Efterspelet av el clasico - "Elefanter"


Tjena hej hallå...

Stort tack till samtliga arbetare, spelare, ledare och framförallt all publik som tog sig till ett småblåsigt men hett Solnaderby i form av "el clasico" AIK-Vasalund.. Matchfakta kommer snart. Även ett bildspel med samtliga målen..

Idag 2 maj (David Beckhams födelsedag) så har dagen börjat sådär lite småskön. Man vet att man har vunnit över våra antagonister i Vasalund och man åt också en skön lunch på lilla indiern "nirvana" med tillägg på "nanbröd".. nanbröd? någon?!
Även om vädret e småblåsigt även idag och man väntar in herrarnas match mot Örebro så är det alltid skönt att gå upp dagen efter en vinst. Sen hur vi gjorde det är en annan femma.. Men igår så var det triss i damer och till slut ett ess så var matchen biff.. Vi vann med 6-1 och ni som trodde något annat kunde ju tyvärr inte rösta på bloggen. Jag var stensäker efter allt vad uppladdningen mentalt heter. Vår förberedelse på fotbollsplanen var enkel, vi är AIK. Kultur ska skapas och Kultur ska följas.. Här kommer vi!


Jag hade dock förväntat mig mera fight på planen och även hets från bänkarna. Det visade sig dock att AIK skulle vara matchens Elefant och kliva över samtliga med stora kliv och krossa allt motstånd. Nästa gång kan ni väl ialla fall blogghetsa?!..

Vi vann bloggkampen, vi vann publik-kampen, vi vann tifo?!-kampen, vi vann matchen, vi vann spelare födda 94-bäst på plan kampen, vi vann hela jävla grejen.. Men viktigast av allt vi vann 3 nya poäng och gick upp i delad ledning av Norettan 2011. Nu ska vi fortsätta kämpa, kriga och göra allt för att plocka med oss nya poäng framöver. Vi joggar ödmjukt vidare..


Jag ger eftermiddagen för att klippa ihop målen så får Nils redigera ihop en fin film som senast!
Ni träffar AIKs damer utanför Råsunda idag 18:15. Vinka gärna!

Återkommer med lite mera efterspel under eftermiddagen!!

Tjing Tjing

/Skorpan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0