för folk att störa sig på... Eller tycka om..

Innan jag drar helgen så ville jag bara slå ett slag för folk med för stora kläder.. FÖR stora kläder.. Keep on going.. Jag hejar på er! Även er som bär cowboyhatt.. Kör ni så kör ni!


Nu till helgen..

Efter en grymt bra liveupdate av matchen på bloggen av Henkrich så ska väl jag gå lite mera djupgående på en analys för er läsare här på bloggen!

Jo men uppgång på lördags morgonen och nergång till Skytteholm. Conny var nere å packade och jag skulle hålla koll på fasta som låg å drällde med ett gäng kanelbullar på ledarbordet..

Nils, Henrik och Sven-Richard som var och hämtade minibussarna på Karlberg klev in vid 10:25 och då började även spelarna att ta sig in.. Till dagen i ära blev ingången till omklädningsrummet genom A-plan. tydligen så har ett stort jävla fönster dragit ner på läktaren. Läktaren är avstängd tills vidare. Ni som såg herrarnas genrep mot Mariehamn (5-1) förstod nog det då kortsidorna blev att föredra!!..

Nästa samtliga på plats vid 10:31. Hanna Folkesson skulle bli upphämtad på vägen och Södertälje finest hämtades vid Statoil/Scandic i tälje..

Vid ankomsten till Nyköping så var vi lite väl ambitiösa med tiden och var i så god tid att vi var först på plats. Motståndarnas lagledare kom efter 30 minuter. Medtagen matlåda blev till största fokus! Bra jobbat alla lirare.. Syrianbrödet var tydligen topp enligt Henke..

In omklädningsrummet, ombyte, genomgång och uppvärmning..

Matchen börjar.

Startelvan för dagen:

                        9 Therese Boström          21 Susan Varli         12 Daniella "Mannen" Chamoun

                        01 Naza Vasegpanah     17 Hanna Folkesson (C)   11 Shamiram Yakob  

                    16 Emma Lindqvist  5 Jennie Nordin  7 Petra Andersson  6 Sarah Fredriksson

                                                  30 Sofia Almryd Andersson

Bänskich: 22 Jenny De Agé, 8 Malin Diaz

Sjuka: 15 Alexandra Lindberg

Skador: 10 Emelie Karlsson-Wedin, 13 Sofia Simonsson, 18 Clara Markstedt, 20 Jackie Kisch Brunzell

Ej spelklara: 3 Stephanie Wroblevski, 4 Moa Mattsson


 
Stark vind i början av matchen.. Vi börjar första halvlek helt okej och har extremt mycket bollinnehav. Dock svårt att höja tempot. Det skapas en del målchanser men har även svårt att sätta bollen i mål. Bra kombinationsspel och många gånger bra djupledsspel på kanterna. Lite för hårda inlägg och lite för okvalitativa avslut gör att det ståt 0-0 i halvlek.


I andra så fanns egentligen bara en sak att göra. Höja tempot i passningarna, åka lite mera skridskor och framförallt göra mål.. Vi visar återigen upp många positiva saker i anfallsspelet men tyvärr för långsamt för att kunna straffa motståndarna ännu hårdare. Det var som Rolle beskrev det "Blåsvalla IP" och den extrema motvinden i andra fick oss med ett sådant överläge 2-3 gånger slappna av för mycket vilket gjorde att motståndet kunde skapa någon farlig chans. På en hörna så nickades en boll mot bortre stolpe men Petra Andersson stod väl placerad.


Det tog till den 79min om jag inte tar fel då målet kom.. Dani som bytte kant till vänster kommer in i straffområdet och sätter det vinnande målet. Bäst på plan; Nyköpings målvakt..


Det positiva att ta med; Det syntes vad vi har tränat på, dock med för lågt tempo.


Det mindre positiva; Vi gjorde inte fler mål.. Men det är att vinna som är det viktigaste!

 

Nu väntar en veckas träning och sen match på söndag kl.12:00 på Skytteholms IP C-plan mot Lidingö.. Välkomna!

 

Knickedickerna Therese Boström, Petra Andersson, Malin Diaz och nyförvärvet Moa Mattsson åker till Ukraina för att spela F19 landslag och Alexandra Lindberg till Ryssland för att spela med Finlands F19 landslag. Lycka till.. Nastaroijva!!

 

Här hemma så kommer fokus ligga på Fys, Blogg och Match.. Det är nog där det kommer att läggas ner mest tid på i år.. Nils ville även lägga in en del Råstajön under veckan. Kan bli kul.. INTE!

 

 

Annars.. Trevligt ni som har tänkt följa denna resa mot Damallsvenskan igen! Alla får va med!..

Lagfoto ikväll på Råsundaskolan kl.17.. Då det behövs få in en slant till lagkassan så kan man köpa en plats på lagfotot för 5000 spänn.. Hör av er till mig innan kl.16 så ska vi se vad vi kan göra..

Hörs senare i veckan!

/PJ

Ps. Allt går inte till Giins!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra inlägg mannen, göra först prata sen eller hur!?!?!



Riiiiiiiiiiveeeeeeeeersiiiiiideeee motheer*****



/ Dani

2011-03-28 @ 14:00:15
Postat av: Anonym

men herrehud softa ner lite, jag jidrar ju bara. ok ska sluta skoja med era inlägg, ni kanske inte fattar. stora kläder är skit nice...



bra blogg. börjat sakta sakta intressera mig för damfotboll. mkt tack vare vår fett sköna kapten FOLKE.



Visa nu att ni är AIK, representera färgerna med stolthet eller AVGÅ.



/Lejonkungen.

2011-03-29 @ 04:06:58
Postat av: PJ

Jättekul att du börjar sakta sakta intressera dig! Du är välkommen.. Vi ska kämpa i AIKs färger, tröjor, stad och kultur. Jag lovar!



Du får absolut skoja i inläggen. Men då får du vara med på att vi skojar tillbaka. Vi kan inte softa ner! Kör vi så kör vi! Släpper handbromsen..



å jag gillar stora kläder.. Det är nice..



INTE!



Tack för comments!



/Lejonpungen

2011-03-29 @ 09:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0