Gävle Away...

Damlaget upp i serieledning AIK:s damlag vann med hela 9-0 (4-0) borta mot nykomlingarna IFK Gävle och noterade sin fjärde raka seger. Målfesten innebar att AIK passerade Sunnanå SK och gick upp i serieledning. Matchen var mållös i nästan en halvtimme, men då var det proppen ur och AIK gick från 0-0 till 4-0 på tolv glödheta minuter efter bland annat två mål av Daniella Chamoun som därmed gick upp i delad ledning i skytteligan med sina totalt sju gjorda mål. I den andra halvleken fortsatte AIK:s målgörande och i slutminuten fastställde inhopparen Shamiram Yakob slutresultatet till 9-0. Matchfakta finns här. (http://svenskfotboll.se/ovriga-serier/information/?scr=result&fmid=1586682) Text: Stefan Mellerborg