Gnäll, kalas puffar, ärtsoppa & pannkaka



Tjena hej..



Innan jag skriver ner lite tankar och svar så vill jag bara belysa #18s enkät "Naza - Biff eller babe?!".. Rösta!



Ja nu var kvällen kommen. Dagen började med möten och övergick till ytterliggare en dag med lunch och forsatt arbete nere på Skytteholm. Har nu installerat mig i omklädningsrum 7 med säng, tv och kok-vrå.. Fantastiskt!


17.00 började träningen. Blev lite Agility i Tobias frånvaro (medicinska tester!!), 6 mot 6 med kon mål, 3-zon med mål och målvakter samt 11 mot 11. Enda 11 mot 11 som vi spelat inför söndagens drabbning med Bele/Barkarby.


Vill belysa återigen att det är inte imorgon som finalen ska spelas, bara så att vi har koll. Allt måste sjunka in, vi måste klara av varandras närvaro, läsa av varandras stilar och beteenden.
Hur ska vi bemöta varandra, hur ska vi spela tillsammans. I första hand så ska var och en göra sitt absoluta yttersta för att göra det bra. Om alla gör det dom är bra på så kommer det att hjälpa till slut.
Vår spelstil ska prägla vår idé och vår idé ska hjälpa oss att vinna matcher. Sen kommer vi ju givetvis till varje match hamna med nya händelser och en ny taktik att hantera. Alla kommer att göra det jättebra, tålamod flickor, TÅLAMOD.. ACCEPTERA!!


Det här kommer bli ett sjukt bra år.. Det får alla ni andra som inte spelar i AIK ACCEPTERA!!!.. Kom & ta oss...


Ja inför söndagen så är vi enbart 11 utespelare och 2 målvakter att disponera. Kommer att tilllkomma spelare från DFF. En match som jag i första hand kommer att se som en start på 2011. Stor plan, motståndare, domare och kanske lite publik. Skön start...


varför 11+2?


 - Petra Andersson, Therese Boström och Malindiaz är i La Mongo och spelar landslagfotboll.. Fantastiskt! Varför fick inte vi följa med?


 - EKW är sakta men säkert snart tillbaks!


 - Alexandra Lindberg nyss hemkommen från Portugal efter landskamp med Finlands U19. Dock sjuk.. verkar ha roligare hemma!


Annars, sköna grejjer i övrigt...


 - Håller på att spana in månadskostnad på Big Brother kanalen. Har någon koll? la en femma på Christian som vinnare men börjar ångra mig nu när faktiskt Gurkan har blivit en favorit...


 - Co(o)nys halvtids saft utvecklas från gång till gång.. Bra blandat!


 - 44 dagar kvar till premiären!


 - Är det bara jag eller blev det dålig stämning på Skytteholm mellan Vasalund och AIK?


 - Augustana med "Fire"


 - Stor tummen upp till herrarnas Tetteh Bangura som i övrigt alltid öppnar sina meningar med "Yaa maan"


 - Lägret i Södertälje har helt plötsligt hamnat i Turkiet.. Vad hände? Det finns inga pengar!!


 - Har nån sett Henrik?


 - 59 dagar kvar till El clasico!!!


 - 16 timmar till träning!


 - 21 timmar till Big Brother!


 PUNKT OCH SLUT!










/PJ


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grymt inlägg Mannen, fortsätt så!! Ps, åk till CC o vinn massa pengar så drar vi till Turklandet på träningsläger :) peace out.

2011-03-03 @ 12:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0