Nedräkning, mat-blogg och "High flying birds"...

 

Tjenare mannen...


It´s good to be back
som Noel Gallagher sjöng i Acqueisce. Har inte skrivit något speciellt på länge. Ni har ju mest bjudits på lägerfilmer och bilder från sommaren. Det är dags att sätta igång och nu är det på riktigt. Det tog någon vecka att egentligen förstå det som hände uppe i Skellefteå. Men när jag äntligen förstod vad som hade gjorts så började det klarna upp.. Sen dess så har jag bara suttit och väntat att måndagen 1 augusti ska börja. Det kommer att vara en dag som man kommer att minnas. Det är en den viktigaste matchen för tillfället, varje match är viktig. Men det är bara den matchen som vi just ska spela som är viktig just då. Vi kommer att ångra oss om vi inte tog den på allvar från första början. Den matchen är redan överspelad (Sundsvall, away..)..


Mer om förväntningarna av matchen AIK-Sunnanå imorgon! Nu ska vi fokusera på annat..


Mat och kändisbloggen!

 Vi börjar här!

Jag och Stina Ekblad träffades på Dramatenresturangen i onsdags. Dock var Laphroighen "slut".. Va fan säger Jonas Malmsjö då?.. Stina var hur som helst extremt trevlig. Ni som inte känner igen henne (fy skam, ve å fasa) så medverkar hon i bl.a. Beck, Wallander, Heja Björn, Gossip och en rad andra filmer och serier. En fantastisk skådespelare.. Kram


Idag lördag så är det ledigt så jag passade på fredagkvällen att göra en liten Stureplans promenad som dock inte blev allt för sen. Vilket var skön...t.. Jag var hemma 00:17.. Alldeles perfekt för att jobba en hel lördag på Skytteholm. Eller mest städa inför måndagen!

Det blev middag på lisapåtorget.. Lite bilder..

 

Förrätten bestod av en Västerbottenpaj.. löjrom, gräddfil och citron. Den var lagad som ett wienerbröd. helt fantastiskt..

 
Varmrätten... Ja.. Varmt rekommenderad!!! Gambas med "bryt"-bröd... Helt sjukt.. var det godaste jag ätit..


Efterrätten blev INTE Christer Björkman... Men han var där.. Lika trevlig som alltid!Efterrätten är här! Jordgubbar och glass, dubbel espresso och en 4a Laphroigh... Underbart..
 

Det här var vår bordsgranne.. Episk frisyr!

 

ja men det var väl allt från Mat och Kändisbloggen idag!

Förbereder ett inför Sunnanå "at home" inlägg senar eidag.. Men det kommer imorgon.. så länge.. "Tuudels"..

Kram på er alla fashionistas.......

 

Noel Gallagher´s High Flying Birds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0