8-0, respekt, ansvar, Troll och små små Kaniner...
Gonatt alla rymdgrisar... eller Godmorgon kanske för den delen..


8-0 i "lilla el clasico" gav ju verkligen återigen en liten smocka till alla tvivlare.. till alla cyniska muppar men framförallt till alla idioter..
Det är alltid lika kul när folk tvivlar och så står man där med skägget i brevlådan. 8-0.. Det var ganska tyst efter det.. Några tyckte att det var vackert från minut 1 och några sa att det var det bästa i år.. andra gick hem..


Allt som gjordes innan matchen och under matchen var nödvändigt. Jag står för det.. Det borde ni också göra.. Alla som var där.. Ingen kan säga att något var fel. Den 1 augusti mot Sunnanå så var något fel. Matchen mot Rågsved var inte bara en fröjd för ögat det var även ett kvitto på att vi återigen kan ta en taktisk plan till nya höjder. Med små medel, enkla korrigeringar och en enormt stor portion vilja & passion göra så rätt så rätt...


Vi ska njuta varje gång vi lurar våra motståndare.. Är det i positionsspel, triangelpassningar eller en hörnvariant så ska vi glädjas något enormt när det lyckas.. Det ska ge energi, det ska få oss att springa och det ska ge oss respekt. Men med respekt så kommer även ansvar. Vill man ha respekt i mitt hus så tar man ansvar.. Det kommer att visa sig ganska snabbt om man klarar av det eller inte. Om tendenser har visat sig under våren så vet vi i höst vilka som är värda att bära oss vidare.. Inte bara i mål utan även i hamn för en ny för-säsong, nya matcher och ett nytt år. Men först.. Så måste vi vinna nästa match.. Själevad "at home".. Mot 3 nya poäng..


Häng me...


Jo men sörru...


En liten grej som hände i morse.. Fick inte upp bilden nu men lovar att sätta in den i veckan.. När man har en Mp3 eller Ipod eller vad man nu har för nått.. Min är från 73.. Oavsett så har man ju hörlurar till.. Det sjukaste är när man vaknar, klär på sig och ska gå ifrån sitt hem.. Då har nån jävel trasslat ihop hörlurarna.. Alltså slagit knut på sladden.. Man tror ju inte på Spöken eller troll.. men faan ibland undrar man.. Sjukt kul med troll i så fall..Så länge så bjuder jag på mitt recept av "Dajmkluttar"... Fantastiska små kluttar.. lycka till..


Tjing Tjing

Från en liten.. ¥

 

PJ


Kommentarer
Postat av: #86

Beware of the elf...

2011-08-10 @ 01:15:03
Postat av: Los Dwarf

Ät en dajmklutt!

2011-08-10 @ 14:00:30
Postat av: Anonym

garanterat ett troll

2011-08-10 @ 22:58:57
Postat av: Anonym

varför inte bajsklutt?

2011-08-11 @ 10:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0