Chilenarna börjar ta över!

Jag (Steph) och Malin sitter på bussen påväg till Dalarna tillsammans med dom andra mupparna i laget. Nu ska jag göra mitt första inlägg i den här bloggen. Hade tänkt berätta lite grejer Men först.. Lite fakta om Chile ! och varför vi ska skriva om de är för att vi båda är chilenare!

Chile (spanska: República de Chile, officiellt Republiken Chile) är ett land i Sydamerika, beläget mellan Stilla havet och Anderna. Landet gränsar till Peru i norr, Bolivia i nordost samt Argentina i öster och söder om Drakes sund. Även ögrupperna i Stilla Havet, som Desventuradasöarna, Juan Fernández-öarna, Sala y Gómezön och Påskön, tillhör Chile, ett område som är totalt 755 839 km².

Chile gör anspråk på en del av Antarktis kallad Territorio Chileno Antártico med en area på 1 250 000 km². Landets största stad är huvudstaden Santiago de Chile. Chilenare är vanligtvis en benämning på medborgare i Chile.

Bästa landet!

Hur som helst sitter vi nu här på bussen . Petra fick till det med kusen så hon är redan rätt nöjd! Vi andra laddar inför säsongens sista match. Som kommer leda oss till seriesegrare och damallsvenskan 2012!
Det var allt för oss!
Vi bjuder på en fantastisk chilenar bild :)
Nos vemos en la reunión!


Kommentarer
Postat av: Merri

fin blogg! hoppas du har en bra dag!!

Kram!!

2011-10-15 @ 12:42:06
URL: http://merriis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fuck you!

2011-10-17 @ 17:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0