Tjo hej!

Heej allesammans de va länge sen!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit väldigt mycket här borta i Ukraina.
Va ska man säga om landet då... Inget charmigt land direkt iaf. Färgen grå beskriver det mesta här borta. Vädret är grått, träden, husen, vägen ja till och med köttfärsåsen är grå.
Vi har fått Köttfärsås med spagetti varje dag. Ketchup har blivit våran bästa krydda här nere eftersom dom inte kryddar maten med några kryddor alls känns de som.

Jaa annars då? Jo men det är bra, hotellet är fräscht.... INTE.
Dock så har vi skaffat oss en ny homie från skåne, Elena Sadiku från Malmö. Hon är med i sifferleken och jag måste ta ett kort på hennes armar för dom är heeeelt blåa.

I Torsdags spelade vi match mot Schweiz. Det blev 1-1... Vi var väl inte direkt nöjda med den matchen, vi skulle ha spelat lite enklare och satt mer "långbollar". Men till andra (som spelades idag) slog vi mer långbollar och gjorde det vi hade bestämt oss för. Vi kom fram till att vi var väldigt nöjda med dagens prestation men inte med resultatet som blev 0-0...
Så nu har vi inte sakerna i egna händer. Tjeckien och Schweiz måste spela lika och vi måste göra många mål för att gå vidare.
Får hoppas på det bästa helt enkelt.

Hoppas att ni har det bra där hemma och tränar på som vanligt. Kan säga att jag SAKNAR er massvis!
Jag och Petra pratade om att vi verkligen älskar laget, det är så sjuuukt skönt lag och det ska bli ett riktigt roligt år med er fliiickor :)

Hur som helst ta hand om er!! Saknar er (även dig putte)!


// número ocho

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra uppdatering Malin!!

Vi saknar er också och om de känns bätte så kan jag berätta att de har varit ganska gråa dagar här hemma också.

//22

2011-04-02 @ 20:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0