cha cha bloggen

Hallå huuuset!!!

Som ni vet så fyllde Tessan år igår, grattis igen på 15 års dagen. Eftersom vi har kört lite BB lekar som tex freeze leken så ville vi skoja till det lite mer med att ägga Tessan på hennes dag innan träningen. Jag och Naza gick före samlingen till solna centrum och köpte ägg och kom tillbaka till träningen. Så smarta som vi är så kunde vi dölja det, så Tessan hade ingen aning om detta,,,,Vi valde att berätta för barnen (Malin, Petra, Jackie) om detta och därför kunde dom vara med oss i leken. Vi köpte 6 ägg och alla fick en varsin. På väg till B-plan där vi skulle träna så ropade vi på Tessan och hon väntade på oss, sen kom vi som huliganer och började ägga henne. Hon fick ägg på kläderna och håret, hoppas ägglukten inte försvunnit från dig. Stinker det ägg nånstans så vet vi alla att det är Tessan som stinker,,,,,bra då vet vi det!!
Men det va kul iaf, jävligt kul!! Sen så började träningen och vi gjorde en bra träning i helhet och idag har vi ganska lätt träning bara för att komma igång o skratta lite o driva med varandra för att förbereda oss på bästa sätt inför morgondagen. För då bär det av till Norrporten för match mot Sundsvall,,,,,,vet ni vilka vi är???
Det får ni se imorgon,,,,kör vi så kör vi, punkt och slut.


Jag och Naza va väldigt nöjda när vi köpte äggen, det va kul typ ni vet sådär när man har lite skoj. Jo men vi hade kul!!!

Föresten apropå kul, vi har ju ingen bra sammanhållning,,,,,vi har jääävligt tråkigt tillsammans kom jag på.

Ses idag, tjing tjing!!

/ Gry

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0