Inför AIK-IFK Gävle "Provocera, självbild och Babylon..."

Tjeeeenare....


Mitt namn är Oraklet..


Detta korta men inspirerande blogginlägg handlar om kärlek, höst och tv3s nya storsatsning..Vad är er bild av paradiset?

och vart ligger Babylon?...


Det är fredag idag och imorgon är det lördag.. visste ni det? Imorgon så smäller det kl.15:00 på Skytteholms IP. Seriens sämsta lag IFK Gävle kommer på besök. Inte laget med minst poäng utan det sämsta. Erkänn det alla vet sa Micke Stahre..


Jag har skrivit det förut det här med att visa karaktär och ha psyke och allt det jag brukar berätta om och om och om igen.. och det är tyvärr eller tyvärr.. det är ett sådant tillfälle imorgon. Första stationen av fyra som ska passeras och allt annat än vinst är att utgöra! Det finns ingen press när serieledarna ska spela match. Spela för poäng. man ska älska att gå ut på samma arena som vi gör på träningen idag. Spela med samma spelare som idag, spela med samma bollar, samma skor, höra samma aggressiva tonläge från sin tränare, höra samma tjat från sina medspelare och se allt det gröna/gula i växtlighet runt om planen.. Det är samma Rolle som står och hejar på oss och försöker provocera våra motståndare.. Allt det här har vi gjort förut.. Vi vet hur vi gör det nu!


Nu gör vi det igen...


Under våren så har jag oftast lagt in lite om våra motståndare men det är slut med det nu.. nu handlar allt om oss. Den tiden som är kvar av serien, hösten och året är helt upp till oss. Vill vi att det ska vara tråkigt och lönlöst så blir det så.. Vill vi att det ska vara sjukt kul och inspirerande då blir det så... Det är upp till oss!


Vi ses kl.15:50 idag fredag, ombytta och klara.. Så surrar vi oss igenom en matchgenomgång för att imorgon spela till oss 3 nya poäng i jakten på damallsvenskan.. Fan va kul..t och skön...t!!


Ps.
Jag håller fortfarande stenhårt på att Västerås är en jävla skitstad och alla som bor där är Galna människor..
Ds.


P*** off...

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0