Vinst, påskgodis, BB-avslut och Zaragoza-Almeria..










God kväll...

Jaha.. Matchfakta kommer under morgondagen. Tänkte redigera lite å så. Om ni kollat text tv eller var på matchen så vet ni ju att vi vann med 3-1 borta mot Bollstanäs idag. Matchen började lite sådär då vi släppte in ett mål tidigt. Kändes som att vi trodde att det skulle vara enklare eller hur var det?!...

Hur som så tog det en 15-20 minuter innan vi riktigt hittade rätt och det blev väl helt okej. Vi gör två mål genom Naaz och i halvtid så kunde vi disskutera igenom vad vi behövde göra för att fylla på ledningen. Värmen gjorde matchen lite avslagen och båda lagen kändes rätt trötta för att driva upp tempot. Vi kändes ändå snäppet starkare för att orka spela lite mera fotboll i 45minuter till. Men om det var syrgas på BSK så var det ialla fall astmasprej för oss..

I övrigt så var det skönt att få se lite karaktär med en del fina brytningar och tacklingar. Men om vi ska mäta oss på torsdag mot Linköping Lions och Vasalund på söndag så behövs det nog att alla tar på sig sin orange arbetarkostym. Det kommer att behövas. Fint mål av Dani på slutet och även en hygglig kontroll på slutet så kunde vi kliva av planen som vinnare.. Vi vilar imorgon och filar lite på onsdag för att komma tillbaks i fysisk form för att genomföra matchen på torsdag..

Det är lite Champions league känsla med match mitt i veckan samt en ny fight på söndag.. skön... t...


Ja men lite matchinfo under morgondagen och lite mera under veckan!!


Ses å hörs.. Trevlig kväll!


Mina tankar ikväll går till den här mannen.. Jag slutar kolla nu.. Det är inte kul längre.. Men tack! Tack som faan..







/P-wee



Kommentarer
Postat av: T Bangura

Möcke bra - trallalla

2011-04-25 @ 22:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0