Inför AIK-Bollstanäs SK "Allt vi gör, gör vi tillsammans..."

 

Jag tänkte byta ut pappen mot plåt?!

 

En inför Bollstanäs "at home" väntar.

Efterspelet på "el clasico" har varit återhållsamt och den riktiga smällen blir nog efter säsongen. Jag hoppas att det var det sista derbyt mot Vasalund på väldigt länge. Man kan ju alltid hoppas. Mer om det senare..

Det kommer tyvärr inte bjudas på någon "Puttes hörna" denna vecka men med en vinst på lördag så kan det bjudas på ett och annat.. Kusen hälsar för övrigt!

Ps. Kusen sågs senast igår på Bistro Jarl nere på Stureplan. Då med sällskap med tre fagra damer! Han kan han kusen!..

Vad väntar annars.. jo torsdag idag och full fart på träningen. Fredagen bjuder på sista förberedelse inför matchen på lördag! Årets sista Sthlms derby. Årets sista hemmamatch. Årets sista chans att visa Solna vad vi går för.
Jag kommer inte behöva säga det men om man behöver hjälp med motivationen så ska man räcka upp handen idag!

Det är inte dags att göra en årskrönika men det är ganska skönt att faktiskt sätta sig ner och tänka på hur året har varit. Allt som har varit bra, dåligt, mellan och stundtals fantastiskt. Från uppstart, till Lidingö matchen, Gustafs hemma, årets första el clasico, Sunnanå-resan, Rågsved borta eller bara Sundsvall hemma där vi visade karaktär att vända och vinna en match som blev en nyckel för fortsatt serieledning! Att framförallt under dessa veckor som är kvar leva för att få ha jävligt kul. Ge energi. när folk är nere, hjälpa dom upp! Vi har fått höra i snart ett jävla år att det är så dålig stämning.. Nu går vi ut och visar att oavsett vad folk tror som kommer något som en vinst få alla att se hur jävla glad man kan bli. Känslan att få fira som att det är VM guld man vinner. Alla uppmannas på lördag att fira skiten ur sig själva vid mål, vinst och förhoppningsvis en serievinst.

Sundsvall har inget psyke!


å hur mår ni ra?


Ta vara på varje dag.. Ta vara på varje sekund för att känna glädje och kärlek... Nu kör vi!

Bollstanäs startuppställning på lördag!

Pernilla Ebberyd

Ulrika Löv - Sofie De Besche, Evelina Björklund, Sarah Klebark

Jennifer Meier, Linda Fagerström, Kimberly Boulos, Helené Holmgren

Malin Engdahl, Ida Hedstad 


eller?!Det här gången blev lite fåordig men vid eventuell vinst så lovar jag att komma tillbaka om än starkare! Vi är starkast tillsammans... Nu visar vi världen..
Jag slänger med en mening för min vän Richard Holmlund som omkom i en bilolycka i tisdagskväll. Att Damallsvenskan, Norrettan och Söderettan har en tyst minut för dig i helgen är det minsta vi kan göra. Du finns i mina tankar och min energi till matchen kommer från dig. Tack för allt.
Det enda jag vill säga nu är att alla AIK:re som läser detta bidrar på lördag kl.15:00 på Skytteholms IP. Mot seger men framförallt mot en enad front och ett AIK som är mer än bara en klubb.
Nu kör vi!


Patric Jildefalk
Chefstränare AIK Damfotboll
Jens ville så gärna att vi skulle annordna en tävling på bloggen!

Priset är inte riktigt påtänkt än men hur tävlingen går till är enkelt. Ni ska helt enkelt skicka in ert svar om vad denna bild föreställer! Gissa vad bilden föreställer och fina priser kan delas ut.

Skicka ert svar till Jens.Matsgard@aik.seKommentarer
Postat av: Dalagnagarna

DG ska försöka få ihop en större samling folk än sist när ni förärar oss med ett besök igen, bjuder på resan, se länken!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0