Hej hej, cha cha.

Lite tankar, ideér, funderingar...

Seriepremiär avklarad - skönt!!

Bra start på säsong, nu fortsätter vi gnugga på och ger järnet varje match.

Första 30-35 minutrarna av matchen var som ett flipperspel där huvet gick fram o tillbaka hela tiden. Tråkigt o kolla på. Många nervösa och lite för enkla misstag, istället för att spela snabbt och enkelt i början. En sak är säker, sluta aldrig springa oavsett om vi spelar bra eller dåligt. Slutet av halvleken blev betydligt bättre, inte minst när vi gjorde 1-0 målet. Då vi kunde släppa nervositeten lite grann och slappna av (då menar jag att vi kan känna ett lugn i oss själva). Det va glädje efter 1-0 (Malin) målet, och det sprider kärlek. Det är alltid kul och så ska vi fortsätta. Plus poäng till Sofia målvakten som sprang hela vägen och firade med resten. Kul kul!!

Andra halvlek kunde vi komma ut och spela vårt spel och det vi pratat om att vi skulle göra. Det blev mer variation i spelet med korta och långa, lite instick o diagola and you name it...sen kom 2-0 målet (Suz) och det va jävligt skönt. Viktigt att sätta tvåan och leda med mer än ett mål. Då är matchen vår och man kan ha kul och fortsätta nöta på. Sen kom 3-0 (Dani) och Gustafs va helt borta/döda kalla dom va du vill. Det blev en stor uppförsbacke för dom. Efter det kom 4-0 målet (Dani) och kort där efter 5-0 (Klara) och matchen tog slut.

Nu blickar vi framåt för en ny vecka (påskvecka) och en ny match och det betyder nya tag o nya förutsättningar. Vi gör bra träningar innan matchen för att känna att vi är igång på riktigt. Själv kommer jag inte kunna va me och träna idag pga TÅJ*VELN. Aja!! Påskvecka betyder mycket mat och mycket godis, men lagom är alltid bäst eller?!?!?! Man kan väl inte avslöja för mkt hur vi ska spela mot bollstanäs? Det enda jag vet är göra mkt mål o ha kul,,,,kom kom kom , kom å ta oss!!

Undra va bollstanäs tänker om oss nu då?! Jag tror att de kommer köra tufft och gå in aggressivt i närkamperna och sen kommer dom spela så jävla tråkigt att dom bara tjongar långt,,,,har jag fel? Återstår o se på måndag,,,,lägger inte ner så mycket energi på dom, för vi bryr oss inte om dom.

Ps. Synd att Syrianska möter AIK samtidigt som vi möter Bollstanäs. Bra match som spelas i JallaVallen (Södertälje). Men men,,,önskar båda lagen lycka till eftersom jag lirar i AIK och är Syrian. Det blir krock annars!! Aja vem bryr sig om dom,,,,kör vi så kör vi. Så enkelt är det.