Satan i Gatan.. Lite jävla AMBITION



Ett allmänt jävla blogginlägg..


Tjena hej..

En fin solig dag med en lätt bris från Sibirien är vad som har varit idag. Det får gärna fortsätta..
Linköping Lions är på igång till hufvudstaden och omgång nummer 3 i Svenska cupen ska spelas. Kul med motstånd från allsvenskan och kul med motstånd som har spelare som gjort landskamper och givetvis har en ambition att hamna i toppen av allsvenskan. Många spelare med erfarenheter och rutin. Även några champions league matcher i bagaget..

Det kommer bli en bra och lärorik match. Men långt ifrån den matchen som betyder mest av allt iår.. Jag skrev när jag kollade igenom gamla blogginlägg att "efter Gustafs matchen så kommer ett stycke historia att skrivas.." och med det menar jag att året i sig är det som betyder mest av allt. Många matcher med karaktär av viktighet. Vi har spelat två matcher av stor betydelse. Gustafs 5-0 och Bollstanäs 3-1.. två seriematcher, 6 poäng.. Att vinna cupen är absolut en bra ambition och att vinna serien eller att vinna så många matcher som möjligt är också en ambition..

Sunnanå leder norrettan 2011. Att vinna varenda match och framförallt vinna när Sunnanå får det jobbigt.. Vinna när Sundsvall, Kvarnsveden och Bollstanäs darrar på målinjen.. Det är ambition.. Det är det viktigaste. Vi är här för att gå mot ett mål. Ett gemensamt mål innan serien drar igång, ett gemensamt mål när serien har pågått ett litet tag och ett gemensamt mål när serien går mot sitt slut.. Sina individuella mål är jättebra att man vill jobba med, fortsätta utveckla och underhålla. Men vi är här för att vi gemensamt ska ta oss någonstans. laget ska vinna.. Inte du, du och du.. Utan laget.. ge laget energi idag, imorgon, på söndag och resten av det här jävla fucking året.. Då har vi nått någonstans.. Sen om det är till damallsvenskan, eufori eller creddat in flest spelare i landslaget. Ta det här laget någonstans.. och enda sättet att nå det är att jobba hårt.. Jävligt hårt.. 

Gör det ont?!?.. Fortsätt smälla på.. Är du trött??.. Fortsätt att springa.. Funkar det inte?!?.. Få det att funka!!!..

lite jävla ambition och lite jävla attityd.. Vi är ju här tillsammans... Stå upp!!.. 


Ps. Om det är någon som har några frågor så sitter jag på skip resten av dagen.. Men vid frågor: VISA LITE JÄVLA AMBITION!




Idag är ju uppladningen för cup matchen viktigast. Så ni som hade en förhoppning att känna av lite "el clasico" får tyvärr vänta tills under kvällen.. Då börjar nedräkningen..


I övrigt.. Kom & Ta oss...



Ds. Veronica Maggios nya platta "Satan i gatan" är dagens tips!

Den spelas nu fram till match inne i ledarrummet..


PJ




 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra inlägg kussin,,,,,,,,,ambition, nu kör vi!!

2011-04-28 @ 15:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0