Efter Umeå Södra-AIK 0-7 (0-2) "The Masterplan"

Take the time to make some sense
Of what you want to say
And cast your words away upon the waves
Bring them back with Acquiesce
On a ship of hope today
And as they fall upon the shore
Tell them not to fear no more
Say it loud and sing it proud
And they...

We´re all a part of the Masterplan...

Dagen efter...

7-0.. Manchester United, Real Madrid och AIK dam.. Nej ni behöver inte se likheter spel eller kultur mässigt. Bara resultat mässigt. Vi alla gjorde en del mål igår. Då är det kult.. Men kul är inte alltid bra men igår så blev till slut bra även kul.

Min skönaste känsla när matchen började var givetvis hur coolt det såg ut med vår taktiska disposition. Vårt eget hopkok på offensiva positioner. Men även med en sinnesstämning som blev pulserande.

Visst Umeå hotade inte livet av oss till en start. Spelmässigt hotade dom oss endast två gånger (två hörnor) och rent fysiskt så hotade dom oss sista 20 min med överfall och slag. Men faan va starka vi är som klarar av det.. Vi står när vi behöver och är det för brutalt så gör det inget att falla. Klarar man inte av att hålla balansen när en nära 40 kilo tyngre människa slår in revbenen på en så är det okej.. I en match när det blev tillåtet att göra lite hur som helst så är det viktigt att hålla huvudet kallt och även om vi inte ska ta skit så gäller det att värdera.

Samma värdering som när man har lockat motståndet i 50 minuter att vi ska stå lågt och sen vända och tokpressa. Det är fotboll, taktik och känslor. Ha tålamod.. "The young one" och hans entourage har kontroll.. Spelarna.. Ni är fantastiska som har en kaxig ödmjukhet att både utföra och lära men även att kunna disskutera och hjälpa varandra.. Även om man inte är överns alltid. Ni gör allt så extremt roligt att jobba med. Så jävla roligt att man faktsikt kan bjuda till på ytterliggare en vecka av Sten-Frisk cup anno 2011 och även bra drag på träningarna. Det är det som kommer att göra att vi vinner.. Allt detta tillsammans..

 Gårdagens match handlade inte om att fortsätta att leda serien utan det gällde då och igår och Umeå Södra "away".. Det gjorde ni även bra.. Nu väntar Kvarnsveden och en match som troligtvis kommer att vara en av de "tuffa" under hösten. Acceptera att motstånder kommer att vara bra men respektera dom inte.. Kör över!

Nu fortsätter vi vår resa och känner att vägen mot målet kommer närmare. Nu ger vi varandra allt stöd och uppskattning för att få känna glädje när vi spelar våra sista matcher..

AIK 2lax11..

Det är vi som bestämmer..

PJ


Måndag 29/8 11:23

I met horatio five years ago
outside of munich on the way to rome
it was 45 degrees and i could barely breathe
He waved and said hey come sit by me
I was scared at first cos when he spoke it wasn't very soft
he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true oh i truly do

 

PS. Om ni undrar varför jag dök upp på flygplatsen istället för på Skytteholm igår så var jag på bröllop i Sigtuna.. Grattis Micke & Lollo. Det var vackert, svinkul och utvecklande.. Precis som söndagseftermiddagen.. Tjing


 

Håll i hatten...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0