In my big mouth you can fly a plane.. slowly down the hall of fame

Jo men hallå, tjena.. Hej!

Hoppas att alla mår bra. Själv bor det en 73årig finsk motorcykelhuligan i halsen på mig. Låter som man har rökt 27 cigaretter (bara idag!) och dragit i mig en flaska 12 årig malt whiskey.. Så där ser ni! Det var ingen utgång i helgen.. Det var en motorcykelhuligan som åkte ner i halsen i fredags.. Någon gång mellan 00:13 och 06:27.. (Det var då jag sov!)..

En delad måndagsmorgon, en okej träningsmatch igår (matchfakta längre ner!), Sunderlands stor torsk mot City (trist), Derbydag! (tippar 0-0, hoppas på 5-0), halvtråkigt väder och som sagt nått i halsen..

Tänkte skriva lite om matchen i helgen med några passande bilder samt avslutande om kvällens stora med en längtan av seriepremiär..

HEJ HEJ

(Hälsningar Napoli ultras)

AIK-Lidingö 11-1 (4-0)

Ja, vad går att säga om detta "genrep" inför Norrettan. Valde jag fel motståndare eller var vi så bra? Något som går att credda var givetvis att vi faktiskt tog tag i matchen från start. Vi höll inte igen. Det fanns en liten period vi drog ner tempot lite men då ledde vi med 3-0. Vi har ju fått ställa in två träningsmatcher pga att den här fantastiska "Vinna cupen, vinna cupen AIK" ska spelas.. Givetvis när träningsmatcherna är.. Matchen började riktigt bra med 100%-0% bollinnehav och fint passningsspel som resulterade i mål. Man kunde inget annat än att köra två klapp och tycka att vi för någon minut var Real Madrid.. Linkan fick sätta en straff (kul!).. Sarah som för övrigt fick av sig morgontofflan i andra halvlek tyckte att det var roligast att stå i muren;

Tillbaks till matchen:

Vi började som sagt bra med bl.a. 100%-0% i bollinnehav och fint passningsspel till 1-0... Det som blev extremt viktigt i den här matchen var ju att vi fick träna anfallsspel. Bra kombinationer och vi gjorde många saker som passade oss bra. Vår stil började födas.. I försvarsspelet så börjar det sätta sig med positioner. Vi går framåt, vi skruvar lite mer för varje dag..

Sköna grejjer från matchen;

- Att Sulan Varli äntligen fick göra mål.. Efter 109 missade chanser i cup matchen mot Nyköping..

- Att Clara Marklund (sponsrad av Keino) fick göra mål..

- Att Sarah fick av sig morgontofflan och sköt med Jimmy Dixons gummistövel i mål.. Hon visade känslor.. och ambition!!

- Att Henkes flickvän skickade Joel Kinnamann istället för Henke själv.. (e inte Kinnamann bajare?)

- Domarna.. Världsklass.. Värmde inte ens upp.. Dömde tydligen super-sexxan på kvällen sen!

- Att det blev bengaler på A-plan när Linkan slog in sitt andra mål för dagen!