Två grillade med bröd?! å en pucko...





Tjena hej...

Har valt att skriva detta inlägg på "hemlig ort".. Allt för min egen säkerhets skull..

Det har gått 5 månader nu sen vi startade... Juni räknas som månad nr 6 och det är nu det ska börja hetta till.
Sundsvall "away" på lördag verkar bli det första riktiga testet. Jag som nog många andra trodde att Kvarnsveden kunde ha blivit ett korvstopp. Nu blev det inte så och en taktisk prestation uppe i Borlänge bäddade för 3 poäng. Umeå södra blev inte heller så mycket att ta på.. Men nu så gäller det att hålla i hatten. Om man tror att sommaren 2011 kommer att bli njutbar, dra åt helvete..

Vi befinner oss på Şükrü Saracoğlu Stadyumu i Istanbul. Solen är stekhet och publiken är tokig. Runt arenan så står polisen och fans kliver runt med bengaler och flaggor.. Uppvärmningen inför matchen sker på hemlig ort.. Allt för att spelarna ska kunna fokusera så mycket som möjligt på sin prestation. Informationen om att någon har dött utanför arenan hålls hemlig för spelarna tills efter matchen. Allt kan hända.. Läktarens främre rader har fått stängas av pga publiken.. Nästan 40 grader och fotboll i världsklass...

Ja så kommer det att kännas på lördag i Sundsvall, nästa lördag i Örnsköldsvik och framförallt den 3 juli i Skellefteå.. Faan va kul.. och jävligt ont ska det göra.. Den som viker en tum kan gå till Vasalund!!!


Ja annars ra..

Igår måndag så var det uppsamlingsheat efter en minisemester. Så här i efterhand så är nog det här laget för dåliga på att ta semester. Dem flesta blir för lodiga. Ciggar i mun-gipan och en strawpa-daquiri i högerhanden.. har man gått å blivit pretto på senare dar?!

Den enda lediga stund som är nu att vänta blir en midsommarafton. Alla andra dagar det inte är aktivitet är 100% jävla vila. För resten av tiden går åt att bli bättre, bättre och bättre.. Glöm inte det! Vi är på väg mot Şükrü Saracoğlu Stadyumu stadion!!


- Conny drar dock på semester igen.. Vi får se om jag klarar av ditt jobb med Conta!

- Kvadrater med olika inriktingar är världens bästa övning..

- Att spela utan poäng och mål är inget som nån i AIK verkar tycka är kul.. Men jag tycker att det är kul..

- För att citera Peter Wennberg under AIK-Umeå Södra: -"Vad är det där för övning?!"

- Hur många touch?


Det kändes som att det räcker för idag.. Återkommer nog senare i veckan. Har sett att besökarna har sjunkit i och med sommar solen.. Men sprid det här nu.. Jag vill se 100 läsare per dag innan veckan är slut.. Kissie har runt 10 000.. Kom igen nu!


Inför Sundsvall "away" kommer upp imorgon!


Till sist vill jag bara önska Glad sommar från mig och Tobbe!.. Hej Hej









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0